28 december 2015

Adjö Sverige.

Har Pat Condell rätt? Kommer Sverige att bli Europas första muslimska nation?

5 Kommentarer:

Berit sa...

Ursäkta alla som kommenterat. Jag klantade mig när jag skulle lägga till en länk i pdf format och "tappade" hela inlägget.
Länken som är en översättning kommer här i stället
http://www.pr-publishing.com/1234/goodbye-sweden.pdf

Berit sa...

Här är de kommentarer jag kunde hitta:
--------

Vad blev det av alla svenska män, hen´s?

—————————
Väldigt skrämmande utveckling Sverige står inför med dessa vänsterinriktade "hjälpa hela världen" journalister samt den stora införseln av olika kulturer... det tråkiga i detta är dom unga som växer upp nu och några tiotal år tillbaka inte har en aning om hur Sverige var då vi växte upp, jag född på sextiotalet, då var det väldigt stort när någon blev ihjälskjuten i nå`n av storstäderna, nu är det mer regel än undantag, gängvåldtäkter rån o skit och dom som växer upp nu tycker det är helt normalt (fast dom vet ju inget annat) hur fan kan man sitta och tycka det är ok att det finns förorter i Sverige där inte brandkår,ambulans.eller,polis kan åka in utan stenkastare eller kravaller hoppas ni politiker tar ert jävla ansvar och avgår eller släpp fram/eller samarbeta med SD för det här Jävla Landet har ni pajjat TOTALT
/G.P.
————————
Nå, det är ju barn som kommer, lär vi oss av media. Barn på 23-24-25 år.
- Och det kan nog vara riktigt, om man tänker efter.
- I t.ex. Afghanistan kan 38,2% läsa nuförtiden! World Almanac 2015 säger det. Som svenska sexåringar, alltså.
- Så att tro att de skulle kunna ta över makten här i landet, inom några år, är inte så realistiskt.
- Men det lär ju bli andra problem...! Har ni en flicka (7 år och uppåt) i familjen...?
/ SD

Anonym sa...

Visar sig Svenskarna lika likgiltiga för hur det går för landet som hitentills så är det det snart ett faktum att landet är en muslimsk nation.

robban sa...

svaret är nej då när det kommer till kritan så är det stora flertalet helt opåverkade av multikulti då politikerna tidigare har lyckats mörka hur många det faktiskt är som "nysvenskar" skulle tippa på att av de 1,5 mille som kommit sen -80 så bor hälften i sina forna hemländer eller nånannanstans än sverige med svenska pass och bidrag men med årets massinvällning så går det liksom inte att sopa alla dessa under en matta och svensson vaknar upp ur lets dance-koman

Ann-Marie sa...

Hittade den här på FB:
https://www.facebook.com/bengt.johansson.988/posts/10208296355828142

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.