20 december 2015

Det kan inte vara en tillfällighet

Medan USAs befolkning debatterar om det är klokt att släppa in fler syriska “flyktingar” (även om Obama kommer att göra det oavsett vad den allmänna opinionen eller kongressen tycker), kan man undra om det utgör ett problem att ett betydande antal muslimer tjänstgör på högt uppsatta poster i den amerikanska regeringen?
  Är det i själva verket en muslimsk junta eller är blotta omnämnandet av denna möjlighet en konspirationsteori som saknar grund i verkligheten?


Det kan inte vara en slump att Obama är så fullständigt misslyckad som president.
The Political Commentator: “Vad har hänt i Amerika under hans ledning?

ISIS och närbesläktade terroristorganisationer har blivit starkare
Kärnvapenuppgörelsen med Iran
Mellanöstern i spillror
Den syriska flyktingkrisen
Återupptagande av kalla kriget med Ryssland
Den avsiktliga kollapsen av Irak
 Nedbrytningen av relationer med nationens vänner och främjandet av nya relationer med fiender
 En öppen US / Mexico gräns vilket gör det troligt att terrorister redan har tagit sig in i landet
 Urholkningen av den amerikanska militären
 Bagatellisering eller ett fullständigt bortseende av ISIS grymheter
 Splittring av Förenta staterna längs ras-linjer och främjandet av hat och misstro mot poliser som kulminerade i #BlackLivesMatter rörelsen
 Expansion av USA: s skuld till den grad att det kvävt den globala ekonomin medan denna skuld inte gjort något för att förbättra den amerikanska ekonomin
Fullständig nedbrytning av vårt regeringssystem ... och så vidare och så vidare!

Om man tar ett steg tillbaka och objektivt granskar var världen befinner sig idag efter bara två terminer av Obamas presidentskap skulle logiskt tänkande säga att allt detta på något sätt måste ha planerats!

3 Kommentarer:

Knute sa...

Skojig julvideo av den republikanske presidentkandidaten Ted Cruz:

https://hodja.wordpress.com/2015/12/20/ganske-sjov-valg-propaganda-fra-ted-cruz/

Jörgen Sundquist sa...

https://sv.wikipedia.org/wiki/Hanlons_rakkniv

Anonym sa...

Klart att det har planerats. Obama är ju bara en marionett för andra mycket mäktigare intressen. Han skulle inte klara sig en dag om de som tillsatt honom dristade sig till att berätta allt de vet om honom. De har hållhakar.
Allt följer den uppgjorda planen och jag tror att Obama är tänkt att avsluta förverkligandet av en minst hundraårig plan. Han går ju inte heller att angripa eftersom han är både "svart" och muslim, dubbelt offerstatus således. Också detta ingick i planen.
Jag tror att 2016 är ett mycket avgörande år men hoppas innerligt att jag har fel på samtliga punkter. Tiden får utvisa detta.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.