27 januari 2016

Slaget om Europa

    

Det som händer i dessa dagar är inget mindre än slaget om Europa. Orden påminner om Battle of Britain. Är inte det lite överdrivet? Nej. Det som händer är precis lika ödesdigert.

Den gången berodde Storbritanniens öde på några få hundra RAF-piloter.

Den här gången beror på Europas öde av hur många som bryr sig, hur många invånare som känner hjärtat bulta för Europa och hur många nykomlingar som har sinne och förnuft för att förstå att om de inte är solidariska med denna kontinent, kommer de att ångra sig.

Medborgarna är helt beroende av information som korrigerar mediernas ensidighet. Därför är alternativa medier livsviktiga. När Angela Merkel vill att nätgiganter som Google och Facebook ska driva aktiv censur av åsikter som myndigheterna och den politiska klassen ogillar, blockerar de den demokratiska processen i en kritisk tid.

2016 kommer att bli ett ödesdigert år.

Document.no

15 Kommentarer:

Argus sa...

Antalet upplysta ökar för varje dag då "alternativmedia" ökar i spridning och gammelmedias fasad rämnar. Frågan är om det går tillräckligt snabbt för att rädda landet eller om omsvängningen i Europa går tillräckligt fort?

Knute sa...

Under kommunismen flydde folk från Polen, Tjeckoslovakien och Ungern, men det skulle inte förvåna mig om många som är trötta på islamiseringen i väst gärna skulle flytta dit.

Det kan mycket väl hända att den Europeiska unionen i framtiden kommer att delas på mitten, och Västeuropa kommer bli ensam med sina tiotals miljoner muslimska invandrare.

http://galliawatch.blogspot.com/2016/01/the-balkan-route.html

Knute sa...

Vill härmed i första hand gratulera statsminister Stefan Löfven och migrationsminister Morgan Johansson och samtliga riksdagsledamöter förutom de sverigedemokratiska till att ännu en svensk har fått sätta livet till tack vare er förda invandringspolitik. Naturligtvis kommer fallet i Mölndal inte att bli det sista.

Denna gången var det en 22- årig kvinna vid namn Alexandra Mezher, kristen Libanes född i Sverige, som fick plikta med sitt liv när en 15-årig vilde, s k ensamkommande flyktingbarn, högg ihjäl henne med kniv.

Eftersom den 15-årige vilden troligtvis som de flesta av de s k ensamkommande "barnen" härstammar från ett land där islam är den rådande "religionen" så kan man kanske förmoda att motivet var just att döda en kristen.

Det har bara gått ett par veckor sedan en 14-årig vilde härstammande från Syrien hedersmördade en 15-åring på en skola i Broby så det verkar bli tätare och tätare mellan vildedåden, något som troligtvis glädjer er i ert arbete med att förvandla landet till ett mångkulturellt inferno.

Sandor Herold

http://varstundisverige.blogspot.se/2016/01/alexandra-kristen-libanes-mordad-inte.html

Knute sa...

Lyssna på vad Koranen säger: "Slå ihjäl icke-muslimer. Ha inte kristna och judar som vänner. Två kvinnor som vittnen motsvarar en man i en rättegång."

Islam är Den Svarta Döden - Pesten i det 21 århundradet

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2016/01/islam-er-det-21-arhundredes-sorte-dd.html

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/islam-is-the-black-deathplague-of-the-21st-century?f=must_reads#ixzz3vdejQDH1

Anonym sa...

Sjuttonårig flicka i Sønderborg (DK) använder peppar-spray mot våldtäktsman. Och får bort honom. Trots att han redan fått ned byxorna.
- Men det är olagligt att använda pepparspray. Så nu lär hon bli åtalad, säger polisen.
- (Nåja; böterna kan bli på 500 kr, står det. Och andra danskar har sagt att det bidrar de gärna med. Det viktiga är ju att hon kan skaffa ny peppar-spray; olagligt eller ej.)
http://www.thelocal.dk/20160126/danish-teen-fought-off-her-attacker-with-pepper-spray-now-shell-face-fine
/ SD

Knute sa...

Slovakisk premiärminister: EU begår rituellt självmord.

http://mreast.dk/slovakisk-premierminister-eu-begar-rituelt-selvmord/

Anonym sa...

I Nederländerna checkar polisen att du inte skriver något olämpligt om invandringen på Facebook eller så.
- "Sliedrecht college föreslår att vi tar emot 250 flyktingar under två år. Dum plan! #letusresist." Så skrev mr Jongeneel.
- Några timmar senare var polisen hos hans hem...
- Johan ville kalla samman ett "torgmöte" för att protestera mot planen att ta emot 1.200 flyktingar i Kaatsheuvel (1600 invånare), och skrev på Facebook. Se'n kom polisen hem till honom inom några timmar. Det där torgmötet borde nog ställas in. --- O.s.v. Deutsche Welle 26 jan.
http://www.dw.com/en/online-anti-refugee-posts-lead-to-offline-visits-by-dutch-police/a-19005888
/ SD

Anonym sa...

Uppemot 80 000 avvisas från Sverige. Dagens Industri har talat med Anders Ygeman. Finska YLE sammanfattar. -- Vad säger Miljöpartiet? Vad säger Marocko?
http://svenska.yle.fi/artikel/2016/01/28/di-uppemot-80-000-avvisas-fran-sverige
http://www.di.se/artiklar/2016/1/27/tiotusentals-asylsokande-avvisas/
/ SD

Anonym sa...

