18 januari 2016

Ju fler som vill gå med i EU, desto fler vill gå ur

 

Egentligen vill inte Polen och Ungern lämna EU. Snarare är det EU som vill lämna Europa och bli en arabstat.

Det är måndag morgon. Uwe Max Jensen:

 

Den siste svenske skattebetalaren på väg till jobbet. Det är inte satir. Det är socialrealism.

3 Kommentarer:

Knute sa...

"Sossesverige ett land som fostrat baksluga förrädare. Nyheterna berättar idag om en kvinna i det okristliga assistansbedrägeriet, de där girigbukiga kriminella som så utstuderat robbade oss skattebetalare inte bara på våra gemensamma ihopstretade kronor och ören, utan också på vår sen lång, lång tid uppbyggda ömsesidiga tillit till varandra. Efter domen anser kvinnan själv att hon bör få byta sitt fängelsestraff mot ett villkorligt straff, eftersom det blir katastrof för hennes familj, då även maken sitter fast med händerna längst ner i vår syltburk och dömts till fängelse.

Rånarbitchen har verkligen anammat den stor-socialdemokratiska tesen, sno allt du kan, så mycket du kan, men för fasicken bli inte påkommen. Blir du i alla fall påkommen så skyll ifrån dig, och meddela allmänheten att du under inga omständigheter tänker ta ansvar för din hjärtlöshet och tjyvaktiga handlingar."

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/01/sossesverige-ett-land-som-fostrat.html

Knute sa...

I Berlin har myndigheterna tagit 53 idrottshallar från de tyska barnen

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/flygtninge-sender-tyske-boern-ud-af-sportshaller-byer-loebes-over-ende/5913128

Knute sa...

Det är inte nationalism som sliter Europa i stycken. Det är det tyska diktatet att alla EUs länder måste underkasta sig invasion av människor vars kultur och religion inte har nån plats i sekulära och pluralistiska samhällen. Titta bara på den nya öppna kvinnofientligheten.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/01/merkel-nationalismen-sliter-isar-europa.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.