25 januari 2016

Detta är slutet för riktiga, idrottande kvinnor


I nästan alla sportgrenar tävlar män och kvinnor separat. Även de olympiska spelen har följt denna regel och delat upp de flesta sporter i manligt och kvinnligt.
Det finns en anledning till det. Män och kvinnor är olika! Våra egenskaper är olika. Våra kroppar är olika. Även våra hjärnor är olika.

 Kvinnliga olympiska tävlingar offras nu officiellt på den politiska korrekthetens altare.

Det är goda nyheter för äventyrliga, manliga, olympiska, förhoppningsfulla.  Om de förklarar att de är kvinnor och minskar sin testosteronmängd till under 10 nmol / L under minst 12 månader innan tävlingarna kan de ställa upp som kvinnor.

Och vad bättre är, enligt trans-riktlinjer som godkänts av Internationella olympiska kommittén, behöver de inte göra sig av med sina könsorgan.
Av riktlinjerna framgår: "Att kräva kirurgiska anatomiska förändringar som en förutsättning för deltagande är inte nödvändigt för att bevara en sund konkurrens och kan stå i strid med lagstiftning och föreställningar om mänskliga rättigheter."

Det kan tydligen vara ett brott mot de mänskliga rättigheterna att be en kille att genomgå en könsbytes-operation. Om han säger att han är en kvinna, behöver han bara sänka sin testosteronnivå  under ett år och voilà, Han är kvinna!

8 Kommentarer:

Rebekah sa...

Hej,
HIttade Din blogg via Anne-Maries. Ville bara säga hej, för jag är från Härnösand också (nu i Kanada).

Berit sa...

Kul, "Bondsjögatan 38 Härnösand"

Rebekah sa...

😊 Lövudden.

f. -55

elina sa...

Vi kräver jämlikhet så låt det också genomsyra idrotten. Alla i samma tävling, ingen fördelning till man och kvinna och andra diverse människor. Få bästa människa vinna oavsett sort!

Berit sa...

Ypperlig idé Elina

Knute sa...

Elina, jag antar att det var ironiskt skrivet. Män och kvinnor kämpar inte på lika villkor, åtminstone inte när det gäller idrott.

elina sa...

Knute, det var inte ironi fast det låter absurt.
Varför ska jämlikhet bara gälla när det gynnar kvinnor? Man ropar ständigt efter kvotering, hackar ner män och vill äta kakan och ha det kvar. Nyss kvoterade man in i brandkår nära mig icke utbildade invandrarkvinnor vilka inte klarar några fysiska krav för jämlikhetens skull. Varför inte i idrott?

Knute sa...

Kvotering är vansinnigt. Jag missförstod och såg framför mig både män och kvinnor i samma lag på fotbollsplanen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.