15 januari 2016

Amerikas problem är Democrats


 Utdrag från tre matnyttiga bloggar:

Chicago är USA: s huvudstad vad gäller mass-skjutningar;  2,995 personer sköts där förra året. Det förekom över 400 skottlossningar med mer än ett offer. I 95 av dessa fall sköts 3 eller fler personer.

USA:s antal mord beror inte på att husägare i förorter och på landsbygden kan köpa vapen på sportaffären eller vapenshower - som media skyller på efter varje skjutning - utan på gäng i stadsområden som kontrolleras av Democrats.  De ligor som driver upp USA: s mordfrekvens ser inte alls ut som någon enstaka psykiskt sjuk vit förortskille, som slutar ta sin medicin och bestämmer sig för att skjuta på en skola.  Lanza, liksom de flesta massmördare, är en sensation upphaussad av media,  men är inte normen. Nationell mordstatistik visar att svarta är sannolika mördare mycket oftare än vita och det är också mycket mer sannolikt att de blir dödade.
Sultan Knish
—————
Vapen? Vad har vapen att göra med våra problem? Jag, som har en romantisk anknytning till de fjärran dagar när vi hade en konstitutionell regering, lagar, låg brottslighet och vad som en gång kallades "civilisation"  frågar mig själv:  När mord överväldigande begås av svarta och latinamerikaner, har vi ett vapenproblem , eller ett svart-spansktalande problem? När terrorism överväldigande begås av muslimer, är problemet islamofobi, eller muslimer? När gallerior plundras och städer bränds överväldigande av en svart mobb, är lösningen att förbjuda gallerior och städer, eller  att kontrollera folkmassor?
Fred On Everything
—————————
Vänstern gillar att skylla vapenvåldet på konservativa vita män och NRA, trots att socialist-styrda skyddade “vildmarksområden”som Chicago, Detroit och Baltimore är mest benägna för vapenvåld. Vänsterns färgblindhet vad gäller vapen är avsiktlig och används  endast för att driva en anti-vit agenda. Vid nästan varje annat tillfälle, är de väldigt angelägna att ha en konversation om ras.
Atlantic Centurion

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.