08 november 2015

Som man bäddar…

 ....och den här sängen har bäddats under lång tid.


Även om det ser bedrövligt ut just nu har den verkliga Massinvandrings-Tsunamin ännu inte drabbat Europa. Vänta till våren.
Miljontals människor har tagit sig till Europa. Miljontals fler kommer att strömma in medan det fortfarande är lätt. Taggtrådsstängsel finns bara i Ungern.
Miljontals människor från Mellanöstern kommer att fortsätta att välla in under de närmaste åren.

De kommer att dra fördel av hela välfärdssystemet, alltifrån gratis utbildning till fri sjukvård.
De kommer att vara lågutbildade, lågproduktiva arbetare, oförmögna att tala de lokala språken och de kommer att bo i getton med parabolantenner som pekade mot Mellanösterns nätverk. Vi ser det redan i Frankrike och vi kommer att se det i hela Europa.

Dessa invandrare kommer knappast att betala skatt men de har många munnar att mätta och unga sinnen som kräver utbildning. De kommer inte heller att klara av att få licenser, intyg, tillstånd… så att de kan kvalificera sig i samhällen i Europa där alla sådana intyg verkar vara så viktiga.

Men så som attityden är i Europa kommer de flesta européer inte att kräva att de försörjer sig själva.  Det är för mycket begärt. Regeringar kommer att gå med underskott, vilket finansieras av Europeiska centralbanken.
 Det verkade så enkelt efter Andra Världskriget att tro att man kan rösta sig till en livstid av ekonomisk trygghet genom att beskatta de rika. Nu har européerna blivit de rika och deras välfärdssystem kommer att gå i konkurs under tyngden av misslyckade statliga löften och lagar.
Välfärdsstaterna stod redan på ruinens brant, genom ofinansierade skulder för välfärdsprogrammen och nu har massinvandringen påskyndat det.

Vänstern har lovprisat demokratisk socialism, kallad ekonomisk demokrati och nu har de fått det, fast kanske inte riktigt som de tänkte.

9 Kommentarer:

Kattsand sa...

Det är syndaflod nummer 2 som kommer nu.

Knute sa...

Nu gnäller de i Stockholm. Sverige kan inte garantera bostäder åt fler asylsökande

Fortsättningen blir intressant. Sverige tar emot 9 000 i veckan – huvudsakligen unga muslimer i stridsduglig ålder – och man frågar sig onekligen hur de kommer att reagera på ministerns besked. Kommer de att slänga ut svenskar från deras hus? Kommer de att plundra och slå sönder stormarknader, något vi redan sett i flera europeiska länder?

http://www.d-intl.com/2015/11/07/nu-gnaller-de-i-stockholm/

Knute sa...

Viktor Orbán: We live in intensely crazy and interesting times

There are two kinds of people; those who see, and those who don't see what's happening. Those who see reality as it is and those who are daydreaming. There are people who are trapped in the problems of the times, yet, understand that the world is always more than appearances; those people raise new questions and try to find new answers. Today, we need the latter type of individuals in politics.

Today we are blindly racing toward an uncertain future - nothing good can come out of this. We must return to the path of reason and revive our self-defense mechanism - humanity's core values can't become prey to the changing times triggered by the tremors of the global universe.

http://www.hungarianambiance.com/2015/11/we-live-in-intensely-crazy-and.html

Biskop Kyrillos sa...

ÄR DET DETTA SOM SKER NU 2015
(INTE SOM VÄNNER)

Redan 1974 sade Algeriets president Houari Boumedienne i FN följande: "En dag kommer miljoner människor att lämna det södra halvklotet på denna planet för att strömma in i det norra. Men inte som vänner, utan de kommer att strömma in för att erövra, och de kommer att befolka det med de barn som de muslimska kvinnorna föder".

Berit sa...

Rep. Dana Rohrabacher (R-CA):

“Om våra europeiska allierade inte är villiga att hejda flödet av ett stort antal icke-inhemska människor, kommer de att förlora sitt territorium. Och låt mig påpeka, att det är sant för Förenta staterna också "

Vi har blivit varnade. Frågan är nu: vad ska vi göra åt det?

Anonym sa...

Det är bara att börja reducera bidragen kraftigt, även retroaktivt för dem som befinner sig här sedan många år. Leder det till social oro som det så fint brukar kallas så återstår bara militärt våld.

Ann-Marie sa...

