11 januari 2016

Hon har inte ens vett att skämmas

Angela Merkels löfte för fem år sedan att "garantera säkerheten för tyskarna på allmän plats och en nolltolerans mot våld" har visat sig vara rent strunt.  Hennes “öppna gränser”-politik har lett till sexuella övergrepp mot tusentals tyska kvinnor som en gång blev lovades säkerhet.

Hon gör nu uttalanden som detta:Vi måste acceptera att antalet brott som begås av unga invandrare är speciellt högt”

Att acceptera brott är aldrig ett tecken på ledarskap. Att acceptera att ens egna landsmän blir måltavlor för brott som begås av unga invandrare, bör vara en uppenbar röd signal för alla tyskar.

Attackerna i Köln, Stuttgart, Hamburg och andra områden var inte isolerade händelser. Sedan Merkel öppnade Tysklands gränser för en flod av "flyktingar" har antalet våldtäkter i och kring invandrarlägren  exploderat i antal.
Merkels kommentarer liknar det som Kölns borgmästare Henriette Reker sade om att en del av skulden föll på offren och tyska kvinnor bör följa en "uppförandekod" och hålla potentiella våldtäktsmän "på armlängds avstånd”.

 Vidöppna gränser till en kultur av män som aldrig kommer att assimileras har förstört Tyskland och många andra europeiska länder.

17 Kommentarer:

Anonym sa...

ja fy f** hur dom så kallade folkvalda politikerna beter sig.... man kollar ju nyheter till morgonkaffet innan jobbet på smart phonen som
många säkert gör (måste nog snart sluta!! man blir bara förb***)samma sak
har tydligen hänt på en ungdomsfestival i stockholm 2 år i rad som polis
,myndigheter samt media mörkat,trots många anmälningar!! samt även i kalmar på nyårsafton det är enl.media ensamkommande "flyktingbarn" (alltså unga män)mestadels från afghanistan som beter sig så här!!!(organiserat i stora klungor) man känner mer o mer att sverige tyvärr är förlorat//G.P.

Knute sa...

De senaste dagarna har det framkommit att polisen mörkat ett flertal händelser under gratiskonserten We are STHLM i Kungsträdgården 2014, där ett flertal unga tjejer blev antastade av unga afghanska män.

– Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna. Vi får ta på oss det här inom polisen, har polischefen Peter Ågren sagt till Dagens Nyheter.

– Detta är den första bekräftelsen från myndigheterna att de ägnar sig åt aktiv politik, att de använder sina positioner för att stödja etablissemanget och håller tillbaka sanningen för att tjäna en viss politisk fråga.

Skandalen gällande de omfattande övergreppen på unga kvinnor i Kungsträdgården 2014 och 2015 har nått utanför Sveriges gränser. Och nu levererar en norsk debattör stenhård kritik mot Sverige.

I sitt uttalande, som fått stor uppmärksamhet i grannlandet, menar Ørjasæter att ”dammen har brustit” i Sverige, att att Sverige har ett stort demokratiproblem.

– Sverige borde skämmas. Detta är en skamlig dag för svenskar som inte har förstått det här förut. Nu brast dammen i Sverige. Hade det inte gjort det, hade vi sett mycket värre effekt än att SD går framåt.

http://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/h%C3%A5rda-norska-attacken-mot-polisen-sverige-borde-sk%C3%A4mmas/ar-CCo41U

Knute sa...

En majoritet av alla afghaner är villiga att överse med mord på kvinnor som haft sex före eller utanför äktenskapet. Enligt samma undersökning motsätter sig endast 24 procent av afghanerna kategoriskt hedersmord.

Därtill visar undersökningen att endast sex procent av afghanerna motsätter sig uppfattningen att en kvinna alltid måste lyda sin man, att endast 15 procent motsätter sig stening som straff för äktenskapsbrott och att endast 30 procent anser det vara upp till kvinnan själv huruvida hon skall bära slöja eller inte.

Det är, utifrån Pews undersökning, tämligen uppenbart att afghanska värderingar avviker kraftigt från svenska. Den som väljer att blunda för detta gör sig också skyldig till ett ofantligt svek gentemot alla kvinnor som lever i Sverige.

http://fnordspotting.blogspot.se/2016/01/det-som-goms-i-sno.html

Anonym sa...

