11 januari 2016

Trump är ett hot mot Hillary

Det visar sig att Donald Trumps stil att säga vad han tycker och tänker och strunta i all politisk korrekthet inte skadar hans popularitetssiffror. Tvärtom.
I sina senaste utspel attackerar han Hillary Clinton och kallar henne "motbjudande", en "lögnare", och insisterar på att hon är "gift med en som skymfar kvinnor". Hans första tv-annons startar med en svartvit bild av Obama och Clinton och de refereras till enbart som "politikerna" (ett sätt för Trump att skilja sig från dem).

    

Nya politiska marknadsundersökningar visar siffror som gör att analytiker börjar spekulera om att Trump kanske kan vinna över Hillary. Mercury Analytics, säger att 20% av troliga democrat-väljare säger att de skulle byta sida och rösta på Trump.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Hillary Clinton är i händerna på frimurarna och kommer att starta ett tredje världskrig.

Berit sa...

Jag måste säga att jag är förbluffad. Min man är frimurare och den avsky och förakt som jag hör från hans loge-kamrater angående Hillary säger mig att ingen frimurare stötar henne.( undantag, kanske några i Kalifornien!)

Arlav sa...

En "Anonym", förstås..
Kan man inte skylla på judarna kan man alltid skylla på frimurarna, det kanske är lite "finare"?
Jo, "jag känner till en del" om frimurarna också..

Anonym sa...

Helt oavsett hur populär Trump är så kommer man att rigga de framtida valen och hävda att skillnaden mellan valundersökningarna och det aktuella valresultatet beror på högre eller lägre valdeltagande. Här finns oändliga möjligheter till bortförklaringar.
I filmen ”America: Freedom to Fascism” av Aaron Russo [https://www.youtube.com/watch?v=O6ayb02bwp0] som i stort handlar om de två riktigt stora bedrägerierna (=konspirationerna) mot USAs befolkning, Federal Reserve och IRS, finns ett avsnitt ((se från 1:30:49) där han redogör för ett vittnesförhör om datafusk vid elektroniska val.
En dataprogrammerare [Clinton Eugene Curtis], som arbetar för NASA ”och några andra företag erkänner under ett förhör på ”Forum on the 2004 Presidential Election 12/13 2004” att han 2000 designade ett dataprogram som gjorde det möjligt att fuska vid elektroniska val. Utfrågaren frågar honom nämligen först hur han vet att det finns sådana program, varvid han svarar att han i oktober 2000 skrev en ”prototype” för kongressmannen Tom Feeney Man uppnådde då siffrorna 51 mot 49%, men man kan själv enligt Curtis bestämma vilken nivå man vill lägga segern på. På frågan till Curtis om det för de offentliga valledarna går att upptäcka detta fusk så svarar han nej. För att upptäcka detta måste man gå in i källkoden, annars går det inte att upptäcka. En andra möjlighet är att jämföra de elektroniska siffrorna med resultatet på pappersvalsedlar, men detta kommer inte att ske. Alltså går det inte att upptäcka eftersom företag som tillverkar dessa elektroniska röstmaskiner vägrar att låta någon se källkoden. Således: Utan röstsedlar av papper kan man inte verifiera hederligheten vid något val. Därför måste man få bort de elektroniska röstmaskinerna som omöjliggör rättvisande valresultat.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.