18 november 2015

Vad håller Obama på med?Barack Obama kritiserade Republicans därför att de menar att syriska flyktingar, som kommer till USA, kan utgöra ett hot mot säkerheten. Han säger att vissa förslag som GOP kommer med är  “anstötliga” och han hånade dem “för att de är rädda för änkor och föräldralösa."
Vi är inte betjänta av att svara på en terroristattack, med rädsla och panik ", sade Obama. "Vi fattar inga bra beslut om de är baserade på hysteri eller en överdrift av risker."

"Uppenbarligen är de rädda för änkor och föräldralösa barn som kommer till USA”, sade han senare. "Till en början var de också rädda att pressen skulle vara alltför tuff mot dem i debatterna. Nu är de rädda för 3-åriga föräldralösa."
——————
Under tiden meddelas det att 8 stycken ISIS-misstänkta har arresterats i Istanbul.

Polisen uppger att en av de misstänkta hade en handritad karta av en planerad rutt från Turkiet till Tyskland via Grekland, Serbien och Ungern.
Man tror gruppen är Islamic State militants som planerar att ta sig till Tyskland och utge sig för att vara flyktingar.
Arresteringarna kommer efter att en ISIS terrorist skröt om hur lätt det var att smuggla tusentals jihadister till Europa under täckmantel att de är desperata flyktingar.

Den syriska agenten hävdar att fler än 4.000 förtäckta beväpnade ISIS-män har tagit sig till Europa och gömmer sig bland oskyldiga flyktingar och att de är redo att slå till överallt.
Extremister utnyttjar nationers generositet gentemot flyktingar så att de kan infiltrera Europa,
och de flesta tar sig till de mer välkomnande nationerna som Sverige och Tyskland, där de utger sig för att vara flyktingar och begär asyl.

Håll er borta från folksamlingar!

11 Kommentarer:

Anonym sa...

I Vatikanen undersökte man nunnor, på väg till påvens general-audiens. (Men de måste inte klä av sig. Se bild.)
I Köpenhamn blev Kastrups terminal 3 utrymd sedan man funnit en väska som kunde vara farlig.
I London evakuerades Tooting Broadway's T-bane-station, sedan man fått ett säkerhets-larm. Och ett tåg tömdes. O.s.v.
Daily Mail, idag 18 nov, många bilder.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3323642/Taking-no-chances-Vatican-ramps-security-wake-Paris-bombings-children-bride-NUNS-going-checks-ahead-Pope-Francis-speech.html
/ SD

Berit sa...

Tack SD, du är en uppskattad informationskälla!

Knute sa...

“Det var när president Obama, till vänsterns starka applåder, drog tillbaka trupperna från Irak och Afghanistan som Islamistiska staten och andra extremister fick fritt utlopp för sitt bestialiska mördande. Folkvandringen vi sett detta år är en direkt följd av att Obama övergivit dessa delar av världen och låtit de ondskefulla krafterna ta makten och härja fritt.

Om man ska ge någon i väst skulden för Mellanösterns kaos, så är det vänstern inom media och politik. Genom sin eviga kritik mot all intervention har man skapat nuvarande paralyserade situation där ingen vågat göra något. Det ger våldsverkarna fritt fram att sprida hat och våld.”

http://erixon.com/blogg/2015/11/vansterns-skuld-till-mellanosterns-kaos/

Anonym sa...

En ISIS rap video är på dålig tyska (!), med engelsk textning. "3 minuter" säger texten; det vi får se är (01:43). "Kriget har just börjat", får vi veta. Från (01:30) ser vi ett anfall mot New York Times Square, tills bomben går och allt blir svart.
http://www.vocativ.com/world/isis-2/isis-threatens-attack-on-new-york-in-gruesome-rap-video/
/ SD

Knute sa...

