22 december 2015

Man kallar det Omnibus


Sen Rand Paul (R-Ky.) sade att han röstade emot förslaget för regeringens offentliga utgifter -  1.1 trillioner dollar -  vilket passerade kongressen förra veckan, eftersom ingen hade en chans att läsa det monstruösa förslaget.

"Det var mer än en trillion dollar, som klumpats ihop, på 2,242 sidor.  Ingen läste det, så, uppriktigt sagt, beror mitt klagomål på att jag inte har en aning om vad som finns i propositionen.
"Jag röstade emot det eftersom jag inte kommer att rösta för dessa enorma förslag som ingen har en chans att läsa", tillade han.
—————

 Republicans har fler platser i The House än de någonsin haft i Congress sedan inbördeskriget, men det har tydligen ingen betydelse alls. “Svek” är inte ens det rätta ordet här. Det som hänt är värre än svek. Det är helt enkelt LÖGN. Vi behöver inte ett Republican Party om det är så här det går till.
Det spelar ingen roll vem vi röstar på. Upplös Republican Party, de är ändå alla Democrats.

Det finns mycket som talar för att man låtsas ha ett tvåpartisystem inom ett enpartisystem, om man är en del av det hela.  Vi som röstar är inte i systemet. Vi är bara betalande publik.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Helt korrekt. Den globala finanseliten äger båda partierna och köper deras röster kontinuerligt. Så länge som man har Federal Reserve, finns det ingen demokrati och ingen frihet. När människorna börjar förstå vem det är som är deras verkliga fiende - den globala finanseliten kring Federal Reserve, men inte kapitalismen - då börjar den verkliga kampen. Tills dess är det kattens lek med råttan.
/SB.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.