29 december 2015

När familjen växer!

       

       

Inte för att jag tror att den där stolen är en särskilt eftertraktad gåva, läskunnigheten bland muslimska asylsökare lär inte vara hög. För övrigt kanske pappa inte är hemma utan sitter och tuggar khat någonstans.

Bilderna hämtade här och här

2 Kommentarer:

Knute sa...

Det socialdemokratiska välfärdssamhället har fått många asylsökande att ta sig till Sverige, och utgör nu ett aktivt hinder för integration.

De flesta svenskar försvarar trots detta de svenska skattefinansierade välfärdssystemen. Många vill reformera dem, men i grund och botten är man för deras fortsatta existens i ett utförande och en omfattning snarlik dagens. Detta är en inställning alla skattebetalande svenskar enligt mig borde fundera närmare över.

Välfärdssamhällets försvarare är inte sällan djupt kritiska till de senaste årens migrationspolitik. De senaste årens migrationspolitik är emellertid en realitet, även om man framöver helt bryter med den tidigare linjen. Den socialkonservativa välfärdsvänliga linjen blir därmed ironiskt nog en garant för fortsatt höga skatter, fortsatt hög arbetslöshet bland utlandsfödda och fortsatt höga transfereringar till denna grupp.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/12/lat-2016-bli-aret-da-vi-reflekterar.html

Ann-Marie sa...

Vad sägs om det här? http://www.frontpagemag.com/point/261280/sweden-muslim-refugees-can-be-listed-children-if-daniel-greenfield
Det skrivs spaltmetrar om Sverige i USA nuförtiden, och inget av det är positivt....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.