15 december 2015

I alla milda makters namn

Syriska kristna kvinnor är hårt trängda av den den islamiska statens folkmördare. Nu slår kvinnorna tillbaka. Deras första stridserfarenhet ägde rum som en del av en koalition bestående av kurdiska, arabiska och kristna miliser; de befriade staden al-Houli nära den irakiska gränsen.

Innan inbördeskriget utgjorde de ortodoxa och katolska samfunden i Syrien 15 procent av befolkningen. Hur många har mördats? Gud ske lov är islam inte statsreligion, inte så länge president Assad sitter kvar. Han vet vad Obama gjorde med Libyen och kämpar med kniven mot strupen. Bomber och granater kanske hjälper honom mot islamiska staten, men de hjälper inte oss i den kalla Norden, vi måste snabbt stänga gränserna innan hela Syrien, Afghanistan med flera inbördeskrig flyttat hit.

Människor i väst, som tror sig vara så empatiska när de välkomnar islamister, lider i själva verket av det som inom psykologin kallas projektion: de tror att alla är lika snälla som dem själva. Det är nog svårt för många snällister att förstå den desperation som driver kristna kvinnor att ta till vapen för att försvara sig, och övervinna både sina kvinnliga instinkter och sin kristna tro som bjuder dem att vända den andra kinden till. Att försöka förstå det vore verklig empati! 

Kanske du fattar det bättre när du själv blir rånad eller våldtagen. Decembersolen skiner genom rutan, talgoxen hackar på fönsterkittet, hur länge varar idyllen?

På tal om bilden: de kristna i Mellanöstern har tydligen inget emot hundar. Muhammed hatade hundar, förmodligen därför att de genomskådade hans kroppsspråk och uppfattade hans grymhet.

9 Kommentarer:

Argus sa...

En undran; Om en islamist blir dödad av en kvinna, kristen på köpet, får han 72 jungfruar eller blir hen en av dem?

Det måste upplevas som ett öde värre än döden som det stod i de gamla pigromanerna.

Knute sa...

Avpixlat är mer tillförlitlig än Koranen eller Sveriges Television:

Tingsrätten i Göteborg valde att gå på åklagarens linje i terrormålet i Göteborg och dömde på måndagen de två “svenskarna”, 32-årige Hassan Mostafa Al-Mandlawi och 30-årige Al Amin Sultan till livstids fängelse för terrorrelaterade mord i Syrien på två kidnappade oljearbetare som man skar halsen av.

Morden utfördes 2013 medan de två männen, i en grupp kallad Jaish al-Muhajireen wal-Ansar (migrantarmén), stred tillsammans med IS för Allah, profeten och Koranen för att utrota de otrogna och upprätta ett muslimskt kalifat under sharialag. Morden filmandes och filmerna har utgjort en bärande del av bevisningen mot männen. Syftet med at dokumentera morden var “att sprida skräck bland otrogna, kristna och allmänt bland de som inte tillhör den rätta läran” anger tingsrätten i domskälen. Man slår också fast att morden är att betrakta som terrorbrott.

http://avpixlat.info/2015/12/14/livstids-fangelse-for-svenska-is-terroristerna/

Omkring tio miljoner syrier tror att de kommer att migrera inom ett år.

Enligt de siffror som denna undersökning visar är det alltså fullt möjligt att flera miljoner syrier kommer att anlända till Europas gränser under det närmsta året.

http://avpixlat.info/2015/12/14/syriska-migranter-vill-till-europa-och-ratar-nordamerika/#more-163015

När bomber och granater i Mellanöstern bevisligen inte fungerar för att stoppa invandrad muslimsk terrorism i västvärlden så kommer människor allt kraftigare börja kräva helt andra lösningar för att förebygga terrorismen. Migrationspolitiken är naturligtvis den variabel som snabbast och enklast kan åtgärdas för att få bukt med just det problemet. Det är en oundviklig utveckling baserat på verkligheten, oavsett hur politiskt inkorrekt den utvecklingen än må vara.

Att utnyttja migration för att begå terrorism i västvärlden är nämligen ingen rättighet, inte ens en muslimsk rättighet, oavsett hur mycket muslimska terrorister och deras hejarklack i västvärlden än kränks.

http://avpixlat.info/2015/12/14/om-sinnesrobonen-och-muslimsk-terrorism/#more-162976

Knute sa...

Aftonbladets chefredaktör storinkvisitorn Jan Helin lämnar tidningen för att bli programdirektör på SVT, "vi gillar inte oliktänkande".

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/demokratimotstandaren-hanna-stjarne.html

Berit sa...

Mark Steyn: Inch by inch our enemies take the civilized world.

https://www.youtube.com/watch?v=3DcU0cCoWN8

Anonym sa...

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/demokratimotstandaren-hanna-stjarne.html
Demokratimotståndaren Hanna Stjärne – totalitarismens moder
Bomben mot svenska folket idag: stats-TV:s vd Hanna Stjärne har föreslagit vänsterpopulisten Jan Helin som programdirektör.
- Jan Helin är en stark visionär och modig pionjärer när det gäller medieutveckling, och har den kunskap och passion som behövs för att utveckla framtidens tv, säger vänsterextrema Hanna Stjärne.
I Sverige är det numera lätt att hålla sig för skratt!

Kattsand sa...

Från tidningen Dagen:
"Även de kurdiska styrkorna har flera kvinnor som slåss mot Islamiska staten. Och de sägs sprida större skräck än manliga kombatanter, då det finns en idé bland de militanta jihadisterna att den som dör av en kvinna inte kommer till himlen."

http://www.dagen.se/kristen-kvinnlig-milis-s%C3%A4tts-in-mot-is-1.608830

Knute sa...

Nazislam: ISIS have issued a fatwa which orders children with Down’s syndrome and other disabilities to be killed in a chilling echo to the workings of the Nazis.

https://hodja.wordpress.com/2015/12/14/nazislam-isiss-operation-t4/

Knute sa...

En kristen slaktas var femte minut av muslimer. Islamiska staten använder kristna kyrkor som tortyrkammare, där de tvingar kristna att antingen konvertera till islam eller dö.

http://petterssonsblogg.se/2015/12/17/en-kristen-slaktas-var-femte-minut-av-muslimer/#more-146773

Anonym sa...

ISIS' mass-kidnappning av Yazidi-flickor som sex-slavar". Text, och video (2:05). [Ser inte videon själv; vet ju ändå numera på ett ungefär hur det ser ut.] Breitbart:
http://www.breitbart.com/national-security/2015/12/18/video-islamic-state-mass-kidnapping-yazidi-sex-slaves/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.