20 januari 2016

Västeuropa invaderas

 

Vi kan se tendensen nu och det är inte barnfamiljer som köar för att komma in i Europa.
Familjer med barn är inte generellt ett hot mot någon civilisation men Västeuropa invaderas av män i 20-årsåldern. I varje samhälle är det den kategori som begår de flesta brotten. När de unga männen gifter sig, slutar de i allmänhet att begå brott. Det är ingen unikt företeelse.  Det är mönstret i varje samhälle jag någonsin har läst om. Kina står inför det problemet i dag.

De flesta av de unga arga männen som tränger sig in i Europa kommer aldrig att gifta sig.
Lokala kvinnor kommer inte att vilja ha dem och de vet det.  De är sårade och arga.  Denna förbittring kommer att växa allt eftersom invasionen växer.  De vet det också.
De kommer aldrig att integreras i det vita europeiska samhället. De är permanent missnöjda vilket kanske kan mildras under årens lopp, men inte särskilt mycket. De kommer att leva i islamiska getton och läsa islamiska webbplatser och de kommer att leva på understöd.

Dessa män har inget familjeansvar. De tycker inte om familjeansvar. Det är därför de flydde islamiska samhällen. De flesta har inte arbete.  De respekterar inte kvinnor, speciellt västerländska kvinnor. De vet att de är utanför och att de alltid kommer att bli utomstående. De har inget hopp om att integreras och de är fullt medvetna om det.  Så de kommer att vara i krig med det västeuropeiska samhället.

De har hamnat i ett samhälle, styrt av västerländska socialister som inte är mentalt utrustade att hantera denna invasion. Medborgarna i de olika europeiska länderna  kommer att gråta, klaga och be sina regeringar att hjälpa dem. De har gjort det hela sitt liv. De har en filosofi som säger att det goda livet är omöjligt om inte regeringen kommer och hjälper dig. Livet är alldeles för svårt.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Karlstad karateförening tar in 50 asylsökare i klubben – tränas gratis upp till mordmaskiner.

http://www.exponerat.net/karlstad-karateforening-tar-in-50-asylsokare-i-klubben-tranas-gratis-upp-till-mordmaskiner/

Knute sa...

Abnorma antalet unga män ett problem för Sverige

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2961141-abnorma-antalet-unga-man-ett-problem-for-sverige

Anonym sa...

Det dröjde länge innan medborgarna fick kunskap om priset för socialismen i Sverige.
Nu kommer det att märkas för alla och en var. Frågan är hur länge medborgarna kommer att dröja innan de utkräver ansvar från våra genomkorrupta politiker? Det blir garanterat inte valsedeln som fäller avgörandet!
SU

Anonym sa...

Mordet på Arminas, 15, i Broby, Göinge, togs upp av Pamela Geller igår. Litauisk press hade kontaktat Arminas' far -- men svenska media, nej!
- Fast Aftonbladet hade förstås haft en medkännande intervju med förövarens far; han från Syrien.
- Arminas hade gått emellan och skyddat en tjejkompis från trakasserier. Detta fick den andre att noggrant planera ett mord på honom. O.s.v.
http://pamelageller.com/2016/01/15-year-old-boy-was-stabbed-to-death-by-muslim-migrant-because-he-was-protecting-young-girl-from-sex-assault-media-silence.html/
/ SD

Anonym sa...

Den 23-årige afghanen [video upptill] har nu kommit i Breitbart också. (19 jan, tid 4:04) Där finns en nedskrivning av det han säger, också.
Han kom i Daily Mail (UK) också (18 jan). Där finns filmen på Vimeo (tid 4:46).
http://www.breitbart.com/london/2016/01/19/video-migrant-sweden-says-hell-kill-10-people-eat-humans-anti-western-bus-tirade/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3405434/Afghan-migrant-threatens-kill-people-eat-humans-row-Swedish-bus.html
/ SD

Anonym sa...

Sverige är världen 5:e bästa land! Säger US News & World Report. Efter Tyskland, Canada, UK och USA.
http://www.usnews.com/news/best-countries/overall-full-list

Javars. Vi har det bra. Men själv tycker jag grannarna är bättre: Finland, Norge, Danmark. Åtminstone i fråga om politiken, om besluten. Vår framtid... Ack.
/ SD

Knute sa...

Under januari 2016 har det kommit 35 gånger fler till EU än under januari 2015. EU har abdikerat. Nu är det bråttom för de nationella regeringarna.

http://snaphanen.dk/2016/01/30/norges-svar-paa-pia-kjaersgaard/#more-185354

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.