06 januari 2016

Lär er leva med det

Köln förvandlades också till en krigszonen på nyårsafton, när uppskattningsvis 1.000 migranter firade genom att skjuta fyrverkerier i folkmassor och sexuellt trakassera tyska kvinnor som fångats upp i kaoset.
Trots att dussintals män och kvinnor attackerades och området övervakades av CCTV, och man har tusentals potentiella misstänkta, har polisen i Köln än så länge bara gripit fem män.
Media är tyst. Är Europa förlorat?

För många av oss kan det verka som fullständigt upp och-nervända världen när vi lyssnar till hur Kölns kvinnliga borgmästare Henriette Reker reagerar.  Hon tycker att den lämpligaste metoden att hantera horder av islamistiska "flyktingar”- som attackera den kvinnliga befolkningen - är att begära att kvinnor ska vara fogligare  och acceptera samhällsförändring ….. eller något liknande.

Borgmästaren vill uppenbarligen inte följa den politiskt inkorrekt inställningen att lagar ska följas, även bland de  “islamistiska gästerna”. Hon föredrar i stället att ta itu med tyska kvinnor och ge dem instruktioner som syftar till att de utsätts för mindre offensiva sexuella övergrepp.

I stället för att ta itu med de bakomliggande orsakerna till våldet - obegränsad massinvandring och ett helt misslyckat integrationssystem  - skyller den nyvalda borgmästaren i stället på offren för sexuella övergrepp och menar att de har misslyckats med att försvara sig mot invandrar-angriparna.

“Kvinnor och unga flickor måste bli mer skyddade i framtiden, så dessa saker inte händer igen.
Detta innebär att de kan gå ut och ha kul, men de måste vara bättre förberedda, särskilt nu när Köln-karnevalen startar.  För detta ändamål kommer vi att publicera riktlinjer på nätet som dessa unga kvinnor kan läsa igenom för att förbereda sig ..."

I den föreslagna uppförandekoden ingår att upprätthålla en armlängds avstånd från främlingar, att hålla sig inom sin egen grupp, att be åskådare om hjälp, eller att ingripa som ett vittne, eller att informera polisen om man utsätts för  sådan misshandel.

Spiegel

26 Kommentarer:

Christer sa...

Både Merkel och Regel är kvinnor.

Berit sa...

Vad jag förstår fördömde åtminstone Merkel det hela

Anonym sa...

Detta kommer inte att bli en engångsföreteelse utan kommer sannolikt att bli norm för invandrarna. För att ettusen muslimska invandrare samtidigt skall bete sig på detta sätt så måste de ha kommit överens om detta på förhand. Detta var inte spontant påkommet - och man frågar sig om det spridits via fredagsbönen i moskéerna. Och om man kommit överens om detta på förhand så kommer man att komma överens om detta flera gånger. Islams målsättning är just att förstöra Västerlandet, skära halsen av de vita männen och våldta dessas kvinnor och fanatiska muslimer är inställda på att genomföra detta. Man måste betänka att vi inte är beväpnade i Europa och inte kan försvara oss. Om nu ettusen muslimer beslutar sig för att gå till angrepp mot hundra västerländska kvinnor - hur skall detta bemötas ? I så fall måste det finnas åtminstone några hundra icke-muslimska män som kan försvara kvinnorna ty polisen kommer inte att göra det. Ett alternativ blir att sluta fira stora helger som Jul och Nyår ute på gatorna där muslimska män i förväg kan bestämma tid och plats. Men även detta blir ett nederlag för den västerländska livsstilen. Jag ser beväpning med dolda vapen som vår enda möjlighet att förhindra sådana här våldsattacker mot våra kvinnor - men denna möjlighet finns ännu inte på kartan i Europa.
/SB

Berit sa...

SB. jag tror att det faller sig alldeles naturligt för denna grupp av män, speciellt i grupp där de hejar fram varandra.
Du har rätt i att beväpning är det enda raka. Är pepparsprej tillåtet i Sverige? Kniv i handväskan? Skruvmejsel?

Anonym sa...

Jag tror inte att pepparspray är tillåtet - ännu längre. Kniv får man bära på allmän plats, men jag tror nog att en mobb bestående av 10 muslimska män mot en kvinna lätt avväpnar henne, bakifrån eller framifrån eller från sidan. Vanligtvis är kvinnor mycket svagare än män. Så jag tror inte att detta hot skulle förhindra dem att göra det igen.
/SB.

