21 januari 2016

Adjö Europa- Adios, so long, adieu...
Män bär minikjolar för att protestera mot muslimska rapefugees.

I en av de mest bisarra protesterna hittills, bär holländska män mini-kjolar för att "visa solidaritet" med kvinnor som attackerades i Köln på nyårsafton.
 Västvärlden och Europa har förlorat sin stolthet och vad värre är, man har förlorat viljan att försvara sig och sitt arv.

“Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta”, och det kan tolkas som om de försöker förmedla att hajis ska våldta dem i stället. Det finns de som säger att muslimer gör det.

Det ”flykting"-vänliga Tyskland (och Europa i allmänhet) har kommit under stark kritik för att ha urartat och  misslyckats med att skydda sina kvinnor.
Mångkulturalism, radikalfeminism och Vänsterns självförakt i Europa har banat väg för en kulturell degenerering, som lämnat Europa öppet för våldtäkter - bildligt och bokstavligt.

Något säger mig att den här “uppvisningen” inte kommer att göra mycket för att hjälpa upp situationen. Det är svårt att föreställa sig hur män som marscherar i minikjolar,  kommer att sätta skräck i dessa kvinnoföraktande ”arabiska, nordafrikanska” män som redan vet att de knappast kommer att bestraffas för att öppet ofreda europeiska kvinnor.

Hela den här paraden verkar mera höra hemma i en Monty Python sketch.

Och sedan har vi de unga dumma kvinnorna också.


7 Kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som de tycker det är ett kul jippo

Lisa/

Knute sa...

Ultralosern Löfvén vilseleder omvärlden: "Massiva och organiserade sexuella övergrepp på svenska kvinnor är svensk kultur och tradition."

Det är en veritabel käftsmäll att Sverige statsminister står utomlands och baktalar sitt eget folk (fd sosseväljare) inför omvärldens öppna kameror- det är så allvarligt och gravt att det saknar motstycke.

Mannen kan inte vara frisk nånstans. AVGÅ NU!

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/01/lofven-vilseleder-omvarlden-massiva-och.html

elina sa...

Knute: jag blev också förbannad när jag såg det. Hela regeringen borde ge sina platser till förfogande.

Anonym sa...

"Inte bara oansvariga, utan också inkompetenta." National Review citerar vad tidningar säger om Merkel och den tyska regeringen: Daily Mail (UK), Der Spiegel, Deutsche Welle, Financial Times. DW citerade i sin tur Bild am Sonntag: "Är Merkel rätt person?" Hon har problem: "brist på respekt, brist på auktoritet, maktkamper – terrorism, kriminalitet, överansträngda myndigheter". Och Bild slutar: "Merkel's flykting-politik står inför sitt misslyckande."
- 15% av tyskarna anser att hon ska fortsätta som nu.
http://www.nationalreview.com/corner/430191/merkel-irresponsible-and-incompetent
/ SD

Anonym sa...

Horror in Sweden: Tjuvande invandrare SLÅR och SPOTTAR PÅ ung mamma med barn." - Gamla Stan, alltså. Plus video. Fast man döljer ansiktena! (Gateway Pundit, St Louis.)
http://www.thegatewaypundit.com/333603-2/
/ SD

Anonym sa...

Tyskland registrerade 1,1 milj flyktingar i sitt EASY-system för migranter 2015. Flyktingen får sedan en kommun och delstat dit han ska fortsätta för att få hjälp.
- Men bara 476.649 -- 326.529 män och 150.120 kvinnor -- har hittills tagits emot där. Det betyder att 600.000 har "försvunnit" ur systemet.
- Polisen i Münsterland (Nordrhein-Westfalen) kollade upp två asyl-centrum med 150 pers. Många sade de kom från Syrien -- men var från Nordafrika. Mer än hälften hade registrerats två gånger eller fler i EASY-systemet.
- Och så vidare... Daily Mail (UK) 21-22 januari.
PS: Makedonien öppnar åter gränserna för flyktingar som vill till Tyskland. (Video)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3410787/German-government-admits-account-600-000-1-1million-asylum-seekers-using-multiple-identities-travel-Europe.html
/ SD

Anonym sa...

Lästips: Sveriges afghanska rapefugees, av Ingrid Carlqvist, om övergreppen i Kungsan och Kalmar och Malmö osv. Gatestone Institute. Finns översatt till engelska.
- En god sammanfattning av händelserna. Intressantast är väl "feministernas" syn på saken: "Svenska män har inte någon bättre kvinnosyn". Gudrun Schyman, förstås. "Det har varit så här under mycket, mycket lång tid."
- Verkligt hemskt är ju att det här "spelar Sverigedemokraterna i händerna".
- O.s.v. 4½ sidor...
http://sv.gatestoneinstitute.org/7269/sverige-afghaner-rapefugees
http://www.gatestoneinstitute.org/7260/sweden-rape-afghan-migrants
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.