Muslimernas kvinno-attacker i Stockholm - liksom i Köln osv - beskrivs i National Review (US). Man citerar Financial Times, Daily Telegraph osv. Another Cover-up, är rubriken.
http://www.nationalreview.com/corner/429593/cover-sweden
/ SD

Anonym sa...

Muslimernas kvinno-attacker i augusti i Kungsan beskrivs i Powerline.
"Vad jag finner oförklarligt är det europeiska vänster-folkets likgiltighet för de unga kvinnor som skymfats (våldtagits). I vänsterns politiska kalkyler verkar de överhuvud inte finnas med."
- Jag: Man tror att vi (fortfarande) får all vår information från MSM, Mainstream Media. TV framför allt, förstås... Och DN, t.ex.
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/01/mass-sexual-assault-covered-up-in-sweden-too.php
/ SD

Anonym sa...

Sputnik News (Russia): Svensk press tiger om immigrant-brott p.g.a. lojalitet mot regeringen. Om Kungsan-festivalen augusti 2015. Och den polis-anställde som försökte få DN att intressera sig för saken.
- Men DN var 'lojal mot regeringen', och ville inte ta upp detta. Det skulle kunna 'spela nationalisterna i händerna'. Sverigedemokraterna, alltså.
http://sputniknews.com/europe/20160113/1033080499/swedish-press-conceals-migrant-crimes.html
- (SD kan ha 27% av väljarna nu (december). Så enligt Yougov, och Sentio.)
/ SD

Anonym sa...

Danmark har planer på att ta kontanter och värdeföremål från flyktingar som vill in. Under 10.000 kronor ska inte tas. Vigselringar och andra minnes-saker ska heller inte tas.
- Man fick majoritet i riksdagen för detta igår 12/1. Intäkterna ska (till en del) täcka kostnaden för flykting-invandringen.
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/01/headline-of-the-day-5.php
Wall Street Journal: Sök i Google (News) på rubriken, "Denmark Considers Seizing Valuables From Migrants".
http://www.bbc.com/news/world-europe-35300262
/ SD

Anonym sa...

Breitbart News: Svenska polisen tyst om flyktingarnas ("barnens") sex-mobbar. Media visste om det ett halvår, regeringen i två år."
- I två år hade man alltså känt till fenomenet "sex-mobbare". Men det hade varit "oansvarigt" att göra det här känt.
- Kommentar igår: Och ingen frågar varför Sverige varit bland de 3 värsta våldtäkts-länderna i flera år?
http://www.breitbart.com/london/2016/01/12/swedish-police-confess-they-kept-quite-about-migrant-sex-mobs-media-knew-for-six-months-council-for-two-years/
/ SD

Anonym sa...

Mer Breitbart:
Financial Times (UK): Mass-immigrationen går inte att stoppa.
http://www.breitbart.com/london/2016/01/12/financial-times-mass-immigration-is-here-to-stay-we-should-learn-to-accept-it/
Och:
Tre-års pojke 'gang raped' (våldtagen) på flykting-centrum i Norge.
Idag finns 780 flyktingar där. I Stavanger. "Forus Akutt-innkvartering".
http://www.breitbart.com/london/2016/01/13/three-year-old-boy-gang-raped-at-norway-asylum-centre/
/ SD

Anonym sa...

Overgrep mot unge jenter - halvt års taushet i svenske medier. Journalisten har snakket med de anonyme kildene som varslet Dagens Nyheter."
Journalisten.no har en lång artikel om Kungsan-övergreppen i augusti. Och medias tystnad.
Man säger till sist att man velat höra DN:s synpunkter på detta.
Men får svaret från redaktionschef Caspar O.:
«Hej igen Helge, du får själv välja om du vill citera anklagelser från en högerpopulistisk hatsajt [Nyheter idag] eller inte».
http://journalisten.no/2016/01/overgrep-mot-unge-jenter-taust-i-dagens-nyheter
/ SD

Anonym sa...