Berit sa...

...och om jag använder min pistol i självförsvar är det jag som blir arresterad eller hur

Anonym sa...

Det blir nog samma om någon kvinna med kniv i försvarssyfte råkar sticka ned någon angripare - "mera våld än nöden krävde". Det enda som är tillåtet för att undgå straff är att "tala dem tillrätta". I Sverige har vi numera "dialog-poliser" som går kurser för att lära sig tala våldsverkare till rätta.
Det är offret som är våldsverkaren - och våldsverkaren som är offret (offer för samhället).
/SB.

Anonym sa...

Ja, pepparspray är olaglig hos oss.
Men det finns andra sprayer. Läs om 'självförsvarsspray':
https://www.bodyguard.nu/text/pepparspray
/ SD

Anonym sa...

Det borde stå inskrivet i alla grundlagar världen runt att socialister/kommunister inte kan undgå sanktioner när dom ljuger.

Anonym sa...

Nytt Fattigsverige växer fram: Ledare idag i Folkbladet Norrköping. Det som sker nu "riskerar att putta Sverige tillbaka till ett samhällsläge vi kanske trodde att vi hade passerat."
http://www.folkbladet.se/opinion/nytt-fattigsverige-vaxer-fram-9009837.aspx
/ SD

Anonym sa...

Att det var mobb-attacker mot kvinnor i Köln vid nyår visste ni väl inget om från början. Men 4-5 januari kom media-rapporterna om överfallen. Youtube har visat läget utanför Hauptbahnhof, centralen. Inga småsaker. 1000+ (!) "barn" nedifrån Sämre Orienten.
- Nu 6 januari konstaterar Breitbart att det var likadant i Berlin, i Hamburg, i Stuttgart, i Düsseldorf...
- Der Spiegel skrev 5 jan. om hur det kunde vara i Hamburg: "Jag har känt mig fullständigt utlämnad". Lotta, 19. "För första gången i mitt liv var jag dödsförskräckt."

http://www.breitbart.com/london/2016/01/06/berlin-cologne-hamburg-stuttgart-dusseldorf-new-years-migrant-sex-assault-every-major-german-city/
http://www.spiegel.de/panorama/justiz/silvester-in-hamburg-betroffene-und-augenzeugen-berichten-a-1070590.html

Youtube: https://youtu.be/4F7MVGtT9VA (12:13)
http://www.barenakedislam.com/2016/01/04/new-years-eve-in-germany-where-all-hell-breaks-loose-as-1000-muslim-invaders-brawl-rape-rob-sexually-assault-german-women-at-train-station/

http://www.barenakedislam.com/2016/01/06/germany-shocking-eyewitness-report-about-media-cover-up-of-muslim-attacks-on-police-women-and-revelers-in-cologne-on-new-years-eve/
/ SD

Anonym sa...

Hur var det i Malmö?

Lisa

en väldigt sur tant sa...

Varken pepparspray eller kniv är tillåten i Stockholm i alla fall. Och om du skjuter är du säkert skyldig. Om du skadar förövaren är du också skadeståndsskyldig. Förresten våldtäkt, det döms som snatteri om alls. Finns flera fall där de skyldiga går fria fast bevis finns.

Anonym sa...

Fyra dagar teg tyska media om Köln-händelserna, där 1000+ "barn" attackerade (framför allt) kvinnor. Statliga ZDF TV har "bett om ursäkt" på trettondagen.
- Skälet var, läser vi, att "myndigheterna" sagt till att man ska vara tyst om flykting-brott. Angela Merkel's popularitet är låg nog ändå.
- Tyskland tog nämligen emot 1,1 miljoner "flyktingar" förra året, 2015... (Hört om PEGIDA?)
http://www.wnd.com/2015/12/germany-covering-up-crimes-committed-by-migrants/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3378985/Police-Germany-covering-extent-migrant-crime-claim-Bild-country-revealed-taken-1-1-MILLION-people-2015.html
http://www.breitbart.com/london/2016/01/06/german-state-broadcaster-sorry-for-slow-reporting-on-cologne-sex-assaults/
/ SD

Anonym sa...

