01 januari 2016

Kvinnor gillar inte Hillary
Vid ett rally i South Carolina förklarade Donald Trump att han fått nog av Hillary Clintons anklagelser om att han medverkar i något sorts “krig mot kvinnor.” Han skräder inte orden och säger rätt ut att "kvinnor gillar inte Hillary".

"Jag var tvungen att säga det.  Det räcker nu.  Vi är framgångsrika och hon kommer inte att vinna," sade Trump.
Trump pekade också att han kritiserats av upprörda Clinton-anhängare när han i förra veckan sade att Hillary blev ”schlonged" av president Barack Obama i valet 2008, en kommentar många såg som sexistisk.
(schlong är ett annat ord för penis)
Som svar på Clintons upprördhet betonade Trump hennes hyckleri genom att peka på hennes stöd för maken Bill och hans väldokumenterade rykte att behandla kvinnor som sexleksaker.

“Under den senaste veckan har hon spelat ut 'kvinno-kortet' gång på gång. Men man kan inte låta folk köra med sig. Man kan inte låta folk ljuga," tillade han och hävdar att ingen respekterar kvinnor mer än han gör.
Trump kallade förre president Bill Clinton för ”en av de stora kvinno-skymfarna i världen”.

"Kvinnor gillar inte Hillary. Jag ser det hela tiden."
—————
Hilary inte bara tolererade Bills kvinnohistorier i White House, hon hjälpte honom också och försökte skyla över genom att angripa kvinnorna i stället för sin man. Hon har också tagit emot pengar från länder som behandlar sina kvinnor sämre än insekter. Den som tror att hon är för kvinnors rättigheter bara för att hon “säger så” förstår inte vad som menas med kvinnors rättigheter.

 Hillary Clinton är de progressiva/feministiska gruppernas älskling  De har för länge sedan bestämt att hon är den smartaste kvinnan i Amerika bland annat. De vill få oss att tro att hon är värd vår respekt mer än någon annan kvinna.
Men sanningen är att Hillary är exakt den typ av kvinna som vettiga föräldrar inte vill att deras döttrar ska efterlikna. Hon är en förrädare mot sig själv och hon är en förrädare mot feministiska grupper som gömmer sig bakom “kvinnors rättigheter” och som förespråkar att kvinnor inte tillåter män att missbruka dem.
Hillary har svikit förtroendet och hon har gjort det på en global nivå.

Är Hillary den typ av kvinna som dessa radikala kvinnogrupper vill framhålla som sin förebild?
Är detta den typ av person som vi vill ha tillbaka i White House? 
5 Kommentarer:

Knute sa...

Vi har en liknande situation i Sverige. De etablerade partierna sväller över av arrogans, pompös idealism och folkförakt. Man hånar de miljoner svenskar som är oroliga över utvecklingen. Det är därför allt större andel av svenska folket söker sig till Sverigedemokraterna, det enda oppositionspartiet mot maktens galna och verklighetsfrånvända utopism.

http://erixon.com/blogg/2016/01/etablissemangens-arrogans-kan-bli-deras-fall/

Anonym sa...

https://www.youtube.com/watch?v=f0QgFsqLHmk
Den bolivianska feministiska kvinnorörelsen.

Anonym sa...

Det jag speciellt gillar med Trump är att han säger vad han tänker - vilket är ärligt. Jag har inget emot honom som president. Han är säkert inte sämre än Bush den äldre och yngre eller Bill Clinton. USA har ju bara haft en värdig president de senaste decennierna, Ronald Reagan. Dessutom är Trump intelligent och inte så lätt att föra bakom ljuset. Det som man vill anföra emot honom - vulgariteten - anser tydligen inte folket vara någon större nackdel. Tvärtom verkar de smått förtjusta över detta. Ty vem kan vara mera vulgära än Hillary och Bill Clinton, Barack Obama och mainstream-media. Nu betalar han tillbaka med samma mynt. Media verkar smått förvirrade. Hur skall man nu göra?
Sexual harassment kortet - när skall man dra upp det? Det är ju ett skitsäkert kort. Trump är inte så lätt att komma åt - han är smart och inte blåögd och förväntar sig säkert vad som helst. Och han är slagfärdig och lite oförutsägbar, faktiskt.
Däremot kan de neo-konservativa se till att han inte blir republikanernas kandidat - och det kommer de också att göra. Och lyckas inte detta återstår valfusk i ännu större skala än vid förra valet. Den elektroniska valprocessen har främst tillkommit för att möjliggöra valfusk. Ingen kan nämligen kontrollera den.
/SB

Anonym sa...

Det är fantastisk att Amerika äntligen fått en presidentkandidat som parasiterna och genomkorrumperade politiker inte kan köpa för utplundrade skattepengar. Heja USA! Kommer förmodligen aldrig att inträffa i Sverige?
SU

Anonym sa...

Kvinnor styrs oftast av sina hormonella rubbningar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.