17 januari 2016

Gnäll inte, det går över

              

Feministgruppen Mom’s Against Action for Gun Sense in America, tweetar :"Våldtäkt varar bara några minuter, Döden är för evigt. Du behöver inte ett vapen".
Det är helt tydligt på vems sida dessa sinnessvaga kvinnor står.

Så Mamma, om din dotter blir våldtagen, kommer du att stå och titta på och säga till henne att hon ska sluta gnälla. Det går över efter en tid! ?
Skojar du? Har du blivit så hjärntvättad att du alldeles tappat instinkten att skydda din avkomma? Ska hon bara ta emot och var tyst eftersom vapen dödar?


Detta kommer från kvinnor som påstår sig kämpa för kvinnors rättigheter och det gör tydligen Senator Feinstein också när hon säger:  "Kvinnor är inte i stånd att försvara sig med de dödsmaskiner, vi kallar vapen." Här har du en visselpipa!

 Feinstein vill ge kvinnor fria våldtäktsvisselpipor, preventivmedel och abort, men inte ge dem rätt till självförsvar. I detta efterblivna, chauvinistisk tänkande varar “våldtäkt bara några minuter men döden är för evigt. Du behöver inte ett vapen”. Det är bättre att lägga sig ner och ta det, än att försvara sig med en pistol mot en våldtäktsman.

Enligt Världshälsoorganisationen varar en våldtäkt en livstid, inte bara några minuter.  Offer för sexuella övergrepp:

     löper 3 gånger större risk att drabbas av depression.
     6 gånger större risk att drabbas av posttraumatiskt stressyndrom.
     är 13 gånger mer benägna att missbruka alkohol.
     är 26 gånger mer benägna att missbruka droger.
     löper 4 gånger större risk att begå självmord.

Men för vissa är det tydligen okej att lida, hellre än att lära sig att försvara sig och skydda sig från att utsättas för ett våldsbrott som kan ge bestående fysiska och känslomässiga skador för livet.

Nej, i stället måste vi uppmuntra och tillåta att kvinnor får kunskap om självförsvar och korrekt vapenutbildning så att de kan skydda sig själva och sina familjer, och det gäller Sverige så väl som USA.

7 Kommentarer:

Argus sa...

Märkligt. Det finns ett litet utsatt land i Mellanöstern där nästan alla kvinnor kan hantera skjutvapen, inte sällan av modell automatkarbin. Majoriteten där är av samma ursprung eller tro som senatorn i fråga. Hur kommer det sig vissa klarar det men inte andra?

robban sa...

senatorn talar till icke-judar, hon skiter i om goyer blir våldtagna. hade hon sagt samma sak i israel så hade hon inte varit senator längre

Knute sa...

Robban, senatorn verkar så impregnerad med politisk korrekthet, att hon oberoende av kvinnors etnicitet "skiter i" om de blir våldtagna. Däremot har du rätt i att i Israel hade hennes uttalande inte gått hem. Judarna i Israel står i frontlinjen mot islams våldskultur och många kvinnor kan hantera vapen.

Knute sa...

Självförsvar mot rapefugees: Kvinnor vill använda hårlack som tårgas

https://hodja.wordpress.com/2016/01/17/selvforsvar-mod-rapefugees-kvinder-vil-bruge-haarlak-som-taaregas/

Knute sa...

Den tafsande vänsterpartisten. Han sitter tydligen i ett av partiets "antirasistiska utskott" och vi förstår redan av partitillhörigheten att han tillhör kretsen som menar att sexuella attacker helt handlar om kön och aldrig någonting annat. Hela alstret handlar om hur normalt det skulle vara för svenska män att på olika sätt ofreda kvinnor.

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2016/01/den-tafsande-vansterpartisten.html

Anonym sa...

Shocking video shows Swedish woman being harassed and groped by gang of migrant men. Daily Mail (UK), 18 jan 2016. 'Samtalet' dem emellan utskrivet nederst i artikeln.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3404602/Shocking-video-shows-Swedish-woman-harassed-groped-gang-migrant-men.html
'Kvinnor på ett offentligt badhus! Så är det verkligen inte hemma hos oss rätttrogna!'
/ SD

Anonym sa...

Breitbart.com svarade med "403 Forbidden" för mig igår kväll.
Om det problemet, se här:
https://www.reddit.com/r/KotakuInAction/comments/41krkr/breitbart_403_forbidden/
och
http://www.isitdownrightnow.com/breitbart.com.html
Nu (kl 0620 svensk tid) kan jag åter nå Breitbart. "Gnäll inte..."
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.