23 januari 2016

Positiv särbehandling


Det är visst dags för Oscars-utdelning igen. Ni vet den där tillställningen där kändisar gratulerar varandra därför att de är kända för oväsentliga saker. En kvinna vid namn Jada Pikett Smith tycker att evenemanget ska bojkottas nu eftersom inte tillräckligt många svarta skådespelare har nominerats.

I åratal har Vänstern, som dominerar hela Hollywood och underhållningsindustrin, ständigt försökt hitta spår av rasism i alla sammanhang och situationer - så till den grad att de skapar rasism där ingen finns. Målet är att få folk att känna skuld snarare än att tänka, och de vet att det fungerar.

Efter nästan åtta år av den första svarta presidenten och det nästan totala införandet av hans vänsterpolitik, är “ras-disharmoni” värre än någonsin.
Det kommer alltid att finnas rasism - det är naturligt att föredra och känna mer samhörighet med de människor man själv liknar  - och det fungerar åt båda hållen, men vad hände med uppfattningen att vi bör fokusera på det som förenar oss, snarare än det som skiljer oss? Det är något som Vänstern undviker - de härskar genom att söndra.

Det som händer nu i Hollywood är detsamma som har hänt i Chicago, Baltimore, och många andra platser där Democrat-ideologin florerar - som man bäddar får man ligga.

Vänstern har i flera år främjat kompensation baserad på identitet snarare än prestation, ett system som i den verkliga världen betraktas som "positiv särbehandling" och kvotering. Hollywood-kändisarna har inte kommit med invändningar när den ideologin applicerats på resten av världen, men det monster de hjälpt till att skapa har nu vänt sin uppmärksamhet mot dem.

Ha, Ha!

2 Kommentarer:

Knute sa...

Kvotering av Oscar vore döden för filmkulturen. Det är sinnessjukt att kulturvänstern och medierna ens ägnar en sekund åt en sådan absurd tanke. En inverterad rasism som hatar allt vitt, genom att ständigt tala om hudfärg och göra hudfärg till en stor och avgörande fråga.

http://erixon.com/blogg/2016/01/kvotering-av-oscar-vore-doden-for-filmkulturen/

Ann-Marie sa...

Har man något att gnälla över när man bor i ett hus som det här;
http://www.eonline.com/news/454738/will-smith-and-jada-pinkett-smith-s-42-million-home-is-not-for-sale
Men mycket vill ha mer heter det ju.....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.