Charlie Hebdo-bladet anfölls 7 jan 2015; tolv dödades.
- Nu på årsdagen försökte Sallah Ali från Casablanca "anfalla" en polisstation N Paris, intill "Garde du Nord Eurostar hub". Han hade ett "bombbälte" på sig – falskt, utan sprängämnen – en stor kniv och en ISIS-flagga. Han ropade "Allahu Akbar".
- Daily Mail (UK) har en lång artikel, med många bilder.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3388512/Man-shot-outside-Paris-police-station-terrorist-attack-anniversary-Charlie-Hebdo-shootings.html
/ SD

Anonym sa...

Jihadisten Ali Saqr al-Qasem sköt sin mor Lena, 45, i huvudet med ett gevär, inför en stor skara människor i Raqqa, ISIS' "huvudstad".
- Lena brott var att hon ville få sin son att lämna ISIS och fly bort från Raqqa.
- Ali talade om detta för sina ISIS-ledare, som dömde henne till döden och befallde honom att avrätta henne.
- Hundratals människor kom för att se avrättningen.
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/isis-militant-ali-saqr-al-qasem-publicly-executes-his-own-mother-in-raqqa-after-accusing-her-of-a6801811.html
https://www.flashback.org/p55948852
- Kan en kvinna som heter Lena komma från Sverige?
/ SD

Knute sa...

Med ‘integration’ kommer massofredande bli vardag.
Vi väljare borde fråga partierna om vi verkligen vill integrera detta beteende i Sverige, eller om inte assimilering borde bli ny riktlinje för invandringspolitiken.

http://erixon.com/blogg/2016/01/med-integration-kommer-massofredande-bli-vardag/

Knute sa...

Nyvänstern är moraliskt bankrutt. Den som vill släta över, relativisera, skönmåla och vifta bort vad som hände i Köln slåss varken för sanningen, det goda eller en önskvärd framtid.

http://fnordspotting.blogspot.se/2016/01/nyvanstern-ar-moraliskt-bankrutt.html

Anonym sa...

Berit,
fördelen med hand-eldvapen som avskräckande medel jämfört med t.ex. pepparspray eller kniv är att man ofta inte behöver använda dem och således inte behöver bli åtalad. Vi en undersökning i amerikanska fängelser uppgav 56% att de var mera rädda för beväpnade civilpersoner än beväpnade poliser (tolkning: civilpersoner kunde lätt låta ett skott brinna av i ren nervositet). Vidare fann kriminologen Gary Kleck att rån avvärjdes genom att man 2,5 miljoner gånger per år "viftade med puffran" utan att skott brann av. Du har ju själv berättat hur du varit inblandad i just denna situation.
1997 rapporterades 430.000 brott begångna med pistol till FBI i The Uniform Crime Report. I en annan rapport The National Crime Victimization Survey anger man en dubbelt så hög siffra. Men det spelar ingen roll för slutsatsen. Medborgarnas dolda beväpning avvärjer mer än dubbelt så många brott som faktiskt genomförs och har därför en klart skyddande effekt.
Och jag tror även att en beväpning av en viss procentsats av människorna eller kanske de utsatta kvinnorna själva skulle vara ett mycket säkrare skydd mot våldtäkter än pepparspray eller kniv.
Våldsverkaren skulle veta att om han gav sig på en sådan kvinna för att våldta henne och kanske i samma veva döda henne, så skulle hon nog inte tveka att använda sig av sitt vapen - helt oavsett om detta skulle ge fängelsestraff för henne. Våldtäktsmannens ryggradsreflex vore nog att avstå från våldsdådet och inte hoppas på att hon var så rädd för fängelsestraff att hon avstod från att försvara sig mad vapen. Men som sagt: Denna diskussion finns inte på kartan i Sverige - ännu.
/SB

Anonym sa...

'Vad händer när vår fantasi-islam möter verkligheten – en importerad kritisk massa av oassimilerade (och oassimilerbara) muslimer?
- Köln händer.
- Och inte bara Köln. Det här var Ground Zero för nyårets våldtäkts-jihad i Tyskland.'

Andrew McCarthy skriver i National Review (US). "När världar kolliderar."
Värt att läsa. (Men en liten varning: Det är svårt att få ner hela texten till ordbehandlaren.)
http://www.nationalreview.com/article/429493/cologne-rape-jihad-muslim-migrants-europe-fantasy-islam
/ SD

Anonym sa...

