11 januari 2016

Betalt för gammal ost

Redan 2010 gjorde Mark Steyn följande observation:

Många amerikaner börjar få den känslan att för Barack Obama är presidentskapet inte mycket mer än ”ett intressant sociologiskt experiment.”  Han skulle utan tvekan hålla med om att USA är "den plats på jorden som jag skulle kalla mitt hem om jag behövde en,” men det är svårt att föreställa sig Obama vandrade i en Memorial Day eller Fourth of July-parad om inte jobbet krävde det.
Det är inte för att han är oamerikansk eller anti-amerikansk, utan endast för att han står över allt det där. Långt över. Han är den första presidenten som avger den distinkta doften att han ser ner på jobbet -   att det egentligen är för litet för honom och att han bara fördriver tiden tills något som är honom mer värdigt dyker upp.


Nu rapporterar Washington Times att Israels premiärminister Benjamin Netanyahu planerar “payback” för att Obama avfärdade Mr. Netanyahus invändningar mot Irans nukleära överenskommelse förra året.
Det sägs att Mr. Netanyahu bearbetar moderata araber för att omintetgöra Obamas försök att bli Förenta nationernas generalsekreterare när han lämnar White House nästa år.

         Obama har redan diskuterat frågan med Republicans, Democrats och judiska tjänstemän i USA, enligt kuwaitiska tidningen Al-Jarida.

         Mr Netanyahu sägs nyligen ha fått vetskap om Obamas planer som han kallar Obama Project.
Mr Netanyahu citeras i den kuwaitiska tidningen: ”Var det inte nog att ha Obama i regeringsställning i åtta år? Åtta år under vilka han ignorerade Israel? Och nu vill han ha en position som kan försätta oss i alla möjliga besvärliga situationer på den internationella arenan. "
-----------------

   Med Obama vid FN-rodret är det sannolikt att han kommer att aktivt arbeta för Israels förintelse som nation.
 Traditionellt var det så att FN: s generalsekreterare skulle komma från en nation som man ansåg neutral - dvs. varken stod på det amerikanska alliansblocket eller Sovjetblockets sida.  Den regeln verkar ha skrotats i och med att Ban Ki-moon från Sydkorea fick jobbet.
Om Obama tillsätts som generalsekreterare, skulle det vara motiv nog för att frånta honom det amerikanska medborgarskapet? Om inte, skulle vi äntligen har ett tillräckligt starkt skäl för USA att dra sig ur FN?

2 Kommentarer:

Ni vet vem jag är :D sa...

Fullständigt obegripligt att man i Amerika betraktar Obama som någon slags statsman när han i verkligheten är en simpel folkförförare som kontinuerligt slirar på sanningen. Han har ljugit amerikanarna rakt upp i ansiktet så många gånger att det är rent ofattbart och framför allt gjort "Kongressen" till fullständigt åtlöje!
SU
SU

Arlav sa...

Känns bra att ännu en gång få rätt, om än lite dubbelt.
När Obama blev vald til president 1:a ggn sade jag til hustrun, "Den mannen är en vandrande katastrof".
Jag fick rätt. Tyvärr.
Redan då var ju hand bakgrund, milt sagt, suddig...
Jag är idag helt övertygad om att han ÄR muslim, en muslim med dold agenda.
När kommer bekräftelsen på detta?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.