Vi ser ju redan vad som händer när baaaarnen inte får den standard dom blivit utlovade och en dag (mycket snart ser det ut som) kommer det att bli totalstopp på allt, för att det helt enkelt inte finns något kvar. Då kan vi ju bara ana oss till vad som kommer att hända.....

Knute sa...

Snart ingen återvändo för européerna heller.

Några afghaner gnällde i TV över att de lämnat hus och hem och inte kunde återvända. Varför inte? Det går ett flyg till Kandahar i morgon!

Nu meddelas att flyg med avvisade migranter i framtiden inte längre kan landa i Pakistan. Självklart är det fler muslimska länder som kan få denna idé. Det ingår i "projektet". Varför beslutade sig plötsligt miljontals muslimska män att samtidigt invadera Europa?

https://www.document.no/2015/11/pakistanske-migranter-kan-ikke-lenger-sendes-hjem/

http://everykindapeople.blogspot.se/2015/11/en-mangd-fragor.html

Det är inte krig - utan pengar som driver folkvandringen. Världens fattiga har börjat flytta på sig för att de inte längre är så fattiga som förr och att de har råd att flytta. Denna folkvandring var väntad (utom av svenska dumdumartister), och ryktet sprids fort att Europa har vidöppna gränser, så det är bara att gå rakt in.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/11/nar-de-sma-mediokra-tankarna-som-ar.html

Knute sa...

Maria Ferm med 5% av väljarna sänker hela Sverige:

Polisen och Migrationsverket varnade redan i mars för den massinvandrings-tsunami vi står inför. Underlaget togs bort från beredningsarbetet av Maria Ferm personligen då det inte rimmade med miljöpartiets ideologiska bild av situationen.

"Det som Maria Ferm har gjort betraktar jag som landsförräderi. Hon har medvetet undanhållit viktig information av politiska skäl som sedan orsakat samhälls- och systemkollaps.
Det hon pysslat med kan även beskrivas som politisk aktivism. Hon har en hel del att förklara. Men det slipper hon sannolikt då hon tillhör journalisternas parti."

"Med denna information så framstår de märkliga uttalandena om att 'vi hade hade ingen aning att så många skulle komma' möjligen i ett nytt ljus. Johansson och Maria Ferm har konsekvent sorterat bort alla varningssignaler. Redan i mars kom signaler om det som sker nu. De har alltså mörkat uppgifter till regeringen som nu fått till konsekvens att samhällsfunktioner är på bristningsgränsen och de har gjort det av 'ideologiska skäl'."

"Klart att Maria Ferm dementerar uppgifterna, att få en politiker att erkänna någonting är totalt omöjligt. För övrigt tycker jag att hon alltid ser lite frånvarande ut men det var väl kanske att göra med hennes tidigare kokainmissbruk."

"Har Maria Ferm körkort förresten? Missbrukare brukar få körkortet indraget. Att sitta i Riksdagen tycks dock vara mindre krävande än att köra bil."

"När i glödheta har sådana flummare som Maria Ferm fått inflytande över svensk regeringspolitik. Räcker det inte att vi har en inkompetent regering utan vi skall ytterligare decimera kompetensen med vänsterflummare?"

"Vilket enormt behov det kommer att bli för nya moskéer och muslimska friskolor. Sverige lär bli islamiserat mycket snabbare än någon anat. Tack Maria Ferm med anhang."

"Mina far och morföräldrar, mina föräldrar och jag själv har varit hårt arbetande och skattebetalare som har hjälpt till att bygga upp välfärden i Sverige. Med vilken rätt kommer Ferm in på arenan och kräver någon slags förtur till muslimerna?"

"Bara tanken att en politiker som Maria Ferm haft inflytande över svensk migrationspolitik är som en ond mardröm! Mardrömmar vaknar man upp från med en lättnadens suck, men inte från denna: den är bister verklighet!"

"Maria Ferm har ju tidigare ägnat sig åt verklighetsflykt med kokainets hjälp. Nu använder hon en annan drog. Den självutnämnda godhetens drog som betalas av andra. Det tragiska med denna drog är att den drar ned en hel nation i ett helvetesträsk."

"Jamensedär dök Ferm upp igen! Hon verkar alltså i bakgrunden numera med självpåtagna viktiga uppgifter. Annat var det när anhöriginvandringen av somaliska barn 2012 (?) var ett hett ämne då var hon i TV-nyheterna var o varannan kväll."

http://avpixlat.info/2015/11/07/regeringen-ignorerade-varningssignalerna/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.