19 januari 2016

Taharrush


"Kulturberikningen" har gett oss ett nytt ord: Taharrush. Lägg det på minnet, för vi kommer att stöta på det ofta. Taharrush är det arabiska ordet för fenomenet då grupper av män omringar kvinnor och trakasserar dem sexuellt – genom överfall, tafsande och våldtäkter. Efter den taharrush som inträffade i Köln på nyårsafton, har många kvinnor köpt pepparspray. Vem kan klandra dem?

En kultur som har ett särskilt ord för sexuella överfall på kvinnor av grupper av män, är en fara för alla kvinnor. Att ordet existerar tyder på att fenomenet är vanligt. Frau Merkel, premiärminister Rutte och alla de andra öppna dörrar-politikerna kunde och borde ha vetat detta.

Lösningen är inte att kvinnor ska hålla armlängds avstånd till de manliga barbarerna, utan att regeringen ser till att dessa män hålls tusentals kilometer bort från oss. Tills det inträffar, behövs andra åtgärder. Det är oansvarigt att göra ett land till en djungel och sedan skicka ut kvinnor obeväpnade i denna djungel. De måste åtminstone ha rätt att försvara sig. I motsats till länder som Tyskland och Frankrike, är det i vårt land olagligt att bära pepparspray. Men då Holland nu översvämmas av män som ser kvinnor som lägre stående sexredskap är det hög tid att legalisera pepparspray här, som ett vapen mot taharrush.

 Hela Wilders artikel på svenska här

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Powerline: Sweden's Immigration Cover-Up. Bygger på en artikel i Spectator (UK) av Ivar Arpi (SvD).
Slut-citat: "Vi svenskar är stolta över vår enastående respekt för kvinnors rättigheter. Men när kvinnornas rättigheter kommer i konflikt med målet att anpassa sig efter andra kulturer, är det nästan alltid kvinnorna som trycks åt sidan. Nu kommer kultursideseliten i Sverige att oroa sig för att det här kan komma att gynna Sverigedemokraterna."
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/01/swedens-immigration-cover-up.php
/ SD

Anonym sa...

Vet inte vilka källor du har men läs här om ordets betydelse. http://www.metro.se/nyheter/taharrush-inte-en-valdtaktslek-som-kommit-till-europa/EVHpam!ky03nah4hIw/
/F

Anonym sa...

Och metro har rätt? lär dig googla pajas, inte undra på det går åt skogen. Men du kanske försvarar dessa trakasserier av kvinnor med din efterblivna kommentar.

en väldigt sur tant sa...

Metro är ingen objektiv källa, så leta vidare. Finns bra trovärdiga beskrivningar ifall du kan läsa engelska.

Berit sa...

Vad jag förstår är att Metro vill få det att se ut som att alla män, oavsett kultur och religion, bär sig åt som svin när tillfälle ges

Anonym sa...

En bra översikt över övergreppen i Kungsträdgården görs av Stefan Torssell i Nya Tider:
http://www.nyatider.nu/makten-och-media-sitter-i-samma-bat/

Varför har det blivit så här? Karl-Olov Arnstberg förklarar: Vi svennar (nåja) har inte längre någon gudstro. Men vi behöver någon sorts religion ändå. Och då är "det mångkulturella samhället" det val vi gör:
- "Här finns en godhet som inte låter sig stoppas av landgränser, här finns möjlighet till en empati som flödar likt kokande mjölk. Här finns den mening med livet som kapitalism och materialism inte lyckas förse oss med. Här finns ett lidande att bekämpa. Här finns flyktingar!"
- Och "här finns en vidrig fiende, satan själv, i Sverige personifierad av rasisten, den främlingsfientlige och islamofobe sverigedemokraten!"
https://morklaggning.wordpress.com/2016/01/18/invandringsreligionen/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.