19 december 2015

Asylsökare ska få betala sitt uppehälle med värdesaker

"Ondskefullt. Total förnedring. Något som nazisterna kunde hitta på. Förfärande. Ska den danska regeringen också plocka ut asylsökarnas guldplomber."

Integrationsminister Inger Støjberg viftar bort kritiken:

"Redan i dag är det ju så att om man som dansk har värdeföremål för över 10 000 kronor, kan kravet vara att dessa ska säljas innan man kan få socialbidrag. I Danmark ska man nämligen försörja sig själv om man kan. Det är bara rimligt och det gäller faktiskt alla – oavsett om man har levt hela sitt liv i Danmark eller om man precis har kommit hit."

8 Kommentarer:

Knute sa...

Den som åker från Danmark till Sverige för mer bidrag är lika mycket flykting som den som har en 1:a och vill ha en 2:a är hemlös.

https://twitter.com/WALLSTAM/status/677868273715707904

Anonym sa...

En sund politik,när man ser idiotin i Sverige. Tack Danska politiker,men vi får ta skiten.

Anonym sa...

Tänk att få göra sig fri och oberoende från en allt omkring sig gripande socialistisk hydra! Merry Christmas.
Fortsätt med det, Danmark!

Anonym sa...

Nu knapras det på AP fonderna som vi tvingades acceptera efter att ATP pengarna stulits. Hur mycket törs man ha på ett vanligt sparkonto? Negativ ränta har det ju redan drabbats av. Skall en numera liten pension som inarbetats under 40 år jämställas med socialbidrag för dem som aldrig jobbat en enda dag?!

Knute sa...

Vi blev invaggade i en bedräglig känsla av trygghet. Uträkningen var att staten skulle spara åt oss, för att sen stjäla våra pensionspengar.

Anonym sa...

Bare Naked Islam om Swedenstan: En video där muslimer attackerar svennar på Norrmalmstorg (0:19), och en annan (0:52) med ett större slagsmål (var?).
http://www.barenakedislam.com/2015/12/20/swedenstan-muslims-beat-and-kick-the-crap-out-of-2-swedes-in-the-street/
/ SD

Anonym sa...

Yazidi-flickan Nadia, 21, talade inför FN:s Säkerhetsråd om sina tre månader som sex-slav hos ISIS. Hon togs i augusti 2014, och fördes till ISIS i Mosul.
På något sätt blev hon fri, och lever nu i Tyskland. Men flera av hennes bröder dödades av ISIS.
Daily Mail, 18 december:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3366337/Yazidi-woman-held-ISIS-sex-slave-three-months-begs-wipe-Islamist-group-emotional-speech-reveals-gang-rape-blacked-out.html
/ SD

Knute sa...

Kritikken af den kommende udlændingebestemmelse er provinsiel og uvidende, den tror vores brug af smykker er den samme som over hele verden. Asylsøgere der overhovedet har større værdier, har dem i dollars eller smykker og guld. Eventuelt i Euro. De kommer fra lande, hvor den lokale valuta er til at tørre sig bagi med. De render ikke rundt med en halv million i pesetas fra Bumfuckingstan. Der er naturligvis en god grund til at myndighederne interesserer sig for smykker. Tag selv til en hvilken som helst mellemøstlig hovedstad og se guld og smykkehandlen. Den har ikke sin lige i Europa eller USA. Den kommende lov er overraskende fornuftig, når man tænker på, hvem der har udtænkt den.

http://snaphanen.dk/2015/12/22/muhammed-er-14-aar/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.