28 december 2015

En oundviklig strid

Så här skriver en av våra läsare: ”Väldigt skrämmande utveckling Sverige står inför med dessa vänsterinriktade 'hjälpa hela världen' journalister samt den stora införseln av olika kulturer.”


Man undrar varför journalister i allmänhet ställer sig på islamisternas sida?
Varför är det så att Vänstern kämpar för massinvandring av miljoner anhängare av denna hemska religion och allierar sig med inkräktarna i stället för sitt eget lands befolkning?

Dagens vänster /liberaler är ideologiska ättlingar till de kommunist/progressiva vänsteranhängare som hoppades att Väst skulle förlora det kalla kriget mot Sovjetunionen.
Det verkar som detta hat mot Väst har skapat en allians med radikala islam trots att islam är en religion med levnadssätt och attityder som går stick i stäv med den jämlikhet som Vänstern påstår sig kämpa för.  Islams attityd vad gäller kvinnor, toleransen av slaveri, polygami,  hustrumisshandel, hatet mot homosexualitet och så vidare och så vidare är alltför väl känt och stämmer inte med den kultur/marxistiska /egalitära dagordningen som Vänstern hävdar.

De hyser en sådan avsky mot västvärldens civilisation att de bortser ifrån att deras gamla, fria rättigheter krossas och det är inte bara hatet de delar - att muslimer inte har gjort några framsteg inom vetenskap och många andra områden under sju århundraden, beror inte på att islam misslyckats utan på förtryck från Väst - anser de.

Islam och Vänstern är fundamentalt odemokratiska. Deras respektive totalitära ambitioner överensstämmer inte,  men det är ett problem som Vänstern inte tar på allvar, eftersom de ser muslimer som en förtryckt minoritet som de tror sig kunna hantera.
   Muslimer tänker emellertid annorlunda och vet att de kommer att bli i majoritet tack vare demografin. De kommer att kunna införa sin egen totalitarism.

Vänstern importerar islam eftersom de ser det som ett verktyg för att förstöra den kristna och etniska karaktären i Väst, men den kommunist/progressiva sociala ingenjörskonsten fungerar aldrig eftersom världen och dess folk är långt mer komplicerade än vad deras ideologi kan tillfredsställa.
Islam kommer att vinna den oundvikliga kampen mellan fanatiker av jämlikhet och fanatiker av islam.

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Socialister köper medborgarnas "empati" för plundrade pengar!

Knute sa...

M tar över i Gävle med SD:s hjälp. Det blir av intresse för övriga landet om icke-socialistiska partier kan finna sätt att umgås utan stigma och låsningar.

http://erixon.com/blogg/2015/12/gavle-blir-av-rikspolitiskt-intresse-2016/

Knute sa...

Muslim i Berlin skär huvudet av sin fru och slänger ner huvudet från balkongen medan barnen ser på.

https://danmark.wordpress.com/2015/12/28/muslim-i-berlin-skaerer-hovedet-af-sin-kone-og-smider-hovedet-ned-fra-altanen-medens-boernene-ser-paa/

Knute sa...

Danmark vill inskränka i FN:s flyktingkonvention. Om du bor i Turkiet och har varit där i två eller tre år och har undkommit kriget, borde man då helt enkelt kunna resa in Europa och söka asyl? Reglerna säger det i dag, men vi kommer att diskutera det, säger statsminister Lars Løkke Rasmussen.

http://snaphanen.dk/2015/12/27/loekke-klar-til-opgoer-med-flygtningekonventioner/

Arlav sa...

Jag tror att det är så enkelt som "Min fiendes fiende är min vän"
Vänstern hatar USA, muslimerna gör det också.
Alltså, är de våra vänner...
Vänstern kan bara rasera - inget bygga...

Berit sa...


Icke att förglömma är att socialdemokratin har haft årtionden på sig att bryta ner gamla maktstrukturer, bland dem Gud och den traditionella familjen, i syfte att ta över deras auktoritet vilket de lyckats med. Tilliten till auktoritet i Sverige är stor och underkastelsen inför myndigheter är vad svenskar i allmänhet menar med "demokrati”.
Social kontroll fungerar när allt ska vara “lagom” och det skapar ett grupptänkande som gör att man inte ’sticker ut’ och protesterar.
Ett sådant folk är lätt att kuva.

Anonym sa...

Ja, vänstern har sett muslimerna som de förtryckta. Förtryckta av otäcka [kristna!] västerlänningar.
- I valet mellan att sympatisera med Bush eller Mullah Omar [i Afghanistan-kriget 2001] valde Gudrun Schyman utan ringaste tvekan talibanen. Jag menar - BUSCH! Usch!
- Ni minns väl? "9/11" 2001 anföll Usama Bin Ladens folk WTC (NY) och Pentagon (DC). 3000 döda. Bush krävde att Afghan-talibanerna skulle utlämna Bin Laden, men nix. "Så goda muslimer som UBL får inte utlämnas!" "Särskilt inte till de otrogna!"
- Så 7 okt 2001 började "Operation Enduring Freedom" där USA och UK anföll Afghanistan.
- SJÄLVKLART att tant Schyman [då partiledare i V] ställde sig helt på talibanernas, de förtrycktas, sida!
- Och sedan rullade det på. När sedan USA också angrep Irak, då insåg alla våra media att vi har att göra med kapitalister vis-a-vis frihetskämpar...
- Och nu är vi där vi är.
/ SD

robban sa...

gick ju bra för kommunister och liberala i iran när de hjälpte till att få bort shahen, inte fan kommer de lära sig nåt av historien.

Knute sa...

Shit, humaniststormakten Sverige har ju för ihelvete bara hybris grabbar.
- Ja, jävlar. Skål, ett riktigt paradigmskifte.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/sorgesang-over-ett-land-som-smittades.html

Knute sa...

Är du arbetslös och tillhör Jehovas vittne kan du inte tvingas att ta ett jobb som lottförsäljare. Arbetsförmedlingen tvingas nu ersätta en man från Bohuslän med 60.000 kronor.

En muslimsk man vägrade att ta en kvinnlig företagsledare i hand. Tingsrätten instämde och tillerkände mannen ett skadestånd om 60.000 kronor.

https://leffe45.wordpress.com/2015/12/29/ny-praxis-for-domstolar-igen/

Evot sa...

"Jag vill inte se en arabkärring klädd i heltäckande svart dräkt med bara en springa vid ögonen på ICA-Maxi i mitt kvarter en vecka efter Parismassakern i höstas. Jag finner detta beteende otroligt provocerande och rent ut sagt är det inte bra för min hälsa att behöva se sådant.

Jag vill inte se dessa förbannade s k EU-migranter som sitter utanför snart sagt varje butik och tigger. Strax innan jul så hade en av dessa parasiter klätt ut sig i tomtedräkt när han satt utanför nämnda ICA-butik. En tomte som alltså vill ha istället för det som är brukligt för tomtar, nämligen att ge.

Jag drar mig för att köra bil i staden och bli utsatt för dessa vansinneskörningar som i huvudsak utförs av personer med utländsk härkomst och som troligtvis saknar all form av körkort eller elementära kunskaper i bilkörning.

I mitt jobb som lokförare befann jag mig ofta på Malmö central och jag kan bara känna ett stort äckel inom mig när jag såg alla dessa s k gökungar från Afghanistan som likt göken som planterar sina ägg i främmande fåglars bo och låter dessa ta hand om ungarna har skickats hit av sina föräldrar för att på vår bekostnad uppfostras och utbildas."

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/12/sandor-herold-vem-far-skriva-i.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.