04 december 2015

Vad ni än gör, säg inte M-Ordet

Misstänkta: Syed Farook (28-årig man) Tashfeen Malik (27-årig kvinna) ♦ Gift / relation ♦ Båda döda ♦ Två handeldvapen ♦ Två gevär ♦ Stor mängd ammunition ♦ Bar kroppsskydd ♦ Bomber i fordon ♦ Bar Go-Pro kameror ♦ "mycket religiös" (enligt pappa) ♦ hängiven muslim (enligt pappa) ♦ Förberedd att engagera "i ihållande attack" (enligt polis) ♦ Verkade förstå "militär taktik" (enligt polis) ♦ Lämnade 6 månader gammal baby hos farmor ♦ Grannar rapporterar att många unga män in / ut av lägenheten och att det ”verkade misstänkt" ♦ ...

... ändå  Polis / media spekulerar "spontan våldshandling på arbetsplatsen".

Fortfarande i dag, ett dygn efter dådet nämner media ingenting om muslimer;

“Frågan om motivet till dådet kvarstår fortfarande. Uppgifter gör gällande att den ena av gärningsmännen, Syed Rizwan Farook, ska ha ”radikaliserats” och att det bidragit till motivet. Under presskonferensen förtydligade utredare från FBI att det är alldeles för tidigt att spekulera i ett möjligt motiv.”

Vilken motivation har vi sett tidigare som till synes skulle göra att vanliga människor ägnar sig åt massmördar-attacker? Vilken ideologi eller vriden religiositet har vi sett som gör att människor är villiga att offra sina barn för den? - är villiga att dö för?  Det enda som fortfarande saknas från gårdagens massmord i San Bernardino, Kalifornien är att mördarna ropade Allahu Akbar!

Att öppna upp Västvärlden till våldsamma vildar från andra länder har förstört de pittoreska föreställningar vi en gång hade om "säkerhet".
Ju mer information vi får desto klarare är det att det inte finns någon möjlighet att muslimer kan vara civiliserade.

 Några år gammal, men detta är vad de vänsterliberala härskarna i Europa och Nordamerika importerar i stort antal, och de får sedan betalt för att reproducera explosivt i stället för att arbeta.

Brittiska muslimer tio år efter 9/11Den goda nyheten är att mångkulturalismen kommer att försvinna. Den dåliga nyheten är att det inte kommer att sluta väl.

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Gärningsmännen stormade in på julfesten i den kommunala lokalen i San Bernardino och sköt vilt. Minst 14 människor dödades och 17 skadades.

Efter att ha flytt i en stadsjeep sköts två av dem – en man och en kvinna – till döds av polis efter en vild polisjakt. Två av de misstänkta har identifierats: Syed Farook, 28, och Tashfeen Malik, 27.

Knute sa...

Amerikansk muslim Syed Rizwan Farook och hans saudiska fru i San Bernardino, lämnade sin baby hemma, för att storma tillbaka till kontorets julfest med automatvapen och slakta 14 arbetskamrater. “ Jag har inte hört nåt säger mördarens far med samma namn, då namnet publicerades. - "Han var mycket religiös, han gick till jobbet, kom hem, gick och bad och kom hem. Han är muslim."

Amerikanska tidningar kör så klart väldigt snabbt damage control och hittar bortförklaringar för människoslakten med "ett bråk på jobbet".... Så lägligt då att muslimen råkade ha tillgängliga medhjälpare, automatgevär, bomber, skyddsutrustning, specialkameror m.m hemma för att lösa "dispyten".

Arma arbetskamrater och deras familjer, som inte anat att muslimen hela tiden smidde planer på att arkebusera dem alla just inför vår största högtid.

President Obama: ' Vi har ett mönster med masskjutning i detta land, som inte har sitt motstycke nån annanstans i världen, och det finns en del steg som måste tas......för att öka oddsen på att det inte händer lika ofta igen.' (that they don't happen as frequently.)

Eller som Steffe skulle ha sagt: Det är inte okeij.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/var-som-helst-nar-som-helst.html

Knute sa...

Ena dagen välintegrerad muslim. Nästa dag terrorist och massmördare. Sådan är verkligheten idag.

http://avpixlat.info/2015/12/04/den-valintegrerade-terroristen/#more-162190

Berit sa...

Enligt en lokal Los Angeles nyhetsrapport misstänkte en granne till Syed Rizwan Farook och Tashfeen Malik att någonting var konstigt med de två men av rädsla för att anklagas för rasism sade hon ingenting.
http://townhall.com/tipsheet/katiepavlich/2015/12/03/neighbor-didnt-report-suspicious-activity-of-san-bernardino-killers-for-fear-of-being-called-racist-n2088543

Anonym sa...

