13 januari 2016

Wallströms senaste fantasier

Sveriges utrikesminister Margot Wallström anklagar Polen och Ungern för bristande pressfrihet. Det är att kasta sten i glashus. Nyhetsförmedlingen är inte fri i Sverige. Mörkläggningen av brott begångna av muslimska invandrare är närmast total.

Som en reaktion på Wallströms uttalande säger Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto att det nyligen blivit uppenbart att pressen har större frihet i Östeuropa än i kontinentens västra halva.

En uppmaning från polacker under en volleybollmatch i Berlin:

          

Polsk TV avslöjar att den tyska regeringen krävde att övervakningsvideor från Köln skulle förstöras.

Muslimer attackerar en kvinna i Köln:

          

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Det fanns många som hoppats att Wallström skulle bli Hans Majestäts försteminister, hua, hua!

Knute sa...

Taharrush gamea är en företeelse som förekommer i arabiska världen och går ut på att stora grupper män trakasserar kvinnor, ofta sexuellt och på offentligt ställe.

En rapport av inrikesministeriet i Nordrhein-Westfalen som undersökte övergreppen mot kvinnor i Köln på natten mellan den 31 december 2015 och 1 januari 2016 kommenterade att attackerna utfördes av grupper som bestod huvudsakligen av män av nordafrikanskt och arabiskt ursprung.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Taharrush_gamea

Knute sa...

Svenska ministrar inte välkomna i Israel efter Wallströms senaste osmakliga utspel. I ett uttalande nyligen upprepade Wallström sina tidigare anklagelser om att Israel skulle ägna sig åt utomrättsliga avrättningar och mord när landets polis och militär skyddar medborgarna mot de muslimska palestinska terrorister som begått en lång rad mord på civila runt om i Israel. Den israeliska regeringen reagerar nu genom att förklara svenska ministrar persona non grata i Israel.

Från Israels sida anser man att Sveriges regering genom sina ställningstaganden indirekt stödjer den muslimska palestinska terrorism som plågar landet. Relationerna har varit ansträngda ända sedan den då nytillträdda svenska S+MP-regeringen som första utrikespolitiska åtgärd valde att erkänna Palestina, ett beslut som togs utan förankring i riksdagen och i strid med vad den svenska folkmajoriteten anser. Beslutet strider också mot internationell rätt och praxis, då ingen fungerande palestinsk statsbildning existerar och det rudiment till en sådan som finns dessutom styrs av den terrorstämplade organisationen Hamas.

http://avpixlat.info/2016/01/13/svenska-ministrar-inte-valkomna-i-israel-efter-wallstroms-senaste-overtramp/#more-165284

Pica pica sa...

Denna Taharrush Gamea förekommer dagligen i muslimska länder. Vi såg det i många videos från Tahrir-torget i Kairo där bl a Lara Logan nästan blev dödad (se henne berätta på Snaphanen.dk från den 13 januari.

På mig visar denna företeelse att männen är kåta utan grymma, förnedrande och våldsamma mot kvinnorna.

Knute sa...

Under sin tid i Arvfurstens palats har Wallström utvecklats till ett diplomatiskt massförstörelsevapen.

http://fnordspotting.blogspot.se/2016/01/margot-wallstroms-dubbelmoral.html

Knute sa...

Margots muslimska mordänglar slår till igen

http://petterssonsblogg.se/2016/01/26/margots-muslimska-mordanglar-slar-till-igen/

Knute sa...

Totalt 50 FN-ambassadörer från fattiga ö-nationer och u-länder flögs i affärsklass från New York till Stockholm på en gratisresa. Officiellt var det för ett klimatseminarium.

Margot Wallström är på tjänsteresa i Mikronesien i västra stilla havet där hon bland annat kampanjar för en plats i säkerhetsrådet.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/wallstrom-ku-anmals-efter-dns-avslojanden/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.