11 december 2015

När det gula korset ersattes med svart flagga

     

”Vill bara dela med mig, fick i uppgift att byta tak på en lekställning på ett dagis för ett tag sedan, trodde då taket var dåligt men det visade sig då efter lite research att det skulle komma ensamkommande flyktingbarn och att det kunde tydligen vara stötande med våran egna stolthet till fana.” Exponerat

3 Kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

Utifrån dina inlägg Knute och även utifrån vad man dagligen nu ser och upplever vill jag fråga mig (och nu får ni ursäkta en svordom från en som annars inte använder sådan) Vart "fan skall man ta nu vägen"?

Knute sa...

Flyktingar hånar döda och den kristna tron på en kyrkogård i Finland. I ett videoklipp som laddats upp på Facebook syns hur en arabisk flykting gör sig lustig på en kyrkogård i staden Kangasala i Finland. Bland annat reciterar mannen verser ur koranen, låtsas ondgöra sig över döda som ligger begravda på kyrkogården och gör hånfullt ett korstecken. Allt medan hans kamrater skrattar och filmar tilltaget.

En av männen laddade själv upp videoklippet till Facebook som därefter fick snabb spridning även bland finländare som reagerat med avsky mot flyktingarnas respektlöshet. Bland annat har bloggen MV Lehti, en finsk motsvarighet till svenska Avpixlat, uppmärksammat videoklippet.

http://nyheteridag.se/finlandare-rasar-mot-flyktingar-som-hanar-doda-och-den-kristna-tron-pa-kyrkogard/

Knute sa...

Över 500 julklappar har skänkts till de asylsökande barnen som just nu bor på Öland. Tyvärr är det få av paketen som passar till de tonåriga grabbarna.

Nätverket Tillsammans Öland har rest runt på Öland och i Kalmar för att samla in de godhjärtade människornas julklappar man skänkt till de ensamkommande, men tänk så fel det blev.

http://petterssonsblogg.se/2015/12/16/impopulara-julklappar/#more-146678

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.