The Local (CH) berättar att kultur(sides)eliten också protesterar mot Köln-affären. På sitt sätt. Artisten Milo Moiré ställde sig (helt) naken vid stationen [utanför katedralen, säger The Local], i 4º värme, med skylten "Respektera oss! Vi är inget byte, även om vi är nakna!"
- Jättefint! Fast tror hon att herrarna som var i farten där kan läsa? Läsa tyska?
http://www.thelocal.ch/20160108/swiss-artist-milo-moire-protests-nude-at-cologne-cathedral
/ SD

Berit sa...

SB, jag lekte lite “devils advocate” här. Generellt sätt kan en kvinna inte vinna i en närkamp mot en man, även om hon har kniv, nagelfil, spray …Om han kommer så nära att han kan nås med något sådant är det för sent.
Din beskrivning och slutsats är helt riktig.

Anonym sa...

NY Times har artikeln Germany On The Brink idag. Av Ross Douthat. Tyskland har 82 milj invånare nu. Och man har släppt in 1,1 milj invandrare detta år.
- Men man har mindre än 10 milj i tjugoårs-åldern (invandrare medräknade!). Inemot 10% av den åldersgruppen bör alltså ha tillkommit, enbart detta år (2015).
- Det här problemet tas aldrig upp hos oss. Det föds för få barn! Sedan 1964 har 25% av barnen "tagits bort"...
- Nettoreproduktionstalet ska vara 1,0 för konstant befolkning. C:a 2,3 barn per kvinna, justerat för åldersfördelning osv. Hos oss gick NRT under 1 år 1968, och har i princip förblivit under. (1990-91-92 en hårsmån över; men 1998-99 nere på 0,725, lägsta värdet hittills.)
- "Lösningen" är då invandring.
- Vad våran överhet inte fattar är att "barn" i tjugoårs-åldern inte fungerar som vi svennar. Och att muslimer inte har samma ideal som vi.
- Kan tant Merkel (uppväxt i DDR) börja inse att skillnaden finns? Tveksamt.
http://www.nytimes.com/2016/01/10/opinion/sunday/germany-on-the-brink.html?_r=0
/ SD

Berit sa...

Det framhålls att det föds för få barn för att man ska kunna hålla välfärdspyramiden i gång och därför måste vi “importera” arbetskraft. Men man kan inte ha öppna gränser i en välfärdsstat, man måste välja mellan de två.
Vi måste göra oss av med den ytterst dåligt fungerande välfärdsstaten och fråga oss “vad är statens fundamentala roll”? Vi måste ifrågasätta balansen mellan regering och samhälle och lämna det “hemmablinda” tänkandet att det är Statens roll att ta hand om oss.

Anonym sa...

Det är naturligtvis ingen konst att hålla igång välfärdspyramiden även i ett land som Sverige med få födda barn om man gjorde sig av med alla parasiter och lät människorna arbeta lite längre i livet, kanske bara temporärt och på frivillig basis. Det vill säga man trappar ner men är fortfarande verksam efter pensioneringen.
Parasiterna då: Ja, det är banksystemet som skapat dem. De uträttar ingenting utan stjäl produkterna av de verksammas arbete genom lånesystemet som trappat upp priserna på bostäder till gigantiska nivåer. Löneslavarna är nu inte längre bara löneslavar utan också låneslavar. Dessutom skapar de ständigt nytryckta papperspengarna (från ren luft) en inflation som genom sin urholkning av penningvärdet blir en okänd men gigantisk beskattning.
Produktiviteten har ju ökat så ofantligt under senaste århundradet så skulle man bli av parasiterna och få dem att betala tillbaka allt de stulit, så skulle våra samhällen klara sig alldeles utmärkt utan alltför stora barnkullar.
Anledningen till att man knorrar om den låga nativiteten är att man vill fortsätta sin utplundring av befolkningens arbete genom banksystemet och det kan man inte göra om inte nativiteten ökar. Då offrar man sin kultur och sin befolknings hälsa.
/SB

Anonym sa...

Muslim Immigrant Brags About Gang Raping A German Virgin (Tid: 1:19)
Han talar rätt sammanhängande tyska. Inte nyanländ, alltså. (Textat på engelska)
https://archive.org/details/MuslimImmigrantBragsAboutGangRapingAGermanVirgin
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.