22 november 2015

Utbredd terrorism är bara en del av den perfekta stormen

Som WND har påpekat, har det varit massor av islamiska terrorattacker på amerikansk mark sedan 2001, men de flesta av dem har varit relativt små.


 Tyvärr tror jag att vi är på väg in i en ny era. Istället för att bara nöja sig med att döda tiotals eller hundratals människor, kommer dessa terrorister att få tag på vapen som kan döda tusentals.
Så småningom kommer vi att se terrorattacker i detta land som kommer att få  9/11 att främstå som en söndags-picknick. Och Barack Obama är verkligen inte till någon hjälp genom att ta in tusentals och åter tusentals syriska flyktingar i samhällen över hela Amerika.

En tilltagande terror är bara en del av helheten. Många har beskrivit det som pågår i  USA och Europa som en "perfekt storm", och jag håller med om denna bedömning.

Även utan islamisk terror, lever vi i en tid av tilltagande oroligheter. De djupa klyftorna i vårt land har visats i vad som hände i Ferguson, i Baltimore och nyligen vid University of Missouri. Amerikanarna är argare och mer frustrerade än någonsin tidigare, och de traditionella medierna spelar ständigt på klyftorna mellan olika grupper. Och tack vare Barack Obamas vägran att skydda våra gränser, finns det nu 1,4 miljoner kriminella gängmedlemmar i våra städer. Våldsbrotten är redan på uppgång i våra tätorter, och det kommer att bli ännu värre när vi går  djupare in i en recession.  Som ett exempel kan nämnas staden Baltimore som nyligen såg sitt 300:de mord detta år jämfört med 211 för hela 2014. Våra större städer har aldrig varit mer fyllda av oroligheter, och jag tror att vi kommer att se omfattande upplopp, plundringar och kaos under de kommande åren när ekonomin helt faller samman.

Förutom ökad islamisk terror och oroligheter,  tror jag också att vi är på väg in i en tid av stora statliga omstörtningar, ökade spänningarna mellan globala supermakter, oöverträffade naturkatastrofer, och den största finansiella soppa världen någonsin sett.

Alla dessa trender kommer att bidra till att skapa den "perfekta stormen" som jag nämnde tidigare. Vad detta kommer att innebära är en dramatisk förändring vad gäller vår levnadsstandard, våra friheter och rättigheter, som kommer att fortsätta att skalas bort, och vår värld kommer att omvandlas i en takt som väldigt få av oss någonsin trott var möjligt.

Om du har en känsla av att allt har ändrats efter vad som just hände i Frankrike, har du rätt.
Men detta är bara början.
Det som kommer att hända under de kommande veckorna och månaderna blir ännu värre, och det kommer att chocka hela planeten.

