10 januari 2016

Att skrota sin vänsteridentitet

Det är svårt att undgå att jämföra den nazistiska ockupationen av Danmark och Norge med den invasion som nu drabbat våra nordiska länder. Likheterna mellan nazism och islam är påfallande, inte minst har de judehatet gemensamt. Men för vänstern är islam en viktig allierad. För vänstervridna journalister och politiker är massinvandring viktigare än det välfärdssamhälle som de påstår sig värna om.

"Om inte människorna vill fungera efter vänsterns ritningar, så måste de fostras till att göra det. För Sveriges del betyder det att vi ska vara politiskt korrekta, normkritiska, ha rätt värdegrund, tänka feministiskt, bejaka mångkulturen, HBTQL och inte ens fan själv vet allt," skriver Karl-Olov Arnstberg.

"Det är barnsligt att inte vilja erkänna sitt feltänk, att inte vilja växa upp till en ansvarsfull samhällsmedlem. För oss som vuxit upp, eller som kanske aldrig någonsin varit så naiva att vi trott på kommunismen, är det svårt att se dessa troende medmänniskor som intellektuellt jämbördiga. I synnerhet om de passerat de femtio."

3 Kommentarer:

Knute sa...

Svensk debatt om antirasism är tätt sammankopplad med en annan debatt, den om invandring. När den rödgröna regeringen under hösten 2015 höll väckelsemöte om integration gjordes inga försök att bryta den religiösa euforin, tvärtom stod där en halleluja-kör som en del av programmet. De som var där, och de som såg mötet på tv, skulle förstå att vägen till frälsning går genom öppna gränser.

Sen slog verkligheten våra makthavare rakt i ansiktet. Det är sannerligen en prövningarnas väg att vara så pass religiös, det ska gudarna veta.

http://nyheteridag.se/vanstern-overgav-klassanalysen-darfor-har-lindberg-ratt-om-apokalypsen/

Knute sa...

Att kvinnors rättigheter skall värnas i vår del av världen har länge varit så självklart att vi inte närmare behövt reflektera över det. Med den massiva invandringen från Mellanöstern, enkannerligen av muslimska grupper, framstår våra fridslagar från 1200-talet närmast i ett förklarat skimmer. De har starkt bidragit till att göra Sverige till ett civiliserat land. Nu knakar denna landvinning i fogarna, då massinvandringen gjort brott som massvåldtäkter, mord och andra övergrepp på kvinnor till dagliga företeelser.

https://tommyhansson.wordpress.com/2016/01/10/kvinnoovergreppen-frontalangrepp-mot-civilisation-och-anstandighet/

Ni vet vem jag är :D sa...

Det blir ingen ändring förrän man bryter penningströmmen till parasitväldet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.