15 november 2015

Tonårsflickor en minoritet i Sverige - snart dubbelt så många pojkar som flickor

Redan inom ett år kommer 38 procent av Sveriges 16-åriga pojkar att bestå av ensamkommande barn. Det innebär att könsfördelningen i den åldersgruppen blir sned: 165 pojkar per 100 flickor!

Om massinvandringen fortsätter på samma sätt blir prognosen för 17-åringarna 196 pojkar per 100 flickor. Pojkar i militär ålder. Det kommer att bli konkurrens mellan hanarna. Samhället kan sprängas sönder i våldtäkter, gängkrig och jihad.
Ett land har alltid en armé, antingen sin egen eller någon annans. Värnplikten är avskaffad, nu har vi i stället fått invandrad armé av stridsberedda unga män.

Av de ensamkommande är 91 procent pojkar. De flesta är dock betydligt äldre än den ålder de uppger till Migrationsverket.

      

4 Kommentarer:

Knute sa...

Ungerska forskare har utforskat och frilagt en ny sjukdom, benämnd ”Europasjukan” (Morbus Europaea). I svårare fall leder den till nationell död. Spridningsområdet är i första hand Europa, därav namnet, med kontinentens västliga och nordliga nationalstater som kärnområde.

https://morklaggning.wordpress.com/2015/11/15/morbus-europaea/#more-13981

Knute sa...

Nästa år finns lika många stridsdugliga muslimska män i Tyskland (5,5 miljoner) som unga tyska män i samma ålder.

http://sv.gatestoneinstitute.org/6883/ungerns-migrantkris-europa

Knute sa...

Rekordhögt antal kvinnor utvandrar i takt med att massinvandringen slår nya rekord nästan varje vecka,

http://avpixlat.info/2015/11/20/rekordhogt-antal-kvinnor-utvandrar/#more-160973

Knute sa...

70% av raketforskarna och hjärnkirurgerna kan inte alfabetet,

- Det er klart, at hvis man ikke kender vores alfabet, så er det utroligt vanskeligt at navigere på en dansk arbejdsplads. Så der er ingen tvivl om, at denne gruppe er vanskelig at integrere,

http://petterssonsblogg.se/2015/11/21/70-av-raketforskarna-och-hjarnkirurgerna-kan-inte-alfabetet/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.