Från Freedom outpost

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi är fortfarande i begynnelsen av all denna händelseutveckling som tar sin början i 9/11, fortfarande i lugnet före stormen. Men om man inte förstår denna händelse - vilket jag inte gjorde tills för några månader sedan - så förstår man väldigt lite vad DE är beredda att göra med oss. Efter 9/11 följde ”kriget mot terrorismen”, invasionen av Afghanistan, Irak, den arabiska ”våren”, kriget i Syrien, miljoner dödade civila och tusentals amerikanska soldater - och allt det som nu sköljer över oss. På den här video berättar regissören Aaron Russo, som producerade ”Rose” (med Betty Midler), ”Ombytta roller”, ”Rude awakening”, ”Missing Pieces” och America: From Freedom to Fascism”, om sin vänskap med Nick Rockefeller. Han berättar hur han blev kontaktad av Nick Rockefeller och utvecklade en djup vänskap. De bjöd varandra på middagar och hade djupgående diskussioner om allt mellan himmel och jord under flera år. Nick ville att han skulle gå med i ”Council on Foreign Relations” (CFR). Han kände sig smickrad ty här befinner sig de verkligt framgångsrika, och detta innebär viktiga affärsförbindelser och mycket makt. Men så undslipper sig Nick Rockefeller några hemligheter, han kanske inte borde ha sagt (sannolikt under middagsspritens inflytande): Han berättar (11 månader före 9/11) att det snart skall ske ”a major incident” varefter man skall starta ett krig ”mot terrorismen”, invadera Afghanistan och Irak och lägga beslag på deras olja som skall ingå i ”The New World Order”. De skulle också störta Chavez i Venezuela. Aaron Russo avböjde CFR. Han förstod aldrig varför Nick Rockefeller var så förtjust i makt och att förslava människor. Han hade ju hur mycket pengar som helst och t.o.m. kunde göra hur mycket pengar han ville (via Federal Reserve, min anm.). Vad skulle han ha allt detta till? Nick å sin sida förstod inte varför Aaron Russo tänkte på alla människor - de var ju bara ”serfs”, dvs. trälar. Aaron Russo trodde på de fria skapande människan - och hans samvete sade stopp.
”Nick & I discussed many things,” mentioned Aaron, ”one of the things we discussed was reducing world population. …In a way, I agreed, there are too many people in the world, but I don’t think I have the authority to say who’s going to die & who’s not going to die. But they [the CFR] felt that they wanted to reduce world population,” by about ”fifty percent.” Detta är alltså vad de planerar att genomföra och händelserna i Europa får ses i detta perspektiv.
Att 9/11 skulle vara en ”False Flag Operation” genomförd av en ”trojansk häst” inom de amerikanska maktkretsarna förstår jag är väldigt svårt att ta in. Och ni behöver inte tro mig på mina ord - utan undersök själva. Men låt inte frågan bara bero - det är ett stort misstag. Intervjun är gjord av Alex Jones, vilket kan vara lite stötande. Bry er inte om honom utan koncentrera er på Aaron Russo.
https://www.youtube.com/watch?v=RzhIgBqfJTM
/SB

Anonym sa...

Det verkligt störande är ju att hela skeendet på 9/11 med angreppet och branden på de två tvillingtornen och Pentagon finns beskrivet på de s.k. Illuminati korten från 1995. Titta på videon: https://www.youtube.com/watch?v=eiwF_aEp4YI
Förklara detta samband för mig - någon?
/SB

Anonym sa...

I konserthuset Bataclan i Paris dödades 80 pers av ISIS.
När skjutningen började spelade bandet (Eagles of Death, känt från Bråvalla) -- Kiss The Devil:
"Who will love the devil and his song? I’ll love the devil! I’ll sing his song!"
Nog så intressant, tycker jag. Men det nämns inte i våra media.
Herald Sun i Australien har det i rubriken. (Men inte mer.)
En (from) svensk blogg skriver om det:
http://aletheia.se/2015/11/20/medan-islamisternas-kulor-ven-i-le-bataclan-sjong-publiken-ill-love-the-devil-ill-kiss-his-tongue/
Det finns också här:
http://www.libertepolitique.com/Actualite/Le-fil/Kiss-the-devil-la-chanson-du-Bataclan
/ SD

Anonym sa...

Aaron Russo hade alltså gjort flera filmer som var kritiska till bankeliten, bl. a. ”Mad as Hell” och ”America: From Freedom to Fascism”. Och Aaron förstod att Rockefeller hade tagit kontakt med honom för att få honom att sluta med denna typ av filmer. De ansåg honom för att vara ”a mover & a shaker” och istället för att bekämpa honom ville de istället få över honom på sin sida genom att dra in honom i Council on Foreign Relations (CFR).
Nick Rockefeller hade 11 månader före 9/!! beskrivit hur militären efter denna stora händelse skulle leta i grottor i Afghanistan och Pakistan efter människor som ”Osama bin Laden”. Och det ”det kommer att bli detta krig mot terrorismen ”där det inte finns någon riktig fiende” och att det därför kommer att fortsätta utan slut. Enligt Russo skulle det skapas för att terrorisera folket till underkastelse, som del i strategin att åstadkomma en ”Ny Världsordning”.
Enligt Russos tolkning av Nick Rockefeller verkar det således som om ”kriget mot terrorismen” skapades - inte för att besegra terrorismen - utan för att tvinga det egna folket till underkastelse. Det är faktiskt också vad vi ser i vår nya verklighet.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.