21 december 2015

Att säga “Merry Christmas” är värre än att mörda

Kriget mot julen har nått en ny absurd, hatfylld nivå, den här gången framfört av en imam. Han verkar hata det budskap som änglarna presenterade den första juldagen, "Fred på jorden och bland människorna ett gott behag”

Han säger att en god muslim ska aldrig säga “Merry Christmas”eller “Tack detsamma” som svar. 
"Det är rent nonsens att säga att Gud föddes den 25 december. Du gratulerar dem till de ondaste föreställningar om du gör det, “säger denna imam.
Han fortsätter med att säga att det "är värre än otukt och dricka alkohol och döda någon, eftersom du godkänner ett av det största brottet som någonsin begåtts av barnen från Adams synd."

De kallar islam, “Fredens Religion” och det är den enda religion på jorden som anser att Merry Christmas är mer offensiv än halshuggning, stening och våldtäkt. Samma region som stenar kvinnor till döds för att de inte har på sig full islamisk dräkt men finner det helt normalt att ha sex med grannens get.Låt det bli fred på jorden, men räkna inte med radikala islam för att uppnå det!

God jul!

3 Kommentarer:

Knute sa...

Las Vegas car-jihad: Muslim woman screaming Allahu Akbar slammed into crowd killing 1 injuring 30.

http://tundratabloids.com/2015/12/las-vegas-car-jihad-claim-muslim-woman-screaming-allahu-akbar-slammed-into-crowd-killing-1-injuring-30/

Knute sa...

Multikulturalisterna behöver rollmodeller. Årets Osloborger 2015: “Lenge leve sharia”, Dø over israel”

Aftenposten konstaterar nu i efterhand att de borde gjort en bättre bakgrundscheck innan nomineringen……
Och Raja är pissförbannad på kritiken och funderar nu på att lämna tillbaka priset: – “I valet mellan detta pris och min religion, väljer jag min religion – alltid.”

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/aftenposten-utsag-mohsan-raja-till.html

http://www.uriasposten.net/archives/71465

Knute sa...

Det går inte slå på TV:n utan att man får se antisemiten Gina Dirawi leka kändis i rutan. Public service har blivit lekstuga för ett inskränkt kotteri på vänsterkanten där nepotism och vänskapskorruption regerar och kompetens inte räknas. Gina Dirawi har blivit en symbol för skräp-TV.

http://erixon.com/blogg/2015/12/arets-varsta/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.