13 december 2015

Inkräktare våldtar kvinnor

....och Vänstern vill ha mer av det.


Efter att en algerier och en syrier, från samma invandrarcentrum i Strängnäs, arresterats för att flera gånger ha våldtagit en svensk kvinna höll lokalbefolkningen en protest mot migration: “Mass-Migration = Våldtäkt”.

Det gjorde att gruppen “Tillsammans för Strängnäs”, som påstår att de stöder kvinnor,  fick fart på sig och drog igång en egen demonstration… till stöd för mer migration.
De kände sig inte motiverade att agera när kvinnan blev brutalt misshandlad, men omkring 30 av dem kom ut för att demonstrera till stöd för de invandrare som våldfört sig på henne.

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Ibland orkar man inte läsa mer om idiotin.....

Anonym sa...

På Kangas kyrkogård [strax öster om Tammerfors] se man muslimska barn [23-25] läsa Koran-verser över de döda. Jättekul, tycker de närvarande, det hör man! Tid 1:45.
https://youtu.be/azFJO9JbCDc
Våran kultursideselit borde få se detta, och bli glada! Rätt inställning!
Läser du finska? http://kangasalansanomat.fi/1449826858
/ SD

Knute sa...

Sveriges Television: begreppet “svensk medborgare” fasas ut till förmån för begreppet “svensk”. Framöver ska SVT skildra alla som svenskar så långt det är möjligt, även de utlandsfödda islamister som reser från Sverige till Mellanöstern för att begå fasansfulla terrordåd. Begreppet “invandrare” slopas. Ordet “förort” avskaffas. Enbart personer från den politiska vänsterkanten ska i fortsättningen rekryteras till SVT.

http://nyheteridag.se/svts-medarbetare-far-nya-direktiv-terrorister-ska-beskrivas-som-svenskar/

Knute sa...

SVT:s vd Hanna Stjärnes radikalisering av statstelevisionen verkar överträffa alla förväntningar, eller ens värsta mardrömmar – beroende på hur man ser på saken. Utöver den senaste tidens rekryteringar från extremvänsterhåll, ska man nu se till att den redan bedövande och förlamande politiska korrekthetens åsiktskorridor ska bli ännu trängre.

2015 har blivit det nya 1984 där nyspråket tagit fart på allvar – invandrare är svenskar (i den mån svenskar finns), terrorister är offer och vänsterextremister som spyr ut hat sitter i tv-sofforna och myser med flummiga titlar som “debattör”. Verkligheten överträffar dikten gång på gång.

Och som grädde på moset ska invandrartäta områden aldrig kallas “invandrartäta” då även svenskar bor där.

http://avpixlat.info/2015/12/18/nu-ska-svt-bli-annu-mer-politiskt-korrekt/#more-163490

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.