29 januari 2016

Hur kan man vinna en debatt utan att delta?

      

Genom att skippa Fox News debatten i Iowa lyckades Donald Trump göra det till en större händele än själva debatten.
Han lyckades pressa gratis kampanjreklam från nyhetsmedia så till den grad att det blev pinsamt. Jag tror att media vet det, men tittarsiffror är livsnerven för alla TV kanaler och de har inte råd att ignorera honom.

Trumps skugga fanns på plats i debatten från början. Meghan Kelly drog igång kvällen med att be  Cruz "ta itu med elefanten som inte fanns i rummet, genom att fråga vilket meddelande Trump skickade till Iowas väljare genom sin frånvaro".
Alla nyhetskanaler denna morgon ägnade mer tid åt att spekulera över om det var småaktigt eller tufft av Trump att hålla sitt eget välgörenhetsrally för veteraner i Des Moines i stället för att delta i debatten.

De som var med i den sjunde uppvisningen - den sista innan Iowas förberedande valmöte på måndag - grälade i vanlig ordning om invandring, terrorism och statlig övervakning.

Men hur som helst, Trump bekräftade sitt rykte som en person som är villig att inte fjäska för det etablerade  politiska media-komplexet och hans ledande status i Iowa och resten av landet kommer inte att påverkas negativt.

6 Kommentarer:

Jacobssons tankar sa...

Jag tror, nej jag är nog ganska övertygad om att Israel behöver Trump i Vitahuset. Skulle Clinton segra så kommer Israelpolitiken att fortsätta som under Obamas styre. Israeliterna är värda mera än att "bytas bort" mot antisemitiska araber,

Anonym sa...

Obama har hållet lekstuga med Republikanerna i kongressen och det har inte garnityret för de korrupta Washingtonmaffian fattat men väl en stor del av den Amerikanska befolkningen som håller påTrump,
Mer invecklat en så är det nog inte.
Paralleller finner vi hos moderaterna hemma i Sverige.

Berit sa...

Här är en länk till Trumps politiska åsikter:
http://www.ontheissues.org/Donald_Trump.htm

elina sa...

Oavsett vem står på sista målsnöret är det det mest spännande valet i år. Bara vi slipper fru Clinton. Kan man inte hålla reda på sin post eller sin make kan man inte styra ett land.

Anonym sa...

Det finns två riktigt stora problem med Hillary Clinton,
1. Hon är inte trovärdig och ingen kommer någonsin att kunna lita på henne
2. Väldigt många människor har ännu inte förstått detta.
/SB

Berit sa...

Samma människor som röstade på Obama TVÅ gånger

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.