BBC om Ygeman: Att granska alla asyl-ansökningar skulle vara en enorm prestation", sade Mikael Ribbenvik, Migrationsverket, "och kräva mer resurser från regeringen. Många lämnar nu Sverige frivilligt, och många avviker. Och en del får stanna: De kan inte skickas någonstans eftersom de inte kan identifieras."
http://www.bbc.com/news/world-europe-35425735
/ SD

Anonym sa...

Asylsökaren måste inte ha ID-handlingar. Men om han ska utvisas måste identiteten vara fastställd! Och många länder, t.ex. Iran, tar bara emot människor som återvänder frivilligt.
- 2015 fick gränspolisen region öst 1.218 utvisningar från Migrationsverket. Man kunde verkställa 387 av dem. Så har det varit länge. Man har nu 2.000 ärenden som väntar.
- I riket väntar just nu över 20.000 på att bli utvisade. Mer än hälften av dem gömmer sig. -- (Från Corren, 25 jan 2016.)
http://www.corren.se/nyheter/linkoping/tusentals-vantar-pa-utvisning-9076573.aspx
/ SD

Anonym sa...

Och han skulle vara 15 år? Youssaf Khaliif Nuur från Somalia, alltså. Han som dödade Alexandra Mezher i Mölndal, alltså. Stack kniven i henne! Ha!
Foto i Daily Mail idag 28 jan:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3421150/First-picture-Six-foot-tall-15-year-old-Somali-boy-killer-Swedish-asylum-worker-appears-court-charged-murder.html
/ SD

Anonym sa...

Sweden: Reversing Course? National Review. Citerar Guardian om att Ygeman vill avvisa inemot 80.000 "flyktingar". C:a 45% har ju avvisats förr, så varför inte något liknande nu? Ger hursomhelst goda inkomster åt advokater och andra. (Fast fru Romson grät förstås...)
- Artikel citerar till stor del Nima Sanandaji. Mot slutet av år 2015 tog vi emot 10.000 "flyktingar" i veckan. Det ska jämföras med att vi 1990-2010 tog emot 25.000 om året. Hans artikel i CapX (idag 28/1) heter "Sweden closes the door to migrants":
http://capx.co/sweden-closes-the-door-to-migrants/
- Och Andrew Stuttaford i National Review:
http://www.nationalreview.com/corner/430436/migrant-crisis-sweden-reversing-course
/ SD

Anonym sa...

Svensk polis skickar civilklädda poliser till Stockholms badhus för att få ner antalet sex-attacker på flickor från invandrare". Eriksdalsbadet t.ex. Där har man redan tvingats skilja poolerna efter kön.
- Man planerar samma sak i staden Kokzijde i Belgien. -- Daily Mail 27/1.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3418867/Swedish-police-resort-sending-undercover-officers-Stockholm-s-swimming-pools-bid-combat-rising-number-sex-assault-girls-migrants.html

Och: "Svensk polis varnar att Centralen är full av invandrare som stjäl och ger sig på tjejer. Mest marockanska "gatubarn"; 200 eller fler. De finns där dygnet om, och vägrar ta emot hjälp från myndigheterna. "Jag skulle aldrig låta mina barn gå till Centralen; ingen annan polis heller."
- Marocko har hittills inte velat få tillbaka gatubarnen. Få se vad Ygeman kan göra.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3415477/Swedish-police-warn-Stockholm-s-main-police-station-overrun-migrant-teen-gangs-stealing-groping-girls.html
/ SD

Anonym sa...

Hur kunde kvinno-övergreppen (i Köln, Kungsan osv) ske? Fanns det inga (manliga) män som hörde ropen på hjälp, och grep in? Och efteråt - inga kvinnor som krävde upprättelse för offren? Nej; kultur(sides)eliten försvarade våldsmännen.
- Och nu är det bara östeuropeiska politiker som ser vad som händer. Tjeckien och Slovakien tar bara emot genuina flyktingar, kristna och yazidier från Irak t.ex., men inte vuxna och aggressiva 23-åriga "barn" (för att använda DN:s uttryck) som vill ha ett gott liv här i Europa.
- Alexander Maistrovoy som jag citerat växte upp i Sovjet och hatade systemet. Nu ser han att den "politiska korrektheten" här i väst är mycket mer förödande.
http://www.frontpagemag.com/fpm/261637/hypnotic-dance-death-alexander-maistrovoy
/ SD

Anonym sa...

Sweden's Immigration Taboo: National Review om invandringen, efter en blog (27/1) i Wall Street Journal av en amerikanska, Ariel Kramer. 2014 gifte hon sig svenskt, och flyttade från New York till Göteborg.
- En tid sedan skulle de bjuda på middag hemma. Och hennes man rådde henne att inte tala om flykting-situationen! - Hon fattade inte det här. Men en annan amerikan sade henne: "Om du har en åsikt som skiljer sig lite från det som anses populärt eller korrekt, kan du lätt få etiketten rasist."
- En akademiker sade: "Svenska självbilden är att vi är en moralisk super-makt. Man har en svart-vit bild av vem som är 'offer' och vem som är 'skyldig'. Är du kritisk mot t.ex. invandringen kan du lätt ses som moraliskt undermålig." -- Ja, läs själv!
http://www.nationalreview.com/corner/430510/swedens-immigration-taboo
http://blogs.wsj.com/expat/2016/01/27/why-the-swedes-i-know-are-reluctant-to-talk-about-the-refugee-crisis/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.