28 februari 2016

Det hettar till

Tisdagen den första mars kallas Super Tuesday, när 11 stater kommer att rösta om vem de vill ha som sin Republican kandidat .
Topp-elefanterna  möttes i Texas i fredags och det är tydligt att den sista striden kommer att stå mellan tre av dem, Trump, Rubio och Cruz.

Här är de bästa och värsta ögonblicken.En fjärdedel av de totala antalet delegater stod på spel och det blev rätt hetsigt ibland när de kämpade för sin politiska överlevnad.
Senatorerna Marco Rubio och Ted Cruz turades om att hamra på  Donald Trump, vilket inte hjälpte dem särskilt mycket.
Trump är fortfarande i ledning enligt opinionsundersökningarna.
5 Kommentarer:

elina sa...

Det tycks bli en kamp om vicepresidentposterna. Om inga överraskningar sker som att någon till hoppar på tåget.

Berit sa...

Det finns många som spekulerar om det. Trumps kandidatur har varit okonventionell och han bör välja en person som liksom han själv, inte ses som en del av det korrupta politiska etablissemanget. En oberoende person som kan kommunicera och som inte är rädd för att uttrycka sina åsikter om den nya inriktning som Amerika måste fokusera på. En person som respekteras av människor över hela nationen. En person som kan nå ut till minoriteter, den grupp där Trump är svagast just nu.
Det finns de som föreslår Oprah Winfrey!

elina sa...

Så sant, men...Blir han en vinnare tvingas han välja en konventionell politiker för att blidka resten.

Berit sa...

Jag är inte så säker på det Elina. Hans framgång beror på att han skiljer sig från etablerade politikertyper - de som amerikanen är besviken och arg på. Trump är en protest och han kommer att förlora sitt nuvarande stöd och han väljer en mes.

elina sa...

Berit, jag hoppas så också. Yrkespolitikernas tid borde ta slut någon gång.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.