03 december 2015

Öresundsbron ett allvarligt hot mot allmän ordning och inre säkerhet i Sverige

Den var kul så länge den varade, men om Asiens och Afrikas jättebefolkningar ska passera över bron brakar den nog ihop förr eller senare.

    

"Svenska politiker är ett dåligt skämt. För en kort tid sedan skulle de så kallade papperslösa få alla sociala förmåner, såsom sjukhus, tandläkare och skolgång." Snaphanen

"Det vore väl fan om Danmark och Sverige inte skulle få integreras för att vi har drabbats av en arabisk farsot." Öresundsbron stängs?

"Inom Miljöpartiet har man till och med lyckats intala sig själva att en stängning av bron kan vara befogad eftersom detta kommer att ge positiva effekter i form av minskade utsläpp av koldioxid och hälsofarliga ämnen." Fnordspotting

  

Det muslimska stridsropet “Allahu akbar” och banderoller med texten “Open or die”. Det är budskapet som gränspolis och militär i Makedonien just nu möts av sedan de försökt stänga gränsen för ekonomiska migranter på väg norrut. “Öppna gränsen eller dö”

Snart vid en bro nära dig. En lastbilschaufförs vedermödor:4 Kommentarer:

Knute sa...

Luxemburg föreslår avskaffande av passfriheten mellan länderna i Schengen-zonen. En bra start. Bäst att vi anpassar oss och börjar bygga staket, helst med taggtråd. Drömmen om ett gränslöst Europa är förbi.

https://www.document.no/2015/12/en-bra-start/

Knute sa...

Det osar katt om detta erbjudande: Uthyrning av bostäder till ensamkommande.

Till Malmö kommunala bostadsbolag (MKB)

Vill först tacka för det fina erbjudandet att hyra ut vårt hus eller delar av det.

Visserligen så bor vi numera bara två personer i vårt hus som är nästan 200 kvm stort så visst skulle här kunna få plats ett par personer till. Förutom själva huset så har vi ett dubbelgarage med förråd samt ett växthus på tomten.

Men nu är det så att vi dock har en hund och fyra katter i huset och eftersom jag förmodar att de tilltänkta hyresgästerna med stor sannolikhet skulle vara s k flyktingar eller ensamkommande små barn så vågar vi inte ta risken att våra husdjur skulle drabbas av någon smittosam sjukdom. Det kan ju t om tänkas att någon av våra tilltänkta hyresgäster får tanken att bita hunden och vi vill ju inte riskera att våran Bruno kanske får rabies på grund av detta.

En annan aspekt vad det gäller våra fyrfota vänner är ju den att man i många kulturer därifrån dessa flyktingar och ensamkommande små barn kommer så äter man ju det mesta och där ingår också hund och katt och bara tanken på att komma hem och kanske få uppleva att en av våra hyresgäster skulle stå i köket och tillaga exempelvis en av våra katter, och då tänker jag först och främst på våran katt Pyret som är ganska välmående och troligtvis den som först skulle hamna i grytan, gör att vi nog avstår från att hyra ut.

Sedan har vi garaget som ju rymmer våra två bilar och då tänker jag i främsta hand på min ögonsten, en Mercedes cabriolet, som inte ens frun min får gå i närheten av och då förstår ni säkert att jag inte kan ha vilt främmande flyktingar eller ensamkommande små barn springande omkring i garaget och kanske repa min ögonsten. En repa i lacken på den skulle jag aldrig repa mig från.

Så tyvärr, det där med uthyrning kan vi ej tillmötesgå. Däremot så erbjuder vi er att köpa vårt hus och vi har redan haft mäklare här som har gjort en värdering och kommit fram till att huset säkerligen kan säljas för minst 3,5 miljoner så vi kan börja förhandla där om ni är intresserade.

Anledningen till detta erbjudande är inte att det är något fel på huset eller så utan det är att vi vill bort från Malmö kommun eftersom ett av vårat barn redan har lämnat stan och den andra också planerar att göra det innan deras barn skall börja i skolan och vi då också känner för att göra detsamma.

Anledningen till att de och vi och säkerligen många andra drar från kommunen är naturligtvis att vi inte längre tycker att vi bor i en svensk stad och framför allt inte längre vill bidra med mer kommunalskatt som till största delen går till att föda andra länders medborgare på olika sätt. T ex så är vi innerligt trötta på daltet med våra s k EU-migranter som vi nu tydligen skall sponsra med natthärbärgen igen. För övrigt så är naturligtvis bostadsbristen i Malmö uppkommen just p g a av att hela stadsdelar i staden bebos av andra länders medborgare som tillika inte ens betalar hyran av egna medel.

Så om ni är intresserade att köpa vårt hus så hör av er.
M V H
Sandor Herold, Malmö

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/12/malmo-kommun-desperat-en-humanitar.html

Knute sa...

Var 12 sekund och utan någon form för kontroll ankommer en migrant till EU.

http://mreast.dk/ungarn-ivaerksaetter-kampagne-mod-indvandring/

Knute sa...

Trafikkaos vid Öresundsbron från 21 december.

Alle som tager toget mod Sverige skal vise gyldigt pas inden de står på toget. Loven taler om en bod på kr 50.000,- for hver rejsende, som ikke medbringer et gyldigt pas. I svenske penge ganske vist, men absolut mærkbar for jernbaneselskaberne, som skal betale for hver eneste rejsende.

For at kunne foretage en effektiv kontrol vil alle rejsende skulle stige om i Lufthavnen, hvor den sydlige perron deles i to. En vestlig ende til afstigning til Lufthavn, adskilt af en paskontrol til den østlige ende af perronen til tog til Sverige.

Kontrollen vil foretage af et privat sikkerhedsselskab på vegne af Svenske Jernbaner. Det vil være en nyskabelse i Danmark, at private kan forlange at se pas på dansk jord. Det bliver spændende at se hvorledes de danske myndigheder håndterer denne nyskabelse.

http://mortendreyer.blogspot.se/2015/12/trafikkaos-ved-resundsbroen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.