19 december 2015

Det är såna zombies som leder västvärlden i fördärvet

          

"Vi är alla muslimer". Den vänstervridne filmaren och aktivisten Michael Moore protesterar mot den republikanske presidentkandidaten Donald Trumps uppmaning att tillfälligt förbjuda alla muslimer från att komma in i USA.

Sådana som Michael Moore är asätare som hoppas att västvärlden blir ett kadaver man kan festa på när islam har segrat.

- Hej Michael, eftersom du inte heller gillar den västliga civilisationen, uppskattar du säkert våra skönhetsoperationer. Vi är alla muslimer, vi också, vi som skär halsen av folk och till och med tvingar barn att hålla i kniven.

Den som inte vill ha dagen förstörd gör nog bäst att låta bli att titta på de blodiga bilderna från den islamiska staten.

Varifrån kommer ISIS iskalla ondska? Från Muhammed. Profeten fångade en äldre kvinna, Umm Qirfa, från en fientlig stam och beordrade att hon skulle avrättas. Muhammed anförtrodde uppgiften till en troende som band hennes ben till två kameler och drev dem sedan framåt tills hon delades i två delar.

Läs historien om Umm Qirfa här och här.

Västvärlden har överhuvudtaget ingen skuld att sona till den islamiska världen. Muhammedaner började slakta kristna många hundra år innan någon europeisk kolonialism ens var påtänkt. Medan Europa utvecklades stod Nordafrika och Mellanöstern stilla, förlamade av den råa makten. Krav på personlig moral passar tydligen inte vänstervridna gaphalsar. De är lika efterblivna som de islamister som de så hjärtligt välkomnar.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Det som sker är sjukt - sprid dela för landet som sådant. http://www.folketsdemonstration.se/

Christer sa...

Han påminner om Angry Cat.

Biskop Kyrillos sa...

100 %medhåll

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.