08 januari 2016

Kommer Hillary att åtalas?

 En före detta US Attorney förutspår en Watergate-stil  “showdown” i justitiedepartementet om justitiekanslern Loretta Lynch avvisar en potentiell FBI rekommendation att åtala democrat-presidentkandidaten Hillary Clinton.


"[FBI] har så mycket information om brottsligt agerande från henne och hennes personal att det inte finns något sätt att ignorera det" sade Joseph diGenova, (tidigare District of Columbia USA: s justitieminister), till Laura Ingraham i en radiointervju i tisdags.  "De kommer att göra en rekommendation om att hon måste åtalas och sedan kommer Loretta Lynch  att tvingas fatta sitt livs svåraste beslut.
Jag tror att de bevis som FBI sammanställa kommer att vara så övertygande att, såvida [Lynch] inte åtalar  kommer det att bli en massiv revolt inom FBI, som hon inte kommer att kunna överleva som justitieminister. Det kommer att bli som Watergate. Det kommer att bli otroligt.(Daily Caller)

Man kan ju bara hålla tummarna!

Även om FBI tjänstemän inte avgår i protest över ett sådant beslut, kommer det att bli en storm av  fördömande pressmeddelanden från Republicans i Congress följt av utfrågningar där både Lynch och FBI-chefen James Comey under ed kommer att ställas  till svars för sina handlingar.


Det har aldrig varit någon hemlighet att Obama ogillar Hillary.
 Kommer han att ge klartecken till Loretta Lynch och kommer han i så fall att fösa fram Biden som sin presidentkandidat?

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Mrs. Bill Clinton om vi får be!

Anonym sa...

Skulle knappast tro att Hillary blir åtalad. Parti politiken kommer first.
Arne

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.