06 december 2015

Ett brev till Obama

Terroristattacken i San Bernardino, Kalifornien utförd av ISIS-sympatiserande terrorister är den värsta i vår nations historia sedan 11 september. Fjorton amerikaner mördades, ytterligare 21 skadades.
Och ändå vägrar Barack Obama att uttala orden "islamisk terrorism."
Han ryckte på axlarna och kallade det ett "juniorlag". Bara några timmar innan terroristattackerna i Paris, som krävde 130 liv, försäkrade Obama att han hade stoppat ISIS.

I denna mörka tid i historien, har vår nation nått en brytpunkt - ett ögonblick då amerikanerna tillsammans gör sitt kollektiva fördömande av en befälhavare och ledare som aggressivt motarbetar amerikanska intressen och nationell säkerhet.

I denna anda presenterar Breitbart: “Ett brev från Amerika till Obama”


2 Kommentarer:

Berit sa...

White House försöker begränsa skadorna.
President Obama kommer att leverera ett tal till nationen i kväll klockan 8:00 för att tala om de senaste terroristhoten, i ett försök att bygga upp ett förtroende.
Sjunkande popularitets-siffror visar att ett ökande antal amerikaner misstror Obamas kompetens som president och överbefälhavare.

elina sa...

Han sa ingenting av värde för TV här visade talet på morgonen (vet ej om det var det hela) förstås. Svensk TV älskar Obama. De visar alltid Obamas yttranden fast saken skulle handla om något det finns experter till eller om något helt annat land.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.