24 januari 2016

Dags att slå näven i bordet


Det är inte bara svenska kvinnor som kommer att möta en "kulturell utmaning" under de kommande åren, vilket kommer att göra deras liv mer skrämmande och osäkert. Kvinnor och barn som har invandrat till Sverige och bor i hem för "asylsökande" lever också  riskfyllda och osäkra liv.  Även om den svenska polisen inte rapporterar om säkerhetssituationen för de "asylsökande", har det förekommit rapporter i media om våldtäktsförsök i dessa boenden.

Faktum är att om du kommer till Europa och sedan vandrar genom säkra länder hela vägen till Sverige, då är du inte en riktigt flykting. En flykting söker skydd i det första säkra land han kommer till.  Tusentals frustrerade unga män, med en medeltida inställning till kvinnor, i ett land där kvinnor har en liberal livsstil, skapar förutsättningar för en kulturell konfrontation. Vi har redan sett några av konsekvenserna av en sådan kulturell konfrontation i de sexuella övergrepp som förekommit i olika städer i Europa.

Sverige och Europa kommer att lära sig att även om demokrati, frihet, jämställdhet mellan kvinnor och män och mänskliga rättigheter är saker som respekteras i Europa, finns det kulturella riktningar där dessa saker inte respekteras. Sverige och Europa kommer inom en snar framtid att lära sig varför kvinnor inte går ut ensamma på gatorna i Kabul.

De svårigheter som Europa kommer att stå inför är en följd av okunnighet och arrogans, förklädd till ideologi. Det har funnits ett etablissemang som haft en illusion om att personer som tillhör en expansionistisk civilisation som islam, kommer till Europa och sedan när de är här, kommer de att omfamna europeiska värderingar. De har trott att unga män som vuxit upp med en medeltida syn på kvinnor plötsligt börjar respektera kvinnor. Detta etablissemangs syn kolliderar nu med verkligheten och man befinner sig i en ideologisk kris.

Den mångkulturella ideologi som påverkat icke-europeiska kulturer i europeiska nationer är under rådande omständigheter ett hot mot Europa och de europeiska nationernas identitet och friheter.

 På grund av den massiva invandring som har ägt rum,  är Europa och Sverige tvungna att anamma en ideologi där samhället måste stå upp och stödja den nationella kulturen och låta denna kultur fortsätta att styra samhällsutvecklingen, samtidigt som de måste ha en fungerande politik för assimilering utan floskler och politiska slagord.

De sexuella övergrepp, som görs av "asylsökande" i europeiska städer är en del av en större kris som just nu handlar om hur kvinnor ska klä sig, och hur och var kvinnor ska vara,  men på lång sikt kommer det att handla om frågor som berör hela det europeiska samhället. Om europeiska nationer inte på ett bestämt sätt konfronterar denna islamiska "kulturella utmaning",  kommer de att få betala ett mycket högre och smärtsammare pris än vad de har gjort hittills.

http://www.frontpagemag.com/

4 Kommentarer:

Unknown sa...

Jag som trodde att de svenske kunde förstå..

Anonym sa...

Det värsta som kan hända i Sverige är att Moderaterna med ännu mer öppna "hjärtan" skall avlösa kuppmakaren Löfven! Vem vågar bromsa horder av skattefinansierade oavsättliga tjänstemän med privata agendor, 1,5 + miljoner?

Argus sa...

Ju längre vändningen dröjer desto kraftigare gir krävs. Om vändningen sker strax före bränningarna krävs en 180-graders gir samt avlastning av barlasten. Oredan kommer att bli omfattande och en "tydlig" hand på rodret kommer att efterfrågas. De som tjatat om Tyskland på trettiotalet är de första som kommer att efterfråga det då de är de som suttit skyddade i sina bländande vita bostadsområden.

Det kommer att ta oss lång tid och störa umbäranden att få ordning på landet igen ungefär som en canceroperation där tumören nästlat sig in i den friska vävnaden och på samma vis kommer även frisk vävnad att stryka med.

Folkomröstningen i Storbritannien och presidentvalet i Frankrike nästa år kommer att bli en indikator på hur Europas folk vill ha det. Jag tror och hoppas på att etablissemanget hamnar i posttraumatisk chock, både här och ibland oligarkerna i väst. Samma sak gäller det stundande presidentvalet i väst.

Knute sa...

The chaos in Calais. Two thousand activists/anarchists, some of them belonging to the British group No Borders, descended on the once peaceful port city in support of the riffraff the media call "refugees", waving signs and spray painting the statues of Charles de Gaulle and his wife Yvonne with the words "Nique la France", or "F… France". "Nique", I have learned, is an Arabic word, lending an air of multicultural verisimilitude to the latest ritualistic rioting by hooligans.

http://galliawatch.blogspot.com/2016/01/leftists-rally-for-migrants-in-war-torn.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.