26 januari 2016

Skyll på Vikingarna


Efter de våldsamma händelserna i Ferguson och Baltimore i somras har det vuxit fram en ny falsk rörelse runt om i landet,  på högskolor och framför allt bland kollektivister.   Ett påhitt om en tilltagande amerikansk institutionell rasism, med det nya modeordet ”White Privilege”.

 Om man är vit är man automatiskt ond och man måste erkänna det.
Även om det kanske inte är möjligt att ändra sina ränder,  kan vita människor åtminstone försöka gottgöra genom lämpligt självförakt.  Beslutet att tycka illa om sin egen existens är ett viktigt första steg till räddning och Portland Community College är här för att hjälpa.
De observerar “Whiteness History Month," som de beskriver som ett "utbildningsprojekt" för att undersöka hur “begreppet vithet" skapar ras-ojämlikhet. Deras hemsida beskriver "ett tvärvetenskapligt, omfattande utbildningsprojekt om ras och rasism genom ett utforskande av begreppet att vara vit,  dess ursprung och arv."

Sanningen är att det så kallade “Vita Privilegiet” inte är annat än ett illa dolt försök att förklara misslyckanden i många svarta samhällen, i stället för att ta på sig ansvaret själv.
Enligt Barack Hussein Obama är det inte längre på modet i Amerika att ta ansvar för sina egna tillkortakommanden. Det måste alltid finnas någon annan att skylla på och obamunisterna har hittat på “White Privilege”som ny slogan.

Vita socialistpolitiker använder sig av det för att visa att de fortfarande känner skuld över slaveriet. Och många svarta politiker som fortsätter att bli omvalda i övervägande svarta kongressdistrikt, har inte gjort något som verkligen gynnar deras egna samhällen. De är karriärpolitiker som suttit i regeringsställning i årtionden men inte åstadkommit någonting positivt.  Vems fel är det? Privilegierade vita människor tydligen. Det är lättare att använda det som en ursäkt i de hårt prövade ghettona. (Se Chicago, Baltimore)

Idén om “White Privilege” har varit ett viktigt ämne för vänstermedia. Frasen “var medveten om dina privilegier” används ofta av vänsteraktivister som ett sätt att tysta en person som gör ett politisk påpekande. De ska komma ihåg att de talar från en privilegierad position, eftersom de är vita, män, heterosexuella, eller rika.

Hela den här rörelsen är idiotisk kultur-marxism. Det innebär att man ska fördöma alla medlemmar av den europeiska rasen och alla de egenskaper som gjort det möjligt för dem att bygga den mest framgångsrika civilisationen i mänsklighetens historia.
Vita människor har producerat fantastisk konst och vetenskap och de mest komplexa och välorganiserade samhällen. Om vi har “White Privilege”,  oavsett vad det exakt kan vara, beror det på att vita varit jordens mest framgångsrika ras. Ingen annan har kommit nära.  Lev med det!
Vi har skickat folk till månen och uppfunnit den teknik som behövs för att göra det. Vi har skapat symfoniorkestrar, den högsta formen av musikaliskt uttryck. Vi uppfann flygplanet, datorn, internet och strumpbyxor. Med andra ord, den moderna världen.

3 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Vad får man för jobb med den "utbildningen"?

Och när dom sedan lyckats med att utrota den vita rasen, kommer då allt att återgå till stenåldern igen? Och kommer resten vara lyckligare?

Evot sa...

Även i Sverige bedöms människor utifrån pigment. Nyligen läste jag att tre svarta flickor i Göteborg misshandlade en jämnårig vit flicka som var på väg till skolan. De kände inte varandra. Deras motivering: vi gillar inte ditt utseende.

Knute sa...

Poliser tvingades fly från asylboende i Västerås.
”Det ansluter även fler människor bakom oss. Jag var mentalt förberedd på att slåss för mitt liv. Vi är nu tio poliser i den trånga korridoren. Jag hör någon ropa att det finns en nödutgång.”
Polisen skriver också att det endast var på grund av en hundförare som de kunde ta sig fram i lokalen.

Asylboendet Signalisten uppmärksammades nyligen i samband med att en homosexuell övergreppshärva uppdagats bland migranterna. En tioårig pojke ska ha utsatts för flera våldtäkter under en längre tid.

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.3488614-poliser-tvingades-fly-fran-asylboende

http://avpixlat.info/2016/01/26/polisen-tvingades-fly-nar-migranterna-pa-asylboendet-gick-till-attack/

https://www.rt.com/news/330180-police-violent-refugees-sweden/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.