01 december 2015

Europa blir en krigszon

Mathew Bracken:

Jag tror att Europa har alla förutsättningar att bli skådeplatsen för ett tredje världskrig under början av 2016.  Som en överansträngd dragkedja som plötsligt splittras från båda håll, kan den Europeiska branden blåsa liv i sjudande konflikter från Ukraina till Persiska viken, på grund av överlappande allianser (Nato, inklusive Turkiet, mot Ryssland) och Sunni-Shia konflikten (Iran vs. Saudiarabien, som har importerats till Europa).
…Just nu deltar ungefär en miljon nya muslimska invandrare i en kamp för att hitta en varm plats där de kan sova på en kontinent där ingenting kommer i närheten av vad som krävs för att hysa dem. Minst 75% av de migrerande inkräktarna är muslimska män i “strids-ålder”. Infödda etniska tyskar, svenskar och andra kastas ut på gatan för att ge bostäder för muslimska "flyktingar". Tiotusentals invandrare bor för närvarande i tält och i tillfälliga logement som idrottshallar och outnyttjade lagerlokaler.

Det kommer inte att finnas någon möjlighet att hitta eller skapa permanenta bostäder för dem innan de centraleuropeiska snöstormarna kommer. När snön ligger djup i Tyskland och hela Europa, kommer dessa män att ta sig in i hus och hem och kräva att de tas in som inackorderingar - annars. Där det ses som lönsamt kommer man att hålla upp små barn med invandrarbakgrund och utnyttja dem som mänskliga sköldar för deras känslomässiga utpressningsvärde.
 På ett eller annat sätt kommer muslimska invandrare att försöka flytta in i tyska (och svenska) bostäder och lägenheter för att få värme och mat, och unga muslimska män kommer att leta efter försvarslösa “otrogna” eller kaffir-kvinnor för att släcka sin lust (vilket är deras rätt, enligt islamisk sharia lag).

För att förstå EU:s framtid, fråga libaneserna vad som händer när en nation tar in tiotusentals arga muslimska "flyktingar". Inbördeskrig är vad som händer, även om det börjar mellan de olika konkurrerande flykting fraktioner. Det är en luggsliten förhoppning att en efterlängtad fredlig tyst majoritet av muslimer kommer att kunna påverka de radikala islamisterna och styra bort dem från våld, och därmed förhindra det kommande europeiska inbördeskriget. En inbillad fredlig tyst majoritet kunde inte heller förhindra inbördeskrigen i Libanon, Bosnien, Syrien eller ett dussin andra platser. Faktiska fredsälskande muslimer kommer att vara lika obetydliga för utgången i den kommande konflikten som några kväkar-pacifister som gömde sig i Berlin 1944.  Den enda betydelse den påstådda tysta majoriteten av fredliga muslimer har, är att fungera som levande kamouflage som jihadister kan gömma sig bland..."

(Detta kommer från en lång artikel, jag började min översättning vid punkt 4)

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Sverige har ingen värnplikt sedan flera år. Ingen mobiliserbar armé att tala om. En poliskår som är sönderorganiserad och sjasas runt i stora hopar till den allra minsta brand eller upprorshärd.
En statsledning som tillkommit genom en statskupp och ett folk som är utplundrat och inte klarar sig utan bidrag från sagda kuppledning. Det blir en enkel match för islamisterna. Undrar vad de självgoda, skattefinansierade och oavsättliga små byråkraterna med privata agendor säger innan får dom halsen avskuren när IS marodören trycker in kontorsdörren?

Berit sa...

Polen planerar att öka sin armé med 50 procent för att se till att landets “gränser garanteras”. Enligt planen skulle den polska armén växa från sin nuvarande styrkan av 100.000 till 150.000 när landet fortsätter att utöka sina väpnade styrkor. Antoni Macierewicz, landets nya försvarsministern, har sagt att han vill bygga upp den polska försvarsmakten så fort han kan.
Matthew Day, telegraph.co.uk

Knute sa...

IS pumpar sina anhängare fulla med Hitler-droger. Adolf Hitler gav sine soldater en blanding af amfetamin-produkter. Føreren selv var på intet mindre end 74 forskellige narkotiske stoffer. Så Islamisk Stat er ikke kun dygtige til propagandaen. De er også gode til at holde folk høje.

Man skal have analyseret Joseph Goebbels propagandaapparat, som gjorde vold og mord til en folkeforlystelse, for at forstå, hvorfor Islamisk Stat har held med deres voldsvideoer. Vold blev af nazisterne gjort til en nødvendighed i kampen mod Rusland og blev samtidig vendt mod jøderne, efter at Goebbels’ propagandaapparat havde fortalt tyskerne, hvor brutale russerne og jøderne var. Man skal forstå de finere nuancer i de film, man ser fra Islamisk Stat, for at kunne sætte sig ind i, hvad det er, der drager tusinder af unge muslimer til at melde sig frivilligt. For når folk ser de blodige henrettelser, så ser enkelte unge muslimer noget helt andet. De ser symbolerne i baggrunden. De lægger mærke til musikken, der bliver spillet. Og der er en subtil fokusering på det retfærdige i, at de pågældende i filmen får skåret halsen over. Ofret er ikke de personer, der ligger tilbage i en blodpøl efter henrettelserne. Ofrene er bødlen og tilskuerne, som med en skarpsleben kniv gør op med offerrollen og århundreders uretfærdigheder, som verden har påført muslimerne.

http://www.b.dk/globalt/is-pumper-sine-krigere-fulde-af-social-propaganda-og-hitler-stoffet

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.