30 januari 2016

Trygghet i spillror

I boken "Världen av i går" beskriver Stefan Zweig tiden före första världskriget som trygghetens guldålder. Men guldåldern kom tillbaka, de senaste sjuttio åren har varit en glädjefylld period. Nu är det återigen slut på det roliga.

"Vi européer ser sönderfallet dygnet runt överallt, vi ser välfärden, tryggheten, ordningen, solidariteten och tilliten trasas sönder, vi ser politiker, media och polismyndighet förfalla till simpla maktkåta skitmaffiosos, vi ser lidandet, barn, kvinnor och äldre som tvingas betala priset, vi ser ojämlikheten, förtrycket och anarkin och hela samhället rinna ut i avloppet." Carina-Fina

Invasionen av muslimska migranter kom som en överraskning för den babblande klassen som lockat dem till Europa. Politiker och journalister har en tendens att inte se världen som den verkligen är, utan bara hur den borde vara. Politiskt korrekta principer är viktigare för dem än att beskydda medborgarna mot brottslingar och terrorister.


 

En liberal man tar med en blond kvinna på en date. Medan hon trakasseras och kidnappas av tre migranter sitter han passiv. Även efter att fått kaffe i ansiktet, blivit slagen och frivilligt lämnat över sin mobiltelefon anser han sig fortfarande moraliskt överlägsen på grund av sin "tolerans".

Vart tog den europeiske mannen vägen?

12 Kommentarer:

Knute sa...

Daily Mail og The Telegraph har haft fokus på Sverige siden mordet på Alexandra Mezher, 22. De har gjort grin med Rikspolischef Dan Eliasson og med at den sigtede påstås at være 15 år, trods det at enhver kan se, han er over 30 år gammel. De har hånet bluffen med de “ensamkommande barn,” en statsstøttet løgnehistorie, og de i det hele taget fremhævet Sverige som et skrækeksempel. Nu er der ydermere sket det pikante, at Daily Mail artikler er blokeret for læsning i Sverige, angiveligt fordi de stiller spørgsmålstegn ved den formodede morders alder og viser den “15-åriges” foto.

http://snaphanen.dk/2016/01/30/our-fucking-politician-should-be-shot/#more-185349

elina sa...

Den europeiske mannen, hen, är genuscertifierad, jämlik och under feminismen. Vad kan de få män som är kvar göra? (Kan innehålla viss spydighet.)

Knute sa...

Dette er altså situationen, efter at kvinderne fik det, som de troede, de ville have det.

Jeg går ud fra, de kun kan genskabe deres fysiske sikkerhed, ved at opdrage deres sønner til at blive mænd, og meget ondt lader til at skulle ske for dem inden de drenge er vokset op. Forhåbenlig kan man til den tid konstatere, at mandligheden sprang to generationer over og ikke flere, for ellers kører vi irreversibelt i grøften, som man med belæg kan påstå, Sverige allerede er.

http://snaphanen.dk/2016/01/30/hvor-blev-den-europaeiske-mand-af/

Evot sa...

Gesten som sikhen med turban gör är obetalbar. Sikher vet vad muhammedaner går för.

gäster sa...

Polsk EU politiker chokerer igen: "Tidligere var det en selvfølge, at mænd måtte kæmpe. Som børn fik de sabler og revolvere og konkurrerede med hinanden. Hvad sker der i dag, EU lærer os at vi skal luge ud i vores aggressioner, men hvem fanden skal så forsvare os mod muslimer?"

http://mreast.dk/

Anonym sa...

Inbördeskriget börjar: Slaget om Centralen i Stockholm." Bladen, "enemedia", säger att det är "högerextremister" som ger sig på marockanska och somaliska "barn". Polischefen säger att man inte kan klara av problemen. Men so what, regeringarna i Västeuropa stöder ju barnen, inte sina egna medborgare.
- Pamela Geller (finns annars på http://pamelageller.com/ ) skriver på Breitbart 31/1:
http://www.breitbart.com/national-security/2016/01/31/geller-europes-civil-war-breaks-out-the-battle-for-stockholms-train-station/
- Lite intensiv text. Vi har det fortfarande bra, på många sätt. Det är därför som bladen kan fortsätta att förneka de problem som obestridligen finns. Kalla 23-24-åringar för barn...! Visar att man inte ens kan svenska ordentligt...
/ SD

Anonym sa...