Ett kafé i Paris där fem dödades av ISIS-folk öppnar nu igen, efter tre veckor. "La Bonne Biere" har idag en skylt över ingången: "Je suis en terrasse". Les parisiens säger så för att visa att ISIS inte lyckats skrämma bort dem från gatorna. De tänker inte låta muslimerna styra deras liv.
http://www.independent.ie/world-news/europe/caf-targeted-in-paris-attacks-reopens-with-defiant-message-to-islamic-state-34259957.html
/ SD

Knute sa...

As the attack was happening, female shooter Tashfeen Malik posted a pledge of allegiance to ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi on Facebook.

It makes perfect sense, ”lone wolf” jihad is but a tactic in a wider strategy in advancing the global goals of the caliphate. When you have potentially, 1.6 billion of them, it’s impossible to stop.

http://tundratabloids.com/2015/12/san-bernardino-massacre-female-jihadi-pledged-allegiance-to-caliphate-online-during-attack/

Knute sa...

Islamistisk feminism? Frun radikaliserade mannen till terrordåd. Men Sveriges television talar i stället nedlåtande och synnerligen okunnigt om vapenlagarna i USA. SVT förmedlar inte längre nyheter, bara tillrättalagd och förvriden propaganda.

http://erixon.com/blogg/2015/12/islamistisk-feminism-frun-radikaliserade-mannen-till-terrordad/

Knute sa...

Blev arg när kollegan sa att islam inte är en fredlig religion – sköt ihjäl 14 i massaker.

http://nyheteridag.se/blev-arg-nar-kollegan-sa-att-islam-inte-ar-en-fredlig-religion-skot-ihjal-14-i-massaker/

Anonym sa...

Syed Farook, 28, en from muslim, lämnade festen i onsdags i San Bernadino, men kom snart tillbaka med sin fru, Tashfeen Malik, 27. Båda var mörkklädda, bar ansikts-masker, och hade vapen med sig, sade polisen. De dödade 14, och 17 fick svåra skador.
Men media insåg ju redan från början att det här hade inget med islam att göra. "Islam är en fredens religion" -- det vet vi alla. -- Varför "vet" vi det?
Andrew C. McCarthy skriver om det i National Review (4/12). Våra regeringar vet att Islam är en fredens religion -- och att de som kallas terrorist-organisationer – ISIS, Al Qaeda o.s.v. – är anti-islamiska.
Om polisen finner att en terrorist styrs av "islamiska" tankar, förstår de därför från början att det är något fel. Islam är ju fredligt! Så det så.
Fast om de sedan finner att terroristen påverkats av ISIS eller Al Qaeda, då inser de ju att han aldrig varit riktig muslim! ...
-- Kanske ni kan lära något av McCarthy.
http://www.nationalreview.com/corner/428020/san-bernardino-shooting-terrorist-act-says-giuliani
http://www.nationalreview.com/corner/428036/islam-their-very-own-ii-now-see-how-works-andrew-c-mccarthy
(NRO:s text är svår att få ner i ordbehandlaren... Inga nya stycken, inga udda tecken.)
/ SD

Anonym sa...

Youtube (1:35) från Finland: Tjejen i kassan 1) stoppar inva-gosse med (tänkt) tjuvgods, och 2) hindrar TVÅ inva-gossar från att stjäla. Hon drar tillbaka in den ene... Den andre får nöja sig med att titta på...
Hyvä, Suomi!
https://youtu.be/fJg2pHwluac
/ SD

Knute sa...

ISIS har insmugglat en hemlig armé på flera hundratusen man i Tyskland som skall slå till under mars 2016.
De skall slå ut elnätet, kommunikationsnät och viktiga befattningshavare. De förses med vapen från hemliga fartygsleveranser, som kommit till olika tyska hamnar.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/det-har-ger-mig-lite-problem-med.html

Anonym sa...

Justitieminister (US) Loretta Lynch sade efter San Bernadino-attacken (14 döda) att våldsbejakande tal skulle hon åtala hädanefter. Och straffa, förstås. "Anti-muslimsk" retorik var olaglig! Sa' Loretta.
- Visst, sade Pamela Geller. Sådana här hemskheter t.ex.:
"Döden dem varhelst I påträffen dem och driven dem ut från varje plats, från vilken de driva ut eder... Strida de mot eder, så döden dem! Sådan varder de otrognas lön." (2:187 (2:191), Zetterstéens övers.)
- Eller detta: "När I möten dem som äro otrogna, så halshuggen dem, tills I anställt ett blodbad bland dem!" (47:4)
- Det förstår ni ju att en "fredens religion" inte kan säga något sådant! Eller hur, Loretta?
Pamela har fler intressanta citat. Från Koranen, alltså.
http://www.breitbart.com/big-government/2015/12/05/pamela-geller-loretta-lynch-wants-ban-violent-talk-ban-quran/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.