15 januari 2016

Hillary i fritt fall

Det går inte så bra för Hillary Clinton och det är ju bra!
Hon förlorar i popularitet fortare nu än hon gjorde under kampanjen 2008.

Med bara två veckor till valmötet i Iowa har Clintons kampanj tryckt  på panik-knappen. Senaste opinionsundersökningar visar att Iowa nu står och väger ganska lika mellan Clinton och senatorn Bernie Sanders, något som skulle ha varit otänkbart för bara sex månader sedan.

Clintons hjälpreda, tidigare Iowa guvernör Tom Vilsack garanterar att "det kommer att bli gott om negativ reklam som kommer att omdefiniera Bernie Sanders”.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Om jag skulle våga mig på en gissning så är det att Bernie Sanders vinner över Hillary Clinton på den demokratiska sidan. I presidentvalet i november vinner sedan Bernie Sanders över den republikanske kandidaten om han/hon inte heter Jeb Bush.
Det beror naturligtvis inte på att det amerikanska folket har föredragit Sanders utan att man satt valfusket i system. Man behöver ju inte valfuska i alla stater utan bara i vissa nyckelstater som Obama gjorde senast. Och anledningen till att man väljer Sanders är att de som bestämmer i USA - den globala finanseliten, dvs. kretsarna kring Federal reserve och IRS - vill ha en socialist som definitivt förstör den amerikanska medelklassen och entreprenörerna, t.ex. sådana som Donald Trump. När man kört USA i botten, så kan man få sin Nya Världsordning. Det är ditåt man långsiktigt strävat i mer än hundra år.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.