En asylsökare får ett nervöst sammanbrott på "hemmet". Jönköpings-trakten. Youtube 3:12. Skulle ha visats av STV? Ska visa hur en "social worker" försöker ta hand om honom. Allmän röra, det man ser.
https://youtu.be/9TwfL3aYuOs

- Det hela finns hos RT Russia. Där finns också (längre ner) videon "Anti-Immigrant Rampage: Masked men attack asylum seekers in Sweden" (3:22). Åke Sander, Gbg, professor i religionsbeteende­vetenskap försöker förklara. Tja...
https://www.rt.com/news/330885-sweden-refugee-center-video/
/ SD

Knute sa...

Asylboendet Signalisten är en humanitär katastrof och ett laglöst område. Här tvingades tio poliser på flykt efter att ha hotats av en mobb asylsökande, här har en tioårig pojke blivit våldtagen och här tjänstgör bara två personer på nätterna bland de 600 boende.

http://petterssonsblogg.se/2016/02/01/carewell-omsorg-ab-en-asylforlaggning-som-ar-laglos-och-en-humanitar-katastrof/#more-152170

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3425640/The-lawless-asylum-centre-migrants-rule-Inside-squalid-shelter-ten-year-old-boy-raped-police-not-enter-just-TWO-staff-duty-600-refugees.html

Anonym sa...

Särskilt sossarna, eh, visste förr att alla människor är lika, från början. Vi börjar alla från noll, sade man. Så nysvenskarnas barn kommer - med bra lärare o.s.v. - växa upp och bli "som folk", bli som vi svennar, vi sossar. Den här tanken finns bakom den invandrings-explosion vi ser idag.
- Karl-Olov Arnstberg skriver om detta. Och om vad "familjen" [i verkligheten] bör ge sina barn, för att de ska klara sig bra i livet.
- "Kulturen" [säger jag] är det viktigaste för ett folk. Polacken Papa Wojtyla visste det. Det fanns inget Polen mellan 1795 och 1918. Likafullt levde "Polen" kvar bland folket, genom sitt språk, sin religion, sin kultur.
https://morklaggning.wordpress.com/2016/01/29/var-kommer-barnen-in/
/ SD

Knute sa...

"Pray to Allah or die". Det skrämmande dödshotet mötte alla 12-åriga elever i femte och sjätte klass i dag på morgonen i Hovmantorp, skriver Smålandsposten.

Huvudsaken är att ingen ger sig på de islamistiska hatklottrarna för då blir det politiskt och medialt ramaskri och landssorg i Sverige.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/02/det-har-ror-inte-ygeman-eller-sahlin.html

Anonym sa...

Guardian (UK) ska stoppa kommentarer som gäller immigration, ras eller islam. Invandring, alltså.
Varför? Jo, "majoriteten av dessa kommentarer tenderar mot rasism".
Rasism? Ja - invandringsfientlighet, förstår du väl!
- Guardian konstaterar att det skett "en förändring i 'mainstream public opinion and language' som vi inte vill se återspeglad eller understödd på vår sajt".
- Om du ser en åsikt som du starkt ogillar (och ämnet är viktigt för dig) -- blockera den! Tysta ner den! -- Du har väl hjärtat till vänster?
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/02/guardian-declares-discussion-of-immigration-off-limits.php
/ SD

Anonym sa...

Sveriges invandrarkostnader ligger i topp inom EU, säger IMF (Int. Monetary Fund). I procent av BNP (bruttonationalprodukten) 2014-2015-2016: 0,3 / 0,5 / 1,0%.
- Tvåa är Danmark: 0,24 / 0,47 / 0,57%. (Norge 0,7% år 2016.)
- Fyra är Tyskland: 0,08 / 0,20 / 0,35%
- Och sedan går det nedåt. T.ex. Nederländerna: 0,10 / 0,18 / 0,23%.
- Nå, nu vet ni väl att regeringen ska skicka tillbaka 80,000 "barn" till Afghanistan. Eller vad det nu var.
Aftenposten (Oslo) 31 jan: "Flyktningene koster Sverige 40 milliarder".
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Ingen-bruker-storre-andel-av-landets-inntekter-pa-flyktninger-enn-Sverige-8337949.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.