13 februari 2016

Därför gillar vi Trump


En av mina vänner förklarar varför Trump är så populär. 


Ja, han är lite av en bråkstake och han är självupptagen, men vi bryr oss inte om det. Landet är en röra skapad av de politiker vi har. Republicans är ohederliga och fega och vi har illegala personer överallt. Vi vill att det ordnas upp!
Vi bryr oss inte om att Trump är klumpig och att han förolämpar folk, eller att han hade varit vän med Hillary, eller att han har bytt positioner. Vi behöver inte bry oss om att han har varit gift 3 gånger, vi behöver inte bry oss om att han käbblar med Megyn Kelly och Rosie O'Donnell, vi bryr oss inte om att han inte vet namnet på några muslin-terrorister... det här landet är svagt och i konkurs.

Våra fiender gör narr av oss, vi invaderas av illegala,  Vi har blivit en nation där varje Tom, José och Hamid är offer för någonting och tillhör en särskild grupp med särskilda rättigheter. Det har gått så långt att vi inte ens känner igen det land där vi föddes och växte upp.
 “VI VILL BARA ATT DET FIXAS” och Trump är den enda som verkar förstå vad folk vill ha.

Vi är fullständigt less på politiker, Democrat Party och Republikan Party gör oss kräksjuka.
 Trump är inget helgon, men han styrs inte av lobbyist-pengar och ingen politisk korrekthet håller honom tillbaka.  Allt vi vet är att han har varit mycket framgångsrik, är en bra förhandlare, som byggt upp företag och han är inte är en feg politiker. Och han säger att han ska fixa problemen.

Vi bryr oss inte om att han har en konstig frisyr… Vi vill ha tillbaka vårt land.

4 Kommentarer:

elina sa...

Ja! Så har jag uppfattat hans framgång. Bra att få det bekräftat.

Argus sa...

"Det spelar ingen roll om det är en svart eller vit katt, så länge den fångar råttor är det en bra katt. (Deng Xiaoping)

Anonym sa...

Jag hoppas för världens skull att Donald Trump blir USA,s nästa president! Go on Sir!!!

Anonym sa...

I Sverige är den kuvade allmogen sedan den 1 Aug 2015 förbjudna att lägga ut råttgift. Vem skall vi rösta på när de svenska murvlarna är de enda som sprider gift?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.