31 december 2015

CAIR var först med att kalla det hatbrott

         

Alla medel är tillåtna när det gäller att väcka sympati för islam. Den kulten har tydligen inga begränsningar alls.
Så det är inte förvånande att se att allt fler muslimer hittar på värre och värre bluffar för att få medkänsla.
Gary Nathaniel Moore, anklagad för mordbrand av en moské, är ett exempel:

    Moore berättade för utredarna att han regelbundet besökt moskén i fem år - fem gånger per dag för att be sju dagar i veckan. ...

    Genom att studera övervaknings-video från flera företag i närheten, kunde utredarna identifiera Moore, enligt rapport. När man gjorde en husrannsakan i hans hem, fann man en ryggsäck och kläder som matchade det som sågs i övervakningsfilmerna samt flaskor med tändvätska  som visade sig höra ihop med den flaska som hittats inne i moskén. ...

Detta brott bär alla kännetecken att vara en bluff. Om Moore inte gripits, skulle historien ha presenterats i media som ytterligare ett bevis på  islamofobi.

Nu kan det nog läggas till listan av bluffar.

2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

"Moore berättade för utredarna att han regelbundet besökt moskén i fem år - fem gånger per dag för att be sju dagar i veckan. ..."

Man kan ju anta att han inte jobbar utan lever på bidrag, för vem har tid att jobba om dom ska hålla på att be så ofta. Inte konstigt att muslimska länder är sådana sk!thål och nu ska vi i väst behöva stå ut med eländet också?!

Knute sa...

I Borlänge frågade en svensk man en burkaklädd kvinna om hon inte är på fel sida av jordklotet.

– Hon skrek något åt mig, jag brydde mig inte i det. När jag står vid kassan och lägger upp mina varor kommer hon springande och attackerar mig. Bland annat greppar hon en kundkorg som hon vevar runt med. Jag försöker freda mig, hon river sönder mina kläder, sedan kastar hon sig ned på golvet, som jag uppfattar det teatraliskt, och börjar jämra sig.

– Tack gode Gud för övervakningskameror. Utan dem hade jag haft ett fängelsestraff framför mig.

http://www.webcitation.org/query?url=http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.5980377--burkabraket-blev-nedlagt&date=2013-08-20

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.