13 december 2015

Trump triumferar

Den senaste opinionsmätningen här i Atlanta visar hur  Republican-kandidaterna ligger till. Trumps ledning har ökat från 31% i slutet av september till nuvarande 43%.  Carson har gått ner från 18% i slutet av september och ligger nu på 7%.

Man beskriver det som att Trumps framgång i opinionsmätningarna "trotsar alla politiska lagar "

Här är en idé att överväga om de förmodade lagar som trotsas:
 Systemet har riggats så länge av de gamla uvarna i Republican-etablissemanget och av media, under mer än 20 år av politiskt korrekt skitsnack och genom korruption i Washington, DC (liksom i delstaten Georgia ). Det faktum att Trump är modig nog och inte en flummig fjant är väldigt uppfriskande för en hel massa människor har fått nog av lögnare.

Mätningen visar också att 48% av män och 38% av kvinnor, bland de som troligen kommer att rösta, stöder Trump. Jag förutspår att Trumps popularitet kommer att fortsätta att stiga, och att fler kvinnor kommer att stödja honom.

Det roar mig att se och lyssna till hur de etablerade medlemmarna gråter, stönar och vrider sina händer i förtvivlan över möjligheten att de förlora makten över vem de ska nominera, eftersom Trump är så framgångsrik utan att spendera en massa pengar för att bygga upp sin image. Han behöver inte heller politiska konsulter.
Det blir svårt för dem att manövrera bort Trump när deras egen sprattelgubbe, Jeb Bush bara har 5%.
6 Kommentarer:

Knute sa...

I Portland, Oregon, låter vänsteraktivister små barn slå med käppar på en docka av Donald Trump samtidigt som man får barnen att skrika “Jag vill döda dig!”

Och detta sker, enligt vänsteraktivisterna, för att “stoppa hatet”.

http://erixon.com/blogg/2015/12/vansterns-hat-barn-skriker-doda-honom-om-trump/

Anonym sa...

Jag tror att Donald Trump är den fria världens sista hopp att kasta ut de megaskurkar som beslagtagit penningpressen och äger medier och betalar sina lydiga sabbatsgojer sina månatliga 30 silverpenningar en gång för alla. Dvs den gupp av lögnare som kastats ut från 109 länder de senaste 2000 åren. Förlorar sanningen och allt det goda mot dessa sataniska lögnare denna gång så vinner de för alltid. Då blir det en riktig förintelse igen precis som den de utförde mot minst 70 miljoner kristna ryssar av europeiskt ursprung i Sovjet.

Knute sa...

Vi blir så trötta på dessa anonyma antisemiter som tar alla tillfällen att slänga in skit. Vi orkar inte ge oss in i en "pissing contest"

B & K

Argus sa...

Jag känner att jag måste kommentera och reda ut detta. Om vi börjar med att betrakta ordet ”semit” så betyder det traditionellt en som härstammar från Noas son Sem, elfte generations ättling i nedstigande led från Adam. Att Bibeln (GT) räknar på fädernet kan tyckas udda eftersom Gamla testamentet är Tanach och de som tror på den brukar räkna det religiösa arvet på mödernet.

Om vi fortsätter nio generationer till (enligt GT) så kommer vi till hebréernas stamfader Abraham som är patriarken i tre världsreligioner. Två av hans söner, Isak och Ismael räknas till israeliternas respektive ismaeliternas stamfader, det vill säga judar och araber.

Så antisemit i ordet semits ursprungliga betydelse är en person som varken tycker om judar eller araber. Alltså borde ”Anonym” vara antisemit i ordets ursprungliga och vida betydelse? Svaret blir överraskande nog, nej. Men, säger vän av ordning, de anklager som ”Anonym” gör är utan tvekan mot judar. Visserligen är det så men ”judar” kan betyda två saker; Antingen är man i nedstigande led släkt med Isak, ELLER så är man religiös enligt den judiska tron.

Men vad säger människan, är det inte samma sak? Jo, i ungefär hälften av fallen är det så. De semitiska och de sefardiska judarna torde ha sitt ursprung i de östra delarna av medelhavet som en gång behärskades av kung David och kung Salomon. De ashkenaziska judarna är ett folk som däremot ska konverterat till judendomen på 700-talet e.Kr. De kallas ibland för östjudar eller östeuropeiska judar och har sitt ursprung i området mellan Kaspiska och Svarta haven. Det är också den folkgrupp med högst uppmätt genomsnittligt IQ och har följaktligen lagt beslag på inte fullt 200 Nobelpris.

Huvuddelen av de så kallade ”media- och finansjudarna” torde samtliga vara ashkenazer. Jag anser att det är ställt utom allt rimligt tvivel att en del av dessa familjer har orsakat en hel del besvär och lidande för andra. De verkar också ha en asymmetrisk syn på nationalism. Samtidigt så kan dock antalet medlemmar i dessa familjer räknas i tusental av en total på kanske tjugo miljoner.

Vi har alla ett personligt ansvar och bara för att en individ av samma folkgrupp eller ”religion” som jag har betett sig illa ska ingen skuld falla på mig och det bör även gälla för övriga folkslag eller religioner till dess motsatsen är bevisad.

Knute sa...

Argus, tack för en nyanserad beskrivning! Här några ord från en Nobelpristagare som knappast tillhör media- och finanseliten:

"Europa kommer snart att gå under på grund av sin förutvarande liberalism som har visat sig barnslig och självmördande. Europa har alstrat Hitler, och efter Hitler står kontinenten där utan argument: portarna står vidöppna för islam, man vågar inte längre tala om ras och religion, samtidigt som islam bara känner hatets språk gentemot främmande raser och religioner."

"Jag borde säga några ord om politiken också. Då skulle jag tala om hur muslimerna översvämmar, ockuperar, förstör Europa; om hur Europa förhåller sig till detta, om den självmördande liberalismen och den stupida demokratin. Det slutar alltid likadant: civilisationen når ett stadium av övermognad där den inte bara är ur stånd att försvara sig, utan där den på ett till synes obegripligt sätt dyrkar sin egen fiende."

Imre Kertesz är jude från Ungern. Det är även George Soros. Ändå har de helt motsatta åsikter.

http://everykindapeople.blogspot.se/2015/09/jag-undrar-om-tokstollarna-i-den.html

Knute sa...

Om ashkenazernas ursprung: These Jewish communities have, to a remarkable extent, retained their biological identity separate from their host populations, evidence of relatively little intermarriage or conversion into Judaism over the centuries....

The results accord with Jewish history and tradition and refute theories like those holding that Jewish communities consist mostly of converts from other faiths, or that they are descended from the Khazars, a medieval Turkish tribe that adopted Judaism.

https://en.wikipedia.org/wiki/Khazar_theory_of_Ashkenazi_ancestry#Genetics

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.