27 november 2015

”Vi blir barn på nytt när vi kommer hit”

  

Tiotusentals vuxna asylsökande män i Sverige uppger sig vara barn, och kan därmed få full service dygnet runt i ett HVB-hem (hem för vård och boende). Men nu blir de snart avslöjade: Socialstyrelsen har hittat en säker metod för åldersbedömning.

Politiker, tidningar och TV har tvingat på oss en offentlig lögn om att vuxna män är ensamkommande barn. Bluffen är förödande för svenska folkets mentala hälsa, inte minst blir riktiga barn förvirrade. Sån't här ska vi låtsas tro på: En man som uppges vara 14 år gammal.
Två små barn som leker med en boll:4 Kommentarer:

Kattsand sa...

Duger inte en noggranhet på 2-4 år för att se om en 25-åring är under 18 eller inte? Varför måste dom ha 1 års noggranhet för att veta det?

Knute sa...

En stor mobb bestående av 30 asylsökande män försökte på onsdagen våldta en kvinna på ett asylboende i Nora. De hotade även att döda kvinnans son.

Det var vid 22-tiden på onsdagskvällen som de 30 männen i samråd beslöt att våldta kvinnan och mörda sonen. Våldet kunde dock avstyras efter att kvinnan låst in sig och personalen på asylboendet larmat polis till platsen. Polisen uppger att motivet till brotten är religiösa och kulturella. Enligt de rättrogna muslimska männen hade den ensamstående kvinnan begått ett brott mot sharia-lag genom att uppehålla sig i Sverige utan en ledsagande man och skulle därför straffas med våldtäkt. Varför sonen enligt männen förtjänade att dö framgår inte.

http://avpixlat.info/2015/11/28/30-man-hotade-valdta-kvinna-och-doda-hennes-son-pa-asylboende-skulle-straffas-for-brott-mot-sharia/#more-161666

Argus sa...

När till och med det postkommunistiska men trendkänsliga TV4 blivit roddare så kan man med tillförsikt säga att det vänt. Marcus Oscarsson har dock tidigare varit ett ljus i mörkret vad jag sett (tittar nästan aldrig på TV4, bara när det länkas). Detta inslag är värt att se när han förklarar för Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt att vindarna vänt och de bara hummar med: https://www.youtube.com/watch?v=Ec_7Tdd2Zqg

Evot sa...

Läs om 16-åringen som ser nästan lika gammal ut som när han var 12.

https://toklandet.wordpress.com/2015/12/01/16-ariga-ensamkommande-asad/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.