04 januari 2016

Multikultur i Bryssel

Islamiseringen av Europa gör åtminstone att det inte blir långtråkigt - Nyårsfirandet var verkligen en höjdpunkt.

Belgiska bloggar rapporterar om förödelse i Bryssel på nyårsafton, (där firandet var inställt  i ett fåfängt försök att undvika muslimskt våld). Trots all vandalisering  skyler media över och försöker tysta eftersom EU, MSM och belgiska regeringen har ett ständigt behov av att ljuga för befolkningen om den hänsynslösa islamiska invasionen som de har dragit in i Europa ...

Våldsamt avskum som beskrivs som "belgiska ungdomar" knuffade en liten bil nedför trappan till en tunnelbanestation medan livrädda belgare såg bilen tumla förbi - ingen skadades, men ironiskt nog var det en elbil. ...
“Belgiska ungdomar" med marockanskt utseende sprängde en julgran och skrek "Alahhu Akbar" när de lämnade brottsplatsen ... en tradition bland berusade belgiska ungdomar, tydligen .


För att hålla stämningen uppe under hela natten brände man 804 bilar runt om i staden (man vill ju inte vara sämre än Paris) och orsakade skador för miljoner. En fjärdedel av Bryssels befolkning är muslimer, det blir annorlunda när de har majoritet.
Först kommer det att likna  Libanon, 1980 när de sista icke-muslimer tvingas konvertera eller fly, och sedan kommer det att likna Syrien.

2 Kommentarer:

Berit sa...

Köln förvandlades också till en krigszonen på nyårsafton, när uppskattningsvis 1.000 migranter firade genom att skjuta fyrverkerier i folkmassor och sexuellt trakassera tyska kvinnor som fångats upp i kaoset.
Trots att dussintals män och kvinnor attackerades och området övervakades av CCTV, och man har tusentals potentiella misstänkta, har polisen i Köln än så länge bara gripit fem män.
Media är tyst. Är Europa förlorat?

Breitbart
http://www.breitbart.com/london/2016/01/04/revealed-1000-migrants-brawl-rape-sexually-assault-steal-one-german-train-station-new-years-eve/

elina sa...

Europa är förlorat, tror jag. För, vad skulle kunna vända trenden?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.