Paula Bieler, Sverigedemokraterna, skriver på Dagens Samhälle om Kungsan, Köln o.s.v.
- "Tryggheten i att som kvinna veta att jag har samhällets stöd om någon tar sig friheter med min kropp är ett privilegium jag gärna vill behålla. ... Inget blir nämligen bättre av att kvinnoförtryck sprids jämnare världen över. Inget blir bättre av att de samhällen som ser ner på och föraktar sexualförbrytare börjar anpassa sig efter dem i stället."
- Kommentarerna är positiva - utom en Ove: "Runt om i Sverige sitter sd-män och kallar kvinnor för horor, fittor och hotar dem med sexuellt våld ... Uppenbarligen är Paula mera hatisk mot flyktingar än mot sina manliga partikamraters förgripelser."
- Ack ja.
http://www.dagenssamhalle.se/debatt/lat-koeln-och-stockholm-bli-en-varningsklocka-21517
/ SD

Anonym sa...

Arg muslim på bussen: Om ni kastar ut mig ur Sverige, kommer jag döda 10 svenskar först."
https://youtu.be/49rqBg8uDbg
http://www.barenakedislam.com/2016/01/14/sweden-angry-muslim-tells-people-on-a-bus-if-you-throw-me-out-of-sweden-i-will-kill-10-swedes-before-i-go/

23-åriga afghanen talar svenska. Textat på engelska. Tid (4:45). Klart intressant!
/SD

Anonym sa...

År 2009 kom 2.250 barn-flyktingar till Sverige. Andra halvåret 2015 kom mellan 1.000 och 2.000 sådana "barn" varje vecka!
- I Norge fann man 2010 (genom tand-granskningar) att 9 av 10 sådana "barn" var äldre än 18. I Sverige gjorde man inga sådana tester...
- "När man talar om att EU-länderna begår självmord genom sin dumhet, är det ting som dessa man menar."
http://www.nationalreview.com/corner/429797/sweden-child-refugees-often-not-children
/ SD

Anonym sa...

National Review igen om Sveriges problem (Kungsan osv):
- (Jo, man ser att finnarna låter Odens Soldater försvara hembygden; vad är det nu för fel på Ukko däröver, frågar författaren.)
- Vår polischef Dan Eliasson twittrade att han kräktes när han såg Åkesson; det hindrade inte att han fick jobbet; tvärtom.
- "Följden är ett Kafka-likt Europa ... Ett Europa där det anses fint att inte säga sanningen - men att säga hur det verkligen är uppfattas som fult."
http://www.nationalreview.com/corner/429782/immigration-and-multiculturalism-europes-reality-problem
/ SD

Berit sa...

SD, videon du länkade till.... "Arg muslim på bussen: Om ni kastar ut mig ur Sverige, kommer jag döda 10 svenskar först."
https://youtu.be/49rqBg8uDbg

...kommer att ge Sverigedemokraterna ännu fler röster! Sprid den!

Anonym sa...

Problemen för de invandrare som tvingas tillbaka hem förstår jag mycket väl. Flickor på 14-15 som bott här sedan 6-års-åldern, och anpassat sig väl, kan tvingas "återvända" till (typ) Pakistan. Ganska horribelt.
- Men "barnen" på 23-24 som kommit nu, bör inte ha några "rättigheter" hos oss. I all synnerhet inte om de tänkt sig att diskret arbeta för ISIS (o.s.v.).
- Och som 'svenne', kan man då göra annat än att rösta på SD? Vilka andra förstår nuläget?
- Säger jag, SD. (Fast den signaturen är från mitt namn.)
- Partiet SD har (vågar man hoppas) nu fattat att interna parti-bråk inte hör hemma i våra dagar. Man ska diskutera internt - men sedan visar man upp en gemensam front, mot en omvärld som fortfarande tror på SVT (etc) - och DN.
/ SD

Berit sa...

Den arge unge mannen har varit i Sverige i 10 år och talar väldigt dålig svenska, vilket säger mig att varken han eller hans familj haft ambitioner på att assimilera.
För många år sedan undervisade jag i svenska som andra-språk. Barn från familjer med en positiv syn på det nya landet lärde sig svenska mycket snabbt och talade utan brytning.
Här i USA känner jag invandrarfamiljer från Brasilien, Mexico, Turkiet, Tyskland. Barnen talar mycket bra engelska medan föräldrarna som lärt sig som vuxna behåller brytningen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.