04 november 2015

Transgender Mania

Caitlyn Jenner, (fd. Bruce Jenner) tar emot Arthur Ashe-priset för mod, 15 juli 2015


Feministförfattaren Camille Paglia säger att uppkomsten av transgenderism i Väst är ett symptom på dekadens och kulturell kollaps.

"Det finns ingenting som bättre definierar dekadensen i Väst för jihadister än vår tolerans för öppen homosexualitet och den transgender-mani som vi ser nu.
Paglia säger också  att "trans-propagandister" överdriver sina fall och påståenden om antalet transpersoner.

Könsbytesoperation, även i dag med alla dess framsteg, kan i själva verket inte ändra någons kön.  Du kan definiera dig själv som en trans man, eller en trans kvinna, som en av de nya nyanser längs skalan. Men i slutändan förblir varje enskild cell i människokroppen - DNA i den cellen - kodat för personens biologiska födelse.

Så det sprids en hel del lögner just nu som jag inte tycker ligger i någons intresse.
Vad jag är orolig över är popularitet och tillgång till könsbytesoperationer, för de som känner att han eller hon inte tillhör det kön de tilldelats vid den biologiska födelsen.  Människor uppmuntras att ingripa i processen.

Föräldrar  uppmuntras nu att utsätta barnet för procedurer som jag tycker är en form av barnmisshandel. Som tex. hormoner för att bromsa puberteten och verkliga kirurgiska manipulationer, etcetera. Jag tycker att det är fel. Människor ska vänta tills de är gamla nog att vara informerade för att ge sitt samtycke.
Föräldrar ska inte göra så mot sina barn och jag tror att även i tonåren är för tidigt att fatta detta beslut. Människor förändras, människor växer och människor anpassar sig.

Jag har funnit i mina studier att historien är cyklisk, och överallt i världen hittar du det här mönstret i tidigare skeden: när en kultur börjar sitt förfall ser vi en blomstring av trans-fenomen. Det är ett symptom på kulturell kollaps.

Så i stället för att människor lovsjunger humanitär liberalism som gör att alla dessa trans möjligheter syns och uppmuntras,  skulle jag vara bekymrad över hur den västerländska kulturen definierar sig i världen.

I själva verket hetsar dessa fenomen de irrationella, faktiskt borderline psykotiska motståndarna till den västerländska kulturen i form av ISIS och andra jihadister," säger Paglia.

Ingenting ... definierar Västvärldens dekadens bättre för jihadister än vår öppna tolerans för homosexualitet och den transgender-mani  som pågår just nu.

video här!
—————
The U.S. Justice and Education bestämde i juli 2013 att en trans-student i Kalifornien, som är anatomiskt kvinna men lever livet som en man, måste få använda skolans badrum, omklädningsrum och andra anläggningar avsedda för pojkar.
————————
Obama-administrationen har ännu en gång lagt sig i frågan och tvingar ett skoldistrikt i en förort till  Chicago  att ge en trans-student, som biologiskt är pojke, tillgång till flickornas omklädningsrum.

4 Kommentarer:

Christer sa...

De barn som vill byta kön får faktiskt använda veckopengen till det.

HazeP sa...

Socialisterna och Nyliberalerna (i Sverige representerade av större delen av M, F och C samt delar av Kd) vill ha en historielös, identitetslös och könslös människa, som dessutom ständigt bombarderas med budskapet om "white guilt". En sådan människa blir ju mycket lättare att styra. Sverige är kanske det land i västvärlden där eländet gått längst. Kan man dessutom blanda ihop olika folkslag blir lyckan total.

Tyvärr inser dock inte dessa tokstollar att muslimerna inte har en tanke på att ställa upp på deras hitte på-ideologi. Men så är det med tokideologier; när ideologin går in i ena örat går vettet ut genom det andra örat ...

Berit sa...

I USA behöver man inte använda veckopengen.
Armén betalar! (skattebetalarna)

https://www.lifesitenews.com/news/taxpayers-will-pay-for-bradley-mannings-sex-change-army-says-in-reversal

Anonym sa...

Vi hade en man som bytt om sig till kvinna, på jobbet en gång.
Det hade skett en del år tidigare.
Lustigt bara att, eh, hen var så... vad ska man säga - manlig, nu!
Inte bara utseendet. Hela psykologin också...
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.