Surrealistiskt. Under onsdagen meddelade EU-kommissionen att de under dagen hade snabbehandlat ett nytt lagpaket för avväpning av Europas civilbefolkning. Detta i spåren av de kraftigt tilltagande vapeninköp som har kunnat observeras runt om i hela Europa efter att kontinentens civilbefolkning allt tydligare har börjat se varthän det barkar.

http://avpixlat.info/2015/11/19/eu-snabbeslutade-ny-lag-for-avvapning-av-civilbefolkningen/

Anonym sa...

Ryssland anfaller nu de (många!) tankbilar med olja – på väg mot Turkiet, eller hur – som gett ISIS pengar, stora pengar.
Tid (01:20), rubrik översatt: "Destruction [of] columns [of] fuel tankers carrying oil products for the benefit of terrorist organizations".
Ointressant som film; mycket intressant när det gäller kampen mot ISIS.
Utlagd i går, 18 nov. (Det finns många andra liknande filmer, ser man efteråt.)
https://youtu.be/WgYbiCGYy2c
/ SD

Anonym sa...

Norska regjeringen: Stricter asylum regulations in Norway. 12 nov 2015.
Bidragen sänks med 20%, 10% för familjer med barn.
Afghaner kommer inte in i Norge utan visum.
De som inte får uppehållstillstånd ska deporteras. Till Kabul, om hemorten är osäker. O.s.v.
https://www.regjeringen.no/en/topics/asylum-regulations-in-norway/insight/stricter-asylum-regulations-in-norway/id2460759/
/ SD

Anonym sa...

58% av amerikanerna säger att de "inte identifierar sig med USA som det är nu". (45% av Demokraterna tycker så.) 53% "känner sig som en främling nu".
'Sociologiskt kan man säga att det är vit arbetarklass som tycker så.' [Jag: "Arbetarklassen" är inte några 58% av folket idag!]
Men 58% är i alla fall det största blocket av väljare.
Det Republikanska etablissemanget är förstås i panik. De tänker lägga ut många miljoner nu på att stoppa – Donald Trump. En ny Super-PAC ledd av guvernör Kasich i Ohio.
[Min egen beundran för Trump är begränsad. Men uppenbarligen talar han så att väljarna förstår och instämmer!]
http://www.breitbart.com/big-government/2015/11/20/majority-americans-feel-like-stranger-country/
/ SD

Anonym sa...

ISIS lovar i en video (1:07) att fortsätta anfallen mot oss; ja, mot Vita Huset (0:49) !
Men, säger man: "Paris before Rome" (0:29).
Jaha. Påven får dröja lite?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3325952/The-White-House-turn-black-fire-Allah-willing-ISIS-warns-fresh-attacks-Washington-video-threaten-America-days.html
/ SD

Anonym sa...

"Liberala" New York Times har en artikel "Sweden's Self-Inflicted Nightmare" (13 nov), av en lärare i Nordic Studies vid University of Colorado. Slutar: Problemet nu är att alla kritiska perspektiv på invandringen finns hos ett parti som man inte vill samarbeta med. Nu verkar det som den olyckliga politik man fört, inte kan ändras förrän landet är nära kollaps.
http://www.nytimes.com/2015/11/14/opinion/swedens-self-inflicted-nightmare.html
/ SD
(NY Times begränsar antalet tittar du får under en månad. Ställ datorn på "Privat" innan du går in.)
("Liberal" betyder "vänster" i USA: 'believing that government should be active in supporting social and political change.')

Anonym sa...

Breitbart intervjuar Jimme Åkesson. I Bryssel's “no go zone” Molenbeek, faktiskt. "Vi kände oss alla ovälkomna. Kvinnorna i vår grupp ropade man till att täcka huvudet."
- Jag har aldrig läst något sådant i svenska media. Man lyssnar på honom, och återger vad han säger, utan kritik. (3 sidor A4).
http://www.breitbart.com/london/2015/11/19/exclusive-interview-sweden-democrats-leader-jimmie-akesson-talks-to-breitbart-london-from-brussels-no-go-zone-molenbeek/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.