04 januari 2016

Har hon lärt sig det ännu?

 

Angela Merkel begriper inte att mass-humanism är självmord. Det är naturligt att vara osjälvisk mot anhöriga och andra nära relationer, inte mot en invasion av tafsande främlingar som är fientliga till jämställdhet mellan kvinnor och män. länk

2 Kommentarer:

Anonym sa...

En bra översikt över våra gränsproblem finns hos Daily Times, Lahore, Pakistan idag 5 jan.
- "För första gången på ett halvsekel krävde Sverige foto-ID för alla resande från Danmark, i ett drastiskt försök att stoppa flyktingtillströmningen ... Åtgärderna syftar till att stoppa odokumenterade immigranter ... Sverige har tagit emot fler asylsökande per capita än något annat land i Europa ... Omkring 160,000 förra året."
- "Danmark tog in ca 18,000 asylsökande förra året."
- Och det här visste ni redan, i princip. Men har ni sett någon tydlig verklighets-beskrivning i svenne-media?
http://www.dailytimes.com.pk/foreign/05-Jan-2016/sweden-reimposes-border-controls-with-denmark-to-stem-migrant-flow
/ SD

Knute sa...

"Det är Miljöpartiet som har fått två regeringar att föra en flyktingpolitik som i höst inte visade sig hålla. Ändå, om någon ska lastas för den politiken, vilket inte är självklart, är det förstås Alliansen och Socialdemokraterna som har det yttersta ansvaret. Reinfeldt och Löfven var ju inte piskade att gå i armkrok med Åsa Romson och andra gröna."

Ännu en politiskt korrekt journalist som vänt 180 grader.

http://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/gar-till-historien-som-svekets-dag/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.