28 januari 2016

Vad kommer Obamanomics att kosta våra barnbarn?


Det är svårt att sätta ett pris på hur mycket Obama kommer att kosta framtiden.  Många människor har förlorat mycket genom att bli arbetslösa, gått i konkurs, mist sina hus…. medan de rika faktiskt har blivit rikare och de fattiga fattigare, men mer bidrag har betalats ut till dem.

Det är omöjligt att sätta ett pris på alla möjligheter som förlorats genom höga skatter och mängder av restriktioner och reglering. Men bara genom att titta på hur mycket Obama har ökat statsskulden, kan vi få ett litet begrepp om vad han kommer att kosta framtiden.

Den federala regeringens skuld ökade med $ 8,314,529,850,339.07 under Barack Obamas första sju år, enligt officiella uppgifter som publiceras av U.S. Treasury.
Det motsvarar $ 70,612.91 i lån för varje 117,480,000 hushåll i USA i september. (enl. Census Bureau )

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Idioten Obama har kostat och kommer att kosta EU, USA och mängder av andra länder tusentals miljarder dollar. Bara sanktionerna mot Ryssland som han genomdrev har kostat EU hundratals miljarder euro och det bara i Europa. Sen flyktingströmmarna som Obama till stor del genom sin politik skapat, vem vet slutnotan på det? En större katastrof som president i USA kan svårligen hittas men han jobbar ju på att kärringen Clinton ska ta över...Usch!

Benny

Anonym sa...

Det är väldigt viktigt att komma ihåg att allt detta inte beror enbart på personen Barack Obama. Han blev inte president därför att slumpen ville det. Tvärtom, det finns väl dokumenterat att han handplockats för att vara ett verktyg för de som sköter maktutövning i det fördolda, t.ex. Big Business, Big Media, Big Banking (delägare i Federal Reserve), etc. Dessa intressenter har via partiorganisationen placerat ett galleri av personer som finns där oavsett vem som nomineras till presidentkandidat. Ingen kan vinna nomineringen och "köra sitt eget race". Det jag vill ha sagt är att även om Barack Obamas sista presidentperiod är över nästa år, så finns det en mycket stor risk för att politiken blir densamma när hans efterträdare svurits in. Och ser vi till utrikespolitiken kan vi notera att det blev ingen skillnad jämfört med hur den bedrevs